Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (165)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![](olala.gif)
![](floare.gif)
bucuria este reciproca
![](icon_smile_big.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
sunt o norocoasa,mey...am 2 cuscre extraordinare
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](pofticios.gif)
![](japonez.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](pupic.gif)
mami de
![](bebic.gif)
![](cavaler.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le Lorex, ma scuzi te rog, pe langa faptul ca-s grasa si am Alzheimer, mai sufar si de miopie... Gasit, citit, aprobat. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
esti dementiala,nikole
![](pupic.gif)
vezi sa nu te pensioneze astia cu atatea boli
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
mami de
![](bebic.gif)
![](cavaler.gif)
mamidepuiuti spune:
neata buna si multam de cafea,myky
btw...nikole,stii cum zice maica-mea? cica are un pretendent german alzheimer
stiam eu ca am uitat de la felicitat pe cineva:fiica de danyelana
azi trebuie sa-mi cosmetizez putin neuronii,ii aranjez sa-mi pot reintra in program,ca doar,de...orice sut in c.. e un salt inainte,nu?
pup pufii bolnaviori
mami de Alex si
Radu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/micki_mica/micki_mica.jpg)
micki_mica spune:
Neata!
Ce de cafelute! harnicutelor!
Noi ne bagam la sa ne mai pacalim ca merge si asa
Dupa juma' de tort...
Ba bag sa pun cateva poze in album. Ca apoi tre sa prestez la curatenie.
O zi minunata va doresc!
Kiti de
Miki
myky791 spune:
citat din mesajul lui Nik0le Lorex, ma scuzi te rog, pe langa faptul ca-s grasa si am Alzheimer, mai sufar si de miopie... Gasit, citit, aprobat. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](pupic.gif)
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miremia/miremia.jpg)
miremia spune:
citat din mesajul lui micki_mica Neata! Ce de cafelute! ![]() Noi ne bagam la ![]() ![]() Dupa juma' de tort... Ba bag sa pun cateva poze in album. Ca apoi tre sa prestez la curatenie. O zi minunata va doresc! ![]() Kiti ![]() ![]() |
Neatza fete dragi!
Micki cum sa prestezi la curatenie? E duminica si in plus si sarbatoare importanta.
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Bea cuscra draga,iti multumesc din suflet pentru urari. Mi-e dor de voi, mai povesteste-ne ce faceti.
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Xela
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Dece ce tati implicat aveti! Eu ma "certam" pe la 1 noaptea cu tati de Mara ca lui nu-i place bebelusul pe care i l-am ales Marei si imi dadea sfaturi despre ce jucarii sa-i iau. I-am zis sa-i ia el ce vrea si sa ma lase pe mine cu bebelusul meu.
![](icon_smile_big.gif)
Ziua mea de ieri a fost perfecta. N-am zis nimic pt ca nu vroiam sa supar fete care nu-s chiar vesele perioada asta. Am fost la salon, facut manichiura, pensat, tuns (cam scurt, dar creste el), coafat. M-am simtit f f bine plus ca mi-a facut baiatul de la spalat un masaj la scalp
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
Ma cheama....
Mirela si
![](copilas.gif)
myky791 spune:
miremia, nikole, decenuela, haircut
miremia mai are 5 injectii. ce sa va zic abia aucm sia dat drumul infectia ca sa curga daca ma pot exprima asa, a inceput sai curga nasul, tuseste productiv. oricum cand terminam injectiile o s acontinui cu antibiotic ca sa ii treaca toata infectia asta, maine ne duecm la control. azi noapte dupa ce iam facut injectia lam luat in barte sal linistesc, doar cu pantalonii pusi cat d ecat ( ca nu trebuie sal las sa planga ca i se irita gatul mai tare) si a facu pisul pe mn. of mi se rupe sufletul. a inceput sa nu mai vrea sa manance, nici lapticul nu la vrut banuiesc ca il supara gatul.
MP nu mai fi suparata, ai doi copii frumosi, sanatosi un sot care te iubeste, asta e important. poate fi mai rau, trebuie sa iasa soarele si pe str ta
voiam sa mai zic ca imi pare bn ca vam cunoscut, multe intrebari siau gasit raspunsul aici, am gasit multe sfaturi utile si astept in continuare sa ne bucuram de primul an din viata puilor, de cuvintele stalcite, de traznai care le vor face vor fi si de astea. va multumesc sunt sentimentala azi.
decenuela tantum verde pastile ? sunt si pt bebei? ias lua si eu piciului ca lar ajuta zic eu la gat, la respiratie.
o duminica placuta va doresc.
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
danasor spune:
Buna ziua, La Multi Ani Mirela pentru ziua de ieri, so la multi ani tuturor mamicilor de noiembrie Dastefa Alexutzza Vi4i Andrelina Bea Elefantica Larisel, sa fiti toate sanatoase si fara griji prea Mari sa va bucurati din plin de minunile de langa voi
Nik0le spune:
xela, am primit, mersi frumos, multa sanatate tie si familiei!
MP, myky, ma bucur ca-mi apreciati simtul umorului. MP, simpatica mama ta, sper le rezolvi pe toate p-acolo, ca p-aici e jale.
Cuscra, sa-ti fie de bine tunsoarea, esti frumoasa rau, maica! De tort nu mai zic nimic, cred ca am pus un kil numai uitandu-ma. Iar Kiti, Kiti...
miremia, ce frumos ai petrecut!
Nik0le spune:
citat din mesajul lui danasor Buna ziua, La Multi Ani Mirela pentru ziua de ieri, so la multi ani tuturor mamicilor de noiembrie Dastefa Alexutzza Vi4i Andrelina Bea Elefantica Larisel, sa fiti toate sanatoase si fara griji prea Mari sa va bucurati din plin de minunile de langa voi ![]() ![]() ![]() pui mic |
danasor
![](hi.gif)