Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (165)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna ziua si de la noi,ca dim am raspuns asa pe fuga si nu am mai apucat sa intru.
LML David de Lalatica o asteptam pe mamii cu vesti bune despre voi
LML Caius!!!
Alexutzza felicitari pt MAMA si pt primii pasi sg
Astia sunt nebuni de-a dreptu cu ideile lor care mai de care "geniale" vor sa creasca populatia tarii dar sprijin ioc
Alexutzza ,MP cum au zis si fetele sa mai asteptam sa vedem ce fac astia pana la urma.
Cuscra multi de la Uca pt Cata sa suporte mai usor injectiile.
Legat de invelit ca ati tot vb eu o imbrac in niste pijamale mai subtiri si o bag in sacu de dormit pana acum am facut cald doar la AC pe zi cand a fost nevoie si seara era rece ca fiind cald astia nu au dat caldura de vreo 2-3 zile vad ca au inceput,iar dimineata pe la 5-6 cand papa LP o scot din sac si sta cu noi si se inveleste sau nu cu pilota.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

Mi-am pus matza sa doarma de la 12.30 si nici pana acum nu s-a trezit (in timpul saptamanii doarme max 2 ore)..incep sa ma ingrijorez.

31.12.2009 Roxi de Diana

E vremea mai inchisa?asa mai patesc eu cu alexandra cand e inchisa vremea doarme mai mult in rest tot asa maxim 2 ore pe zi dar fragmentat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

Mi-am pus matza sa doarma de la 12.30 si nici pana acum nu s-a trezit (in timpul saptamanii doarme max 2 ore)..incep sa ma ingrijorez.

31.12.2009 Roxi de Diana

E vremea mai inchisa?asa mai patesc eu cu alexandra cand e inchisa vremea doarme mai mult in rest tot asa maxim 2 ore pe zi dar fragmentat.

da e vremea foarte inchisa...nu ploua dar simt ca vine cerul peste mine...ma doare capul de mor
Probabil e din cauza asta ..nu m-am gandit la varianta asta

31.12.2009 Roxi de Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Aseara cand se catara pe canapea sa ajunga la tzitzi a spus "mam". Eu m-am bucurat, tati a zis ca el nu a auzit . Azi cand o imbracam sa iesim dupa apa m-a certat asa: "mama mama mam"
Deci n-am primit cadou un dinte dar si un "mam" este minunat.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Aseara cand se catara pe canapea sa ajunga la tzitzi a spus "mam". Eu m-am bucurat, tati a zis ca el nu a auzit . Azi cand o imbracam sa iesim dupa apa m-a certat asa: "mama mama mam"

BRAVOO eu zic ca este un cadou perfect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:

ce frumooos!

31.12.2009 Roxi de Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Xela, Nikole, Haircut, Miremia si ... sorry dar sigur am mai uitat ca am citit si ieri si azi in 3 randuri.... Cu indemnizatia cik e serioasa, si eu sper sa scapam da cik sunt sute de mii de mame in concediu de crestere copil si chiar ar economisi statul nostru falimentar daca ne taie un an si daca e ordin de la FMI....nu au ce face...plus ca nici nu cred ca le pasa parlamentarilor prea mult de soarta noastra....

Miremia chiar ca ai petrecut frumos! sa va fie de bine! Abia astept sa-ti vad tunsoarea. Cuburi Clemy avem si noi, cele primite de la matusa, cand veniti in vizita o sa le testeze Mara sigur

de Yannis

Imi amintesc acum de cuburile parfumate!
Teoretic o lege nu poate fi aplicata retroactiv. Sau este vorba de o hotarare de guvern?

Am primit un borcan de sirop de agave organic. La prima vedere pare interesant. As putea sa-l folosesc ca indulcitor pt delfita? Nu chiar acum, peste cateva luni poate.

asa este! legile nu se aplica retroactiv! Dar ce ar insemna sa se aplice retroactiv - ca mamicile care au primit bani pentru al doilea an de viata al copilul sa returneze banii, or situatia e diferita ... mamicile nu vor mai primi bani de la 1 ianurie incolo (cele care au copii mai mari de 1 an). NU se incalca principiul retroactivitatii! Evident ca ne-ar place sa interpretam legea astfel incat sa ne convina noua... am o singura intrebare pentru designerul acestui proiect de lege - ce trebuie sa faca o mamica cu copilul mai mare de 1 an care e "condamnata" sa se intoarca la servici? Admitem ca se intoarce la un salariu de 8 mln, bani pe care ar trebui sa-i dea bonei, pentru ca la crese nu sunt locuri, e prea mic, samd... acea mamica, de ce sa iasa la servici si sa-si lase copilul pe maini straine? din ce se presupune ca mai traieste aceasta familie?

AMR 4, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

am stat ca porcu in kukuruz pana acum cu ziua noastra de 10 luni... dar adevarul e ca nu suntem intr-un mood de party... just another day, ca multe altele, memorabil va fi doar ca a stat in picioare fara sprijin cam la vreo 5 sec... Si dam de baut pentru acest motiv!

Si eu care ma asteptam ca pana la ora asta sa strang un brat de urari... mersi de urari Ioana_fota!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

am stat ca porcu in kukuruz pana acum cu ziua noastra de 10 luni... dar adevarul e ca nu suntem intr-un mood de party... just another day, ca multe altele, memorabil va fi doar ca a stat in picioare fara sprijin cam la vreo 5 sec... Si dam de baut pentru acest motiv!

Si eu care ma asteptam ca pana la ora asta sa strang un brat de urari... mersi de urari Ioana_fota!

Felicitari pt statul in picioare chiar si 5 sec sunt pretioase,fetele fiecare sunt fiecare afectate de cate ceva sunt sigura ca nu a fost ceva intentionat

Mergi la inceput