Revista Mami impotriva alaptatului in public
Raspunsuri - Pagina 15
mianna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisi-pis Mianna, ar fi posibil si nimic in neregula. Asa cum sunt si mame care se mulg la job. Nu sa te serveasca in timp ce alapteaza, ci sa aibe pauze de alaptat. Aici e prevazuta prin lege o reducere cu 2 ore a orarului de lucru al mamei, pentru a alapta. 2 ore pe care mama le poate lua cum vrea, de exemplu pauze mici de 15 min fiecare, daca are cine sa-l aduca pe bebe sau bebe e la cresa institutiei. Eu de exemplu prefer sa-mi iau o ora la pranz si sa termin programul cu 1 ora mai devreme, ca sa-mi alaptez bebelina din 3 in 3 ore. |
din cate stiu si la noi e aceasta lege (cel putin la mine-n firma se aplica).
eu exact despre asta intrebasem - despre desfasurarea jobului in timp ce, nu despre pauze de alaptat.
Marina spune:
deci pana la urma care e adevaratul motiv al scandalului? faptul ca mama alapta sau ca avea un stand ilegal?
Oricum e regretabil din punctul meu de vedere sa ai nevoie de un bodyguard ca sa ameninti o femeie indiferent care era motivul. Asta spune totul despre violenta zilelor noastre.
inaioana spune:
| citat din mesajul lui Marina deci pana la urma care e adevaratul motiv al scandalului? faptul ca mama alapta sau ca avea un stand ilegal? Oricum e regretabil din punctul meu de vedere sa ai nevoie de un bodyguard ca sa ameninti o femeie indiferent care era motivul. Asta spune totul despre violenta zilelor noastre. Marina |
Deci, pana la urma, au ales alta strategie, aia stalinista de a arunca cu noroi in adversar. Asta cu "standul ilegal" e noua-nouta, proaspata, doar ca nu prea sta in picioare. Am incercat sa explic in mesajul meu anterior (aflat pe pagina anterioara) de ce cred asta.
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).
mianna spune:
| citat din mesajul lui nelia Mianna, acceptarea a ce??? Ca in timp ce creste copilul, mama mai face si alteva? Situatiile comparate de tine, intre statutul ei de invitat si o vinzatoare la servici, care isi aduce copilul cu ea, nu au puncte comune. |
scuze, pentru mine au. puncte comune de genul: program fix, cadru fix, necesitatea de a desfasura o anumita activitate, responsabilitati. asta in antiteza cu o vizitatoare, care vine acolo in timpul liber, nu e fortata sa stea un anumit numar de ore, nici sa stea intr-un loc fix. a fost invitata sa desfasoare o activitate profesionala. munca, nu distractie. cu beneficii reciproce.
mElaine spune:
Jenanta balbaiala revistei Mami. O fituica cu articole depasite si, iata, si cu oameni care nu au nici o legatura cu mamele.
Daca va uitati cine e la profilul revistei mami care a scris, e chiat tipul de la marketing. E clar ca i-a deranjat alaptatul!!
Inca o data, jenant.
daniela_b spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mianna
scuze, pentru mine au. puncte comune de genul: program fix, cadru fix, necesitatea de a desfasura o anumita activitate, responsabilitati. asta in antiteza cu o vizitatoare, care vine acolo in timpul liber, nu e fortata sa stea un anumit numar de ore, nici sa stea intr-un loc fix. a fost invitata sa desfasoare o activitate profesionala. munca, nu distractie. cu beneficii reciproce. Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... |
Mianna, vreau sa-ti marturisesc ceva.
Te admir, imi place cum scrii.
Nu spun asta ca sa indulcesc ce urmeaza sa scriu ci ca sa intelegi din ce pozitie o fac, una prietenoasa, cam ca atunci cind ai o prietena si-i semnalezi ca intr-o anumita situatie greseste ( nu pentru ca are o alta parere ci fiindca nu e momentul).
Ai putea deci sa te opresti de data asta din a dezvolta o discutie paralela care nu duce nicaieri ( dpdv al subiectului)?.
Daca ai putea ar fi minunat! Si nu uita ce ti-am zis la inceput!
gabidaniela spune:
Chiar jenant, e clar ca astia nu au nici in clin nici in maneca cu mamele, ar trebui sa schimbe numele revistei. Si asta o spune cineva care nici nu are copii, dar nesimtirea e prea mare ca sa treaca neobservata. Iar explicatiile, lol, exact ca atunci cand se plange cineva de un magazin, doctor etc. si apare pe forum chiar persoana vizata, dar undercover, cu posturi mai mult decat penibile.
inaioana spune:
Pai nu e undercover, mey, el cica e pe bune, uite:http://ro.linkedin.com/in/theomanolache domnul asta. Acum, eu nu stiu daca e fix acelasi domn cu agresorul respectiv (care am inteles ca s-a recomandat ca fiind "de la marketing" dar nu si-a spus numele), dar in orice caz ii continua bine "opera".
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).
mElaine spune:
inaoana, oare tot el scrie articolele despre alaptare de la revista Mami?
Va dati seama, din punct de vedere al imaginii, fituica Mami este la pamant in acest moment. Imi imaginez ca s-au panicat, daca au raspuns si pe forumul asta. De asta, vor scoate cu siguranta un numar special dedicat alaptarii, cu blablabisme false, ca sa isi mai imblanzeasca advertiserii
, altfel dau faliment in cateva luni.![]()
gabidaniela spune:
| citat din mesajul lui inaioana Pai nu e undercover, mey, el cica e pe bune, uite:http://ro.linkedin.com/in/theomanolache domnul asta. Acum, eu nu stiu daca e fix acelasi domn cu agresorul respectiv (care am inteles ca s-a recomandat ca fiind "de la marketing" dar nu si-a spus numele), dar in orice caz ii continua bine "opera". Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011). |
Cica e "manager". Pacat ca nu ai nevoie de cei 7 ani de-acasa ca sa fii "manager". M-a oripilat faptul ca a chemat paza pentru ca il deranja o femeie care alapta. Tare frustrat trebuie sa fii ca sa te comporti asa
.Inaioana, explicatia ta e logica. Cine naiba se ducea sa munceasca 4 zile pe moca??
Ei chiar nu-si dau seama ca explicatiile astea sunt de-a dreptul penibile?