Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (165)
Raspunsuri - Pagina 8
ratusca_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nik0le Lorex, ma scuzi te rog, pe langa faptul ca-s grasa si am Alzheimer, mai sufar si de miopie... Gasit, citit, aprobat. Ce mai face bobita? de Isabela si Irina (februarie 2010) |
mama ce aglomeratie de "afectiuni"!

Si eu il ratasem prima oara, deci ma inscriu in clubul mioapelor

ratusca_mica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Imi amintesc acum de cuburile parfumate! Teoretic o lege nu poate fi aplicata retroactiv. Sau este vorba de o hotarare de guvern? Am primit un borcan de sirop de agave organic. La prima vedere pare interesant. As putea sa-l folosesc ca indulcitor pt delfita? Nu chiar acum, peste cateva luni poate. ![]() ![]() Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Salutare!
Mire, exact la asta ma gandeam si eu aseara, anume ca o lege nu poate fi aplicata retroactiv. Insa, daca s-ar aplica doar de acum inainte, eventualele economii ale statului roman s-ar concretiza de-abia peste un an, in ideea ca de acum incolo mamicile stau doar un an acasa (sau in fine, noua perioada
). Si cum pron buget cica suiera vantul, ma gandesc ca vor sa gaseasca o formulare prin care sa aplice reglementarea si actualelor mamici in concediu de maternitate, altfel nu au facut nici o scofala... FMI-ul gafaie acum in ceafa lor 
Editez sa spun ca sper din tot sufletul sa ma insel!
xela_07 spune:
inca ceva ....
lillo - poti folosi si adresele noastre de mail de pe contul comun. Putem face un reply to all daca te simti mai safe asa ... Valabil ptr toata lumea la o adica ...
haircut - eu am fost de la 17 la 18.15 in Afi (atat am reusit sa fug de acasa 
) si cand am plecat eu deja era full parcarea. Eu in general parchez la 2 unde e mereu liber dar cand am plecat erau parcati unii peste altii. Clar se apropie sarbatorile cu nebunia de rigoare. Nu mai ies din casa ...
Ti-au placut jucariile de la magazinul ala, nu?
xela_07 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ratusca_mica
Salutare! Mire, exact la asta ma gandeam si eu aseara, anume ca o lege nu poate fi aplicata retroactiv. Insa, daca s-ar aplica doar de acum inainte, eventualele economii ale statului roman s-ar concretiza de-abia peste un an, in ideea ca de acum incolo mamicile stau doar un an acasa (sau in fine, noua perioada ). Si cum pron buget cica suiera vantul, ma gandesc ca vor sa gaseasca o formulare prin care sa aplice reglementarea si actualelor mamici in concediu de maternitate, altfel nu au facut nici o scofala... FMI-ul gafaie acum in ceafa lor ![]() Editez sa spun ca sper din tot sufletul sa ma insel! Ratusca mami de Imparat (2010) |
Clar au nevoie de cascaval acum, nu peste un an

.
ratusca_mica spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza Am uitat sa va zic ca de 3 zile incoace zice si Yannis MAMA intr-un final!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Si ieri ne-a crapat si al doilea dintishor de jos!!! ![]() ![]() avem 2 dinti jos!!!Si Yannis merge de joi-vineri cu antepremergatorul!!! Chiar merge singur prin casa tinandu-se de antepremergator! E mai nasol ca acum ajunge pe sus pe la rame foto si alte decoratiuni, dar e asa haios si fericit de noua lui perspectiva si libertate! Si chiuie de bucurie ![]() de Yannis |
FELICITARI!!!! Si pt "mama" si pentru noua perspectiva!

Ma faceti curioasa tare cu antemergatorul asta...
miremia spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza Am uitat sa va zic ca de 3 zile incoace zice si Yannis MAMA intr-un final!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Si ieri ne-a crapat si al doilea dintishor de jos!!! ![]() ![]() avem 2 dinti jos!!!Si Yannis merge de joi-vineri cu antepremergatorul!!! Chiar merge singur prin casa tinandu-se de antepremergator! E mai nasol ca acum ajunge pe sus pe la rame foto si alte decoratiuni, dar e asa haios si fericit de noua lui perspectiva si libertate! Si chiuie de bucurie ![]() de Yannis |
FELICITARI!

Bv Yannis, alearg-o pe mami!
2 dinti zici a? Noi tot pe 0 suntem.....
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
Beatrice1982 spune:
Expecting Christmas...a special one...

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
Beatrice1982 spune:
[url=http://www.glitter-graphics.com]
[/url]
scuze fac probe de semnatura dar nu vrea.......................

la previzualizare imi arata altfel aici altfel....oare de ce?
plec la biserica revin
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
rox_y spune:
Salutaree
Felicitari Alexutzzza pt MAMA
Noua ne-a mai iesit un dintisor (adica un colt) dar culmea in loc sa ne iasa jos ne-a iesit sus (avem un dintisor jos si acum si unul sus)..este normal? Nu ar trebui sa iasa 2 jos si apoi 2 sus..si restu?
Dragutza de ea stie sa arate cu degetelul dupa diverse jucarii si pe unele chiar le ia in mana cand o intreb unde e cutare jucarie.
Si acum sa ma laud putin ![]()
![]()
....maine seara va avea primul rol (rol de bebelus) intr-o piesa de teatru ..sunt emotionata...dar in acelasi timp mi-e teama sa nu planga (mi-a zis o prietena care joaca si ea ca ar fi de efect daca ar plange)..va fi si tati pe scena.
31.12.2009 Roxi
de Diana
rox_y spune:
Mi-am pus matza sa doarma de la 12.30 si nici pana acum nu s-a trezit (in timpul saptamanii doarme max 2 ore)..incep sa ma ingrijorez.
31.12.2009 Roxi
de Diana

Ce mai face bobita?
Isabela si
Irina (februarie 2010)