Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (116)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Somn usor si de la mine burtici.
VAd ca mi se inchid ochii.
Mai vb maine.

Laura

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

Tunde ma simt bine, fara contractii sau dureri de byrtica. Bebe e un miscaret si jumatate. Ma dor picioarele ca am umblat vreo 2 ore(de la 7 la 9) fara sa stau jos deloc. oricum de la 11 juma cand am ajuns acasa numai in pat am stat.

Laura

32+ cu

am scris lui dj laura sat stea cuminte..zicea ca o doare burta
dar ma bucur ca tu esti bine

TUNDE 27 sapt +Mami de ursulet MARIO 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce faceti ? eu am terminat o partida de remy in familie, am iesit pe ultimul loc.
vad ca nu va mai intelegeti pe aici, care raspunde cui ,tunde
djlaura si eu am avut dureri ca la menstruatie, de 2 ori pana acum.am intrebat dr si a zis ca atata timp cat nu tin o zi intreaga,nu am motive de ingrijorare, trebuie stat mai mult in pat si fara efort,macar in ziua in care te doare. sa te faci bine

carmen
31+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

missmj
dda..azi nu prea nimeresc raspunsurile si nici n-am baut nik..jur!
important e sa fim bine..
pup fetele
ma uit cu Mario la tinkerbell

TUNDE 27 sapt +Mami de ursulet MARIO 04.03.2004

Mergi la inceput

Eu m-am hoatarat sa ma duc sa cumpar cosmeticele pt bebe, m-am decis la sanosan, dar am vazut ca au atatea feluri de creme,uleiuri,geluri de dus,sapunuri 2in 1, 3 in 14, etc. Fetelor care mai aveti copii ,de ex tunde ca esti online,tu trebuie sa stii de la Mario, cam care sunt cosmeticele care ne trebuie ?

carmen
31+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Hello!

Toata ziua am umblat la cumparaturi si nu am avut timp sa intru. Am cumparat pat pentru Cristi, ca asta micut vrem sa-l trecem la surioara , si tb sa incepem antrenamunrul din vreme

Laura, nu am patit sa am dureri, dar baga-te in pat si daca pana maine tot nu trece, suna dr-ul.

missmj, la cap cosmetice, eu am folosit gel de dus (acelasi pt corp si pt par), ulei de masaj,crema de galbenele si bepanthen. cateodata cand se irita (face bubite mici pe fata), il dadeam cu Triderm(se gaseste la farmacie) unguentul asta mi l-au recomandat din spital si e f bun. Cam astea sut toate"cosmeticele " folosite de mine.

Ma bag si eu in pat, mai vb maine..tot pe seara cred.

Pupici!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

nu am contractii doar senzatia ciudata ca si cum mi-ar veni

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

multumesc pt raspuns madutza ,somn usor
tunde vizionare placuta ! abia astept sa ma uit si eu cu buburuzul meu la desene !

carmen
31+ cu Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui djlaura01

nu am contractii doar senzatia ciudata ca si cum mi-ar veni

Deci nu te doare burta si mijlocul , ai doar presiunea aia ca inainte de menstruatie, sper sa nu te ia durerile cum m-au luat atunci pe mine, ziceai ca sunt la prima mensturatie,m-am speriat tare . Stai linistita ,ia un no-spa, baga-te in pat si poate adormi.nu te stresa

carmen
31+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Mda, m-am cam chinuit eu cu tortul ala, da' o fost bun rau! E aproape gata, am dus si la ai mei o bucatica, apoi am avut un musafir si cu ce-am mai mancat noi, s-a cam golit farfuria!

Multumim pt. reteta Lori!!!

Mergi la inceput