Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (116)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Am sosit si noi din oras, de la o aniversare. Am fost la Ezxcalibur (recomandare pt bucurestence..papa foarte bun) si ne-am indopat cu mancare - mult si bun, ca pe vremea cavalerilor medievali daca nu ati fost, merita mers macar o data.

Irinukaaa, eu incalezesc cuptorul dinainte, apoi pe ele le tin cam 15 min pe fiecare parte (in tava pun ulei). Acum vezi si tu, in functie de cuptor, cam cand par rumenite - adica formeaza crusta aia, exact ca atunci cand le prajesti in tigaie.

_
BB e deja pe drum
Roxana 33+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Buna burtici.Ati fugit toate la somn?Noi am fost si am jucat putin bowling si apoi am facut ceteva cumparaturi pt bebe.(a fost noaptea cumparaturilor asa ca am prins si ceva reduceri-20%)
Care ati comandat ceva de pe amazon.co.uk va rog ajutati-ma si pe mine k imi prind urechile si as vrea cate ceva de acolo.nu vad nicaieri cat ajunge transportul.

Andreea 28+ cu Medeea

Mergi la inceput

Dangabriela-eu am un blender de la braun de 3 ani si sunt foarte multumita de el.

Andreea 28+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

neata burticutze! Pt cine face ochisori mai devreme, poftit la cafele si ceaiuri
Am tot citit din urma, acum m-am gasit si eu sa postez. Deh, daca m-am trezit de la 4.30 .
Mirela cu 2 motani () si eu am dureri de maini si mi se umfla. si picioarele, dar mai mult pe dreapta. Mie mi-au mai dat o explicatie aici: a crescut cantitatea de fluide din corp si vasele nu fac fata sa le transporte, asa ca se cam stranguleaza pe la incheieturi. Nu-i musai de la sare. Stiu ca asta nu ajuta prea mult, dar mai e putin si trece. colega!
Duminica placuta si ne auzim.
Bebelu welcome back!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata buburuze!

Multumim de cafeluta buna si aromata Foxy-le!
Tinand cont ca e duminica eu servesc azi in loc de micul dejun cate-o feliuta de tort cu mere, ca la cat de bun e nici cele ce postesc nu se vor abtine...

Sa aveti o duminica placuta si relaxanta!

Irina ~ 33+ cu Patrick Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata fetele si multam pt coffee si tortulet
o zi buna tuturor

29+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Roxx deci se pune in tava hartia de copt si mai adaug si ulei?!? Sau doar asa putin sa fie unsa bine...

Irina ~ 33+ cu Patrick Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata

Ce ma bucur ca v-a placut tortul! Si eu am zis ca printez reteta si-o pun la dosar. Da, zaharul trebuie redus, clar, eu din fericire chiar am uitat de alea 3 linguri peste mere.

Mirela unde stai? Da adresa Si ma infiintez in fata blocului. Vine mama miercuri la mine si o s afac comanda, eu nu ma vad in stare de taiat legume.

Djlaura ma bucur ca esti mai bine, nu-mi palcuse mesajul ala, mai baga si tu cate un no spa si stai mai linistita. Facusesi ceva special?

Cosmetice si eu tot Sanosan o sa iau, sunt fara parabeni si vb lui Doloress daca exista de ce s anu folosim, din moment ce parabenii sunt chimicalele chimicalor...si ce piele au micutii!!! Eu recomand cu tarie si Mustela, e super super calitate, dar mai scumputz. Si ieftin, fara parabeni este Bubchen, se gaseste prin DM, prin magazilele alea care aduc de la nemti, PLUS sau nu stiu care mai era.

Pup, merg sa ma cafelesc!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 31+

Mergi la inceput

buna dimineata si de la noi.Acu am facut si eu ochi.
Multumesc fetelor pt tortulet si ceai.(eu asa ce as manca o felie )
O duminica frumoasa tuturor.

Andreea 28+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

buna cafea, dar mie tot mi se inchid ochii
a fost cumplit azi noapte, mai tre sa rezist 5 saptamani

foxi beau lichide
imi explica o amica, care e chinetoterapeut, ca din cauza inflamarii nervilor carpieni, muschii raman contractati si de aici durerea

lori in vitan stau langa policlinica vitan

azi tre sa fac supa cu galuste, comanda serioasa de la maria sa sotul
complicata treaba

legat de cosmetice pt bebei, la help net am vazut o super oferta la un pachet cu produse sanosan, destul de consistent, plus o geanta mare pt carat chestii de bbi, la 120 lei. oferta e valabila pana la sf lunii.

pupi fetelor

+30 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput