Revista Mami impotriva alaptatului in public
Raspunsuri - Pagina 27
Marina spune:
Mai sa fie, ne permitem si sa avem opinii contra curentului, rusinee sa ne fie tzzzzzz.
CD27 spune:
si mie imi pare tare rau ca am platit biletul de intrare acolo, ba chiar 2 si mai mult, am intarziat si protestul mamelor se terminase, am fost cam degeaba, unde mai pui ca m-am si enervat cumplit, organizarea a fost sub orice critica
si nu sunt de acord cu cine zicea ca Ana trebuia sa stea cuminte in banca ei si sa faca o reclamatie scrisa la revista, asa ne-a sugerat si noua tanti aia organizatoare in momemntul cand i-am sesizat magariile d-acolo, am preferat totusi sa facem un mic scandal, mult mai eficinet si relaxant decat orice reclamatie scrisa
ceea ce relatez eu aici n-are legatura cu AM, cu protestul ci pur si simplu cu prosta organizare, cu faptul ca mi-au ingnorat copilul la decernarea premiilor de la un concurs si in plus ma banuiau ca am cerut 2 reviste (care oricum se dadeau gratis si erau niste numere vechi...nu stiu exact ce puteam sa fac cu 2 identice, sa spal geamuri...)
cred ca s-au cam epuizat argumentele si pro si contra, s-a facut numer ok de scenarii, putem inchide subiectul?![]()
inaioana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Marina Mai sa fie, ne permitem si sa avem opinii contra curentului, rusinee sa ne fie tzzzzzz. Marina |
Marina, dar de ce te nelinistesti ca tu esti de-a lungul curentului, nu impotriva lui...Curentul in Romania este impotriva alaptarii in public si a alegerii de a "expune" copiii la alaptat, asta e un fapt.
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).
andreeaefo spune:
eu sunt noua pe acest forum.. dar laitmotivul "eroii contra curentului" e intalnit peste tot... pe toata forumeala romaneasca. nu mi se pare un argument.
si as vrea sa imi raspunzi sincer ce ai face daca te-ai afla cu copilul intr-un loc si ar veni cineva sa iti spuna : stop!, nu-i da aici apa, treci dupa colt. si asta in timp ce copilul tau bea apa!
stiind ca nu exista nici un motiv rational pt asta, ce ai simti?
vikinga spune:
Marina si daca era alta mama?Inteleg ca cea de fata are multe cusururi, sa zicem ca asa e. Daca era alta?Mergea cuminte si resemnata acasa ori unde era pusa la colt si gata, adultii din povestea asta puteau dormi linistiti. Nu se auzea, nu se vorbea si uite asa ziceam in continuare ca pina la urma ce li se intimpla femeilor care alapteaza? De ce au nevoie de proteste in parc pe iarba?Nu sunt binevenite, asta e adevarul.E vorba pina la urma de o lume mai prietenoasa cu cei mici. Asociatia, flyere, marketingul si altele is doar amanunte.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo
Marina spune:
Eu jur in mod solemn sa nu citesc nimic si sa nu ma informez de nici o culoare desprecopii ONG- ul doamnei respective. Din punctul meu de vedere ea abuzeaza de propriul copil!
ladyJ spune:
Mai fetelor, mama ei de treaba!
Ambele tabere mint. Atat ´´mami´´ cat si doamna Ana.
Fiecare intoarce povestea asa cum ii pica bine.
--------------------------------------------
´´Cel care nu stie si stie ca nu stie, stie mai mult decat cel care nu stie dar nu stie ca nu stie´´
andreeaefo spune:
lady asa o fi..
totusi exista nenumarate marturii cum ca mami a desconsiderat alaptarea.
nu cred ca minte toata lumea.
iar asa zisul loc pt alaptare spune TOT.. si invitatiile in difuzoare catre acel loc, le-a auzit toata lumea...
sigur, nu am fost acolo. e doar parerea mea personala.
Marina spune:
![]()
Ce as fi facut eu inteleg ça e intrebarea, plecam, alaptam copilul , il pasam sotului, sunam Protv, protectia copilului etc FARA COPIL stresat in brate faceam tôt spectacolul de rigoare, blog, forumuri etc, e clar ca daca alaptatul a Fost problema( nu sunt convinsa) doamnei I s-a incalcat un drept fundamental, imi scapa de ce a continuât sa expuna copilul, de ce il foloseste in continuare.
ioanadara spune:
Asa e Lady, poate ambele tabere mint pana la urma. Dar doar una dintre tabere se foloseste de un copil pentru a-si sustine afirmatiile.Si asta e trist.
Eu tot ma intreb acum citind cat de impropriu era locul de alaptat si stiind ca doamna Ana Maita nu a iesit afara pe banca nici sa alapteze si nici pentru alte motive neputand lasa pliantele, timp de 10 ore unde a fost schimbat si spalat bebe la poponet?In mod nomal, in zece ore un copil in pampers trebuie schimbat de vreo 4 ori si spalat cel putin o data .Ma intreb si eu doar asa, ca o mama ce sunt...Poate totusi a iesit uneori , mi-e greu sa cred ca nu.
Si ma mai intreb ceva: de ce atata energie sa demonstram ca locul de alaptat era impropriu in ziua targului cand a doua zi copilul a putut fi alaptat jos pe pavaj? Cred ca firma pampers nu a dotat corespunzator locul pentru alaptat dar mi-e tare greu sa cred ca primaria Bucurstilor curata asa de bine trotuarele incat sunt mai curate decat acel loc de alaptat.
Cat despre faptul ca o mama nu trebuie intrerupta atunci cand alapteaza, sunt in totalitate de acord dar prima ce trebuie sa aiba asta in gand si sa elimine macar ceea ce poate banui dinainte ca poate duce la asta, este mama insasi.Si apoi altii.Afara pe bancuta este probabil sa nu te intrerupa nimeni, lumea trece, lumea vine dar cate dintre noi suntem asa de naive incat sa credem ca in Romania intr-un targ nu ne va intrerupe nimeni daca alaptam in vazul tuturor? Nu multe se asteapta la asta presupun.