Bucurii de sept - oct 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

fetelor, in zapaceala ultimelor zile n-am avut timp sa mai intru pe forum. am citit acum din urma, va multumesc tuturor pentru aprecierile facute la adresa dariutei si a rochitei ei de "zana a zapezii"

azi e ultima zi de munca pe anul asta. am facut cumparaturi pe apucate, cadouri cand mi-a mai permis timpul, sunt varza. maine vreau sa merg cu copiii la colindat, ca tot au invatat amandoi colinde, asa ca dimineata ma ocup de "hrana spirituala". la pranz ma ocup si de mancare propriu zis, iar pe seara ne colindam nasii. mama ne-a invitat in prima zi de Craciun pe la ea, iar socrii s-au interesat daca avem ceva program, daca nu, pt ca tot nu avem mancare, sa mergem pe la ei... la asa o invitatie cum sa rezisti? am zis ca, chit ca mananc paine goala a doua zi de Craciun, daca nu ma invita pt ca le face placere, nu merg. ca de mancat gasesc eu ce sa mananc...

in rest, abia astept craciunul! sper sa fie linistit, frumos, cu caldura in suflet.

Si pentru ca probabil nu voi mai intra curand pe forum, va urez si voua un Craciun Fericit, cu multa caldura in suflete, cu familia si persoanele dragi alaturi, cu multeambete de copii. Si anul care vine sa fim sanatosi si sa ne bucuram de fiecare clipa de viata. Va pup si va multumesc ca ati fost alaturi de mine in ultimii ani, cu voi a fost mult mai usor sa vad partea plina a paharului intotdeauna.

puuuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Tuturor va urez un CRACIUN FERICIT!

Sa fiti sanatosi si bucurosi!

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata!

Craciun fericit!

Vine cineva la ?

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

aloo, cum a fugit Lexi, cum v-ati ascuns
azi e ultima zi de munca, ce se va termina cu un mic party la nepoata mea care implineste azi un an
deci, implinesc 7 zile de party in continuu

sa aveti un an nou mai bun, sa fiti sanatoase si sa vi se implineasca toate visele.

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Bine v-am regasit!!!
Imi pare rau ca nu v-am mai vizitat dar acasa nu mai am net si...nici nu prea am avut ce sa spun, ma scald in ape tulburi si astept sa se termine un an de cosmar si ma rog la Dumnezeu sa imi dea un an mai bun. Noroc ca cu copii care imi aduc bucurii si imi dau motive sa traiesc. Copii au crescut, vorbesc cateodata intre ei ca doi oameni mari, se cearta mai ceva ca oamenii mari, nu impart jucariile intre ei sub nici o forma si totdeauna jucaria din mana celuilalt este cea mai frumoasa. Dar....se iubesc si nu stau unul fara celalalt nici in ruptul capului.
Mosul a fost tare darnic anul acesta cu copii, desi nu a venit cu jucarii scumpe a adus multe daruri din mai multe parti, iar ei s-au bucurat deopotriva de jucarii cat si de muuulte dulciuri care nu se mai termina odata.
La multi ani si un an mai bun, cu multa fericire si impliniri!
Va pup si va doresc tot binele din lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

"La multi ani, fericiti!"

Anul viitor sa fie mai bun, mai fericit si mai linistit!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

La Multi Ani! - va doresc un an nou plin de sanatate, bucurii, liniste sufleteasca si toate dorintele voastre sa se implineasca!

Mergi la inceput

Hello!

Va astept in noul an la o cafea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

salutare

sa aveti un an bun, cu sanatate si multe impliniri, sa fiti fericite si iubite.
noi am petrecut foaaarte bine de revelion, intr-un club din centru' vechi, chiar reusita petrecerea
acum sunt la birou, deci mare 'fericire' dar nah, ce sa fac.... daca vreau rujuri si pantofi trebuie sa si muncesc, nu ?

asa ca va pup si va doresc sa incepeti anul cu optimism si numai ganduri bune si sa fiti bine dispuse.

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Asa Lilino la munca! Si eu tot la munca sunt!

Si noi ne-am distrat de revelion. Pacat ca muzica nu a fost conform asteptarilor dar am fost langa persoane dragi mie si asta a fost frumos!

Mergi la inceput