Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (165)
Raspunsuri - Pagina 7
xela_07 spune:
Miremia - ce frumos ai petrecut. Ma bucur tare mult ca ai fost fericita de ziua ta, chiar meritai
.
Ayanna - La multi ani ptr cuscru! Sa fie sanatos si tot ce va doriti!
Nikole - o curade slabire nu te va ajuta nici material si nici moral. Parerea mea
.
Myky - sper sa scapati repede de chinul cu injectii. Intradevar tantum verde spray de 0.1 se mai da la copilasi. Intreaba dr si de asta ...
Ioanact spune:
Buna, fetele!
Azi noapte Justina s-a trezit decat o singura data.![]()
Acum sa va descriu ziua noastra de Duminica (deocamdata pana la ora 12):
- la 9 , eu si Ioana ne-am trezit. Am pregatit masa, am papat..intre timp s-a trezit si Justina. Ioana a auzit-o si s-a dus la ea (am lasat-o in camera din moment ce s-a trezit).
Eu strangeam masa si urma sa merg sa o schimb si sa-i dau sa pape.
In timp ce strangeam masa o m strigam pe Ioana, sa o intreb ce face, nu cumva sa faca vreo sotie. Culmea ca asta facea.![]()
Cand m-am dus in camera ea luase cutia de lp (o tin pe masa de infasat, noaptea cand se trezeste sa-mi fie la indemana) si un biberon in mana. Ii pregatea lapte, Justinei.
Imprastiase lp pe pat (bine ca n-a varsat toata cutia) .
Am strans, scuturat patura. Apoi am luat-o pe Justina s-o schimb, sa-i dau : vigantolul, Fe, sab simplex (m am un pic in sticluta, credeam ca o terminam pana la 6 luni) si humex-ul pt tuse.
Ioana, si-a gasit alta ocupatie.
In camera alaturata, gasise crema de maini.
Cazuse 2-3 picaturi pe covor.
Bineinteles ca am strigat-o sa vina la mine, iar ea era cu crema de maini.
Bun!
In sfarsit mergem la masa.
I-am pregatit dupa o perioada de cateva zile, fructe (mar+ banana- a doua oara ii dau).
S-a strambat la prima lingurita, am continuat..papa tot asa greu si i-am dat pana a inceput maraiala.
I-am facut pt prima oara suc de portocale (60 ml).
S-a strambat la inceput, apoi nu se m oprea.![]()
A baut 40 ml, cei 20 ml ramasi i-a baut Ioana.
I-a m dat cateva lingurite de fructe.
Ce-a ramas a papat Ioana.![]()
Ok! Am terminat si cu masa. (se facuse 11:30, iar Justina nu m putea de somn - cand ii e somn nici nu pot sa-i dau sa pape)
Eram la bucatarie si spalam vasele.
Ioanei ii venise sa faca kk. A venit la mine s-o dezbrac.
A terminat, numai ca si-a bagat si mainile in olita. (ce i-a venit sa-si bage mainile).
(scuzati descrierea)
Justina maraia ca-i era somn.
Du-te , sterge-o / spala-o pe Ioana.
Am dus-o pe Justina in camera, ca sa ma ocup de Ioana, s-o pun sa doarma (mare noroc am ca si Ioana doarme singura de la 8 luni, iar singura in camera de 1 an).
Bineinteles ca Justina nu s-a saturat cu ce i-am dat eu (fructele) si vroia lapte.
Trecuse 30', ca nu vroiam sa-i dau imediat, pt ca-i dadusem si suc de portocala.
Atat de somn ii era ca papa laptele cu ochii inchisi.
De la 12:15 dorm amandoua (Ioana cred ca m dvm).
Uff..grea zi (de fapt jumatate de zi) am avut! ![]()
Asta pt ca a inceput Ioana sa faca sotii.![]()
Bine ca nu face altceva m grav. Doamne fereste!
Tin minte ca si eu faceam cand eram de varsta Ioanei (din ce-mi povestea mama): scoteam oualele din frigider, bineinteles ca le-am si spart, il dezbracam pe fratele meu (el fiind un bebelus - dif de 1 an si 11 luni) (intre Ioana si Justina de 2 ani si 3 luni) si cate si mai cate faceam.
Trimit mesajul, ca m-am intins ca o placinta!
Scuzati placinta! (v-am povestit ca sa ne cunoasteti si ce facem
)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
gratiana77 spune:
Buna! M-am intors in sfarsit acasa, unde e cel mai bine desi si la parinti e ok pt ca nu trebuie sa fac nimic, nici macar papica pentru buburuza. Din pacate am prea multe de rezolvat ca sa mai am timp si de scris. In schimb, va citesc.
Va doresc o duminica placuta si ne mai auzim!
Ioanact spune:
ana_g ok, am rabdare! Numai ca povestiti de cum arata pufuletii vostri si ma faceti curioasa, sa-i vad. ![]()
Felicitari pt stelute! 
ayanna_xem ai demult laptop-ul?
Avem si noi un prieten care tot asa i se incalzeste laptop-ul si se inchide. ( are exact ca al nostru - hp)
Si-al nostru nu m are mult si se duce display-ul. Are 6 dungi pe ecran.
Numai bine ce-am zis, ca mi s-a inchis laptop-ul, de fapt s-a dat log off-hibernate..imi zice ceva de baterie, desi il am bagat in priza.
Macar sa ne tina anul asta.
myky791 de la infectia din gat face febra.
Off, ce mai chinuiti si voi. ![]()
Sanatate multa si sa scapati repede de injectii.
Fetelor, ca tot ai amintit de indemnizatie si per. Noua n-ar tb sa ne afecteze, am apucat alta lege, nu?
Pt mamicile care vor naste de-acum incolo sa se aplice legea, desi nu sunt DELOC de-acord cu ea.
Dupa ce ca preturile cresc, numai zic de tva, ne m i-a si ultimii bani pe care avem dreptul sa-i luam , cu toate ca sunt putini. Ne mai si 'obliga' sa ne intoarcem la servici. Dar ce faci cu un copil de 1 an? (poate unii nici nu merg la varsta asta)
off..e din ce in ce mai greu.
miremia ce frumos ai petrecut ieri! 
Bravo!
ALINA
de
Ioanact spune:
ayanna_xem acum am citit ca il ai in garantie.
Da! Noi avem un suport care tine laptop-ul ridicat.
O fi din cauza asta?
gratiana77 bine-ai venit acasa!
Am fost si noi ieri la parintii mei (100 km de noi).
In timp ce-o culcam pe Justina (cand suntem plecati, o adorm in scoica, leganand scoica, cand suntem afara in carut, iar in masina adoarme singura) in dormitor, ma apucase amintirile: aici era camera unde dormeam, stateam la povesti cu mama, tot in camera asta m-am gatit pt nunta..
Ce amintiri!![]()
Ca tot am amintit de nunta, haide-ti sa va arat cateva poze de la nunta. 
Aici le gasiti!
Sa vedeti ce slaba eram. 
ALINA
de
Beatrice1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui myky791 miremia, nikole, decenuela, haircut ![]() miremia mai are 5 injectii. ce sa va zic abia aucm sia dat drumul infectia ca sa curga daca ma pot exprima asa, a inceput sai curga nasul, tuseste productiv. oricum cand terminam injectiile o s acontinui cu antibiotic ca sa ii treaca toata infectia asta, maine ne duecm la control. azi noapte dupa ce iam facut injectia lam luat in barte sal linistesc, doar cu pantalonii pusi cat d ecat ( ca nu trebuie sal las sa planga ca i se irita gatul mai tare) si a facu pisul pe mn. of mi se rupe sufletul. a inceput sa nu mai vrea sa manance, nici lapticul nu la vrut banuiesc ca il supara gatul. MP nu mai fi suparata, ai doi copii frumosi, sanatosi un sot care te iubeste, asta e important. poate fi mai rau, trebuie sa iasa soarele si pe str ta ![]() voiam sa mai zic ca imi pare bn ca vam cunoscut, multe intrebari siau gasit raspunsul aici, am gasit multe sfaturi utile si astept in continuare sa ne bucuram de primul an din viata puilor, de cuvintele stalcite, de traznai care le vor face vor fi si de astea. va multumesc sunt sentimentala azi.decenuela tantum verde pastile ? sunt si pt bebei? ias lua si eu piciului ca lar ajuta zic eu la gat, la respiratie. o duminica placuta va doresc. Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
vai ce rau imi pare ca ati ajuns la injectiii..ioi saracutul..............doamne ajuta sa treaca infectia si sa se vindece repede
lasa-l nu te stresa ca nu papa, o sa fie nevoie de un timp pana isi revine...............dar isi revine sigur......
sa bea lapticul si ai grija de el...............
va pupam si va imbratisam sa nu suferiti asa tare.............
stiu ce e in sufletul tau, mai ales in sufletul lui mic...............
aveti grija de voi!
multa sanatate!

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

alexutzzza spune:
Am uitat sa va zic ca de 3 zile incoace zice si Yannis MAMA intr-un final!!!!!

Si ieri ne-a crapat si al doilea dintishor de jos!!!

avem 2 dinti jos!!!![]()
Si Yannis merge de joi-vineri cu antepremergatorul!!! Chiar merge singur prin casa tinandu-se de antepremergator! E mai nasol ca acum ajunge pe sus pe la rame foto si alte decoratiuni, dar e asa haios si fericit de noua lui perspectiva si libertate! Si chiuie de bucurie ![]()

de
Yannis
Beatrice1982 spune:
| citat din mesajul lui danasor Buna ziua, La Multi Ani Mirela pentru ziua de ieri, so la multi ani tuturor mamicilor de noiembrie Dastefa Alexutzza Vi4i Andrelina Bea Elefantica Larisel, sa fiti toate sanatoase si fara griji prea Mari sa va bucurati din plin de minunile de langa voi ![]() ![]() ![]() pui mic |
multumesc

subscriu isi eu pentru fetele pe care nu le-am felicitat......
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Beatrice1982 spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza Am uitat sa va zic ca de 3 zile incoace zice si Yannis MAMA intr-un final!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Si ieri ne-a crapat si al doilea dintishor de jos!!! ![]() ![]() avem 2 dinti jos!!!Si Yannis merge de joi-vineri cu antepremergatorul!!! Chiar merge singur prin casa tinandu-se de antepremergator! E mai nasol ca acum ajunge pe sus pe la rame foto si alte decoratiuni, dar e asa haios si fericit de noua lui perspectiva si libertate! Si chiuie de bucurie ![]() de Yannis |
bravoooooooooooooooooo
cred ca te-ai topit......hm????

ma bucur de realiarile voastre...........
intre timp ajunserati acasa?sau mai suntei acolo?
ca io nu mais tiou is cu capu'......scuzeeeee.........