Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (116)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Neata,neata. Multumesc Irinuka pt bufetul suedez .Imediat merg sa-mi umplu si eu tava cu cate ceva. Am constatat ca nu-mi mai e asa de foame. Plus ca am dormit rau azi noapte:nici pe-o parte,nici pe alta, nici pe spate.Guguloi n-are loc. Se mai impinge si-n col de ma apuca frica(aici nu fac control intern, asa ca nu stiu cum arata colul meu (( )
baby - parerea mea e ca ar mai trebui vreo 2-3 caciulite. Ei transpira la nivelul scalpului cand sunt micuti.
Azi merg sa-i iau salopeta, am vazut la oferta
Pup grasunele frumoase, o zi linistita sa aveti

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

neata si de la noi fetelor! si multumesc irinuka pentru micul dejun copios!

cine se incumeta sa faca un capitol nou?

pupicei si sa avem o zi super!

sanziana de flavia - 4 si cu felix de 27 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

felix creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

Shines Irinukaaa multumim de bunatati si cafeluta

buna dimineata fetelor eu m-am trezit greu si zici cas beata

pup dulcik toate burticile

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

burtici, m-am uitat si eu la poze

nush dc am apucat sa va spun vineri, sunteti MERMECATOARE, sa nu mai aud ca va plangeti ca frumoase ca acu nush cand om mai fi!

pe cuvant daca imi dau seama unde-s kilele de care va plangeti ca le-ati pus (in afara de zona burticilor ); daca mai aveam si niste cm de craci in plus, puteam prezenta lenjerie de gravidute linistite!

rox 28+

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata buburuze
multumim de bunatati Irinukaaa
multumesc fetelor pt felicitari..si bebe va pupa si va multumeste
sa avem o saptamana minunata..fug sa ma uit la poze

Angie +30

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Gagici, am o programare astazi la Herghelegiu la 18.20 in sediul din primaverii (e facuta programare simpla, ca io-s intre morfologica de trim 2 si 3); dc vrea careva sa mearga, sa-mi spuneti, ca dc nu sun sa puna pe careva de pe lista de asteptare (mie mi-a facut rezervarea prietena mea inca de prin aug - sept).

rox 28+

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Buna dimineata! Lenevesc si eu pe aici, dar tre sa ma incumet sa ies un pic, am rate de platit pe la banci si o haina de dus la curatat..bleah...

Mirela, sa stii ca tota noaptea am alergat dupa setul ala de la sanonsan, vroiam sa il cumpar si nu il gaseam pe nicaieriPana la urma nu stiu ce s-a intamplat, ca m-am trezit destul de brusc!

Zumzu, Kidex e tot un targ similar cu Baby Expo, iar reducerile cred ca sunt cam tot pe acolo...adica nu coplesitoare, dar macar sunt toate firmele la un loc (inclusiv cele care in restul timpului vand numai online).Cu pompa de san, chiar daca nu am experienta concreta in sensul asta, eu zic sa nu te grabesti, mai ales daca optezi pt cea electrica, care este destul de scumpa. Ai rabdare si vezi daca vei avea nevoie sau nu. Nu este obligatoriu sa o folosesti...

Lori, bafta la eco!

Monika, ai grija cu inima, mai ales daca vrei sa nassti natural poate ar fi bine sa te vada inainte si un cardiolog. Nu de alta, dar sa nu ai surprize...Nu e obligatoriu sa fie de la asta, dar mai bine sa stii decat sa ai emotii!

Tunde, tu ce mai zici, cum esti? Te mai supara soata?

Maimutzica, sa ai si tu o saptamana minunata! Hai ca trece repede timpul si intri si tu in concediu!

_
BB e deja pe drum
Roxana 33+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza burtici.
Ma bag sa fac capitol nou si revin.

Laura

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

O chestie interesanta: daca intrati pe site-ul Kidex veti gasi mai multe seminarii interesante , organizate de Medlife, dar si cursuri de gimnastica la care va puteti inscrie de acum. Dureaza o ora fiecared. Spre exemplu, eu m-am inscris la seminarul de neonatologie, tre sa gasiti ceva util pe acolo. Uitati-va, poate va intereseaza ceva. Pupicei.

_
BB e deja pe drum
Roxana 33+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

capitolul 117

Laura

32+ cu

Mergi la inceput