Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (116)
Raspunsuri - Pagina 19
Irinukaaa spune:
Neata buburuze - dulci!
Sa revenim la meniul nostru: paine prajita cu ceai, cereale cu lapte, gogosi si clatitute, briose, strudele si croissante, placinta cu mere/ dovleac/ branza... tot ce va doreste inimioara... ba chiar si o feliuta de tort cu mere
!!! 

Multumim de cafeluta buna si aromataSimo! Pe unde-ai umblat zielele astea?!? 
Lori bafta la eco astazi! Te asteptam cu vestile bune!!!

Doloress insanatosire grabnica puiutului! 
P.S. Daca tot a venit iarna pe acolo, tine-ti-o voi... noua nu ne trebuie! ![]()
Zumzu multumim pentru reteta. O vom incerca si noi! 
Va doresc o saptamana minunata, fara incidente, numai cu vesti bune! 

Irina ~ 34+
cu
Patrick Cristian
AMR 42 zile
Shhhht! Cresc...
bb_yasmi spune:
buna dimi
irnukaaaa....nu e cam prea "bogat" micul dejun??? ![]()
![]()
fetele s a schmbat parola la pozici?? as vrea sa ma pun si eu vreo 2 de azi...

mami x2 , de fetita cu codite si
s 27
Lorich spune:
neata...multam de cafea si mic dejun...virtual asa poate fi caaaat de bogat, c anu ne ingrasa!!!
bb yasmi hai ca-ti trimit eu parola acus.
zumzu multmumim de reteta, cu pompa, eu nu te-as sfatui sa faci o investitie asa mare-pompa electrica - fara sa stii daca e nevoie de ea; eu n-am avut nevoei de asa ceva, c efaceam daca dadeam banii pe ea?? Am folosit-o pe cea manuala de cateva ori...vreo 3-4-5 ori in primele zile, cand se aduna prea mult lapte si o data sau doua cand a trebuit s alipsesc cateva ore si sa las lapte pe bebe, ca Robert papa mai des de 3 ore. Kidex, e tot un baby expo, intra pe site. 
Va pup, ma pregatesc de plecare!
aaa..Patricia biscuiti cu nuca
-ingrediente: 300g faina; 200g nuci; 250g unt; 100g zahar; 1 ou. (eu am pus faina jumi-juam cu integrala);
-facut guguloi si tinut un pic la frigider;
-intins pe masa 'stropita' cu faina, tataiti in forme dorite si pus pe hartia d ecopt in tava;
-la cuptor i-am lasat cam 20 minute-treb verificati, ca depind ede cuptor
-pofta buna!
#se pot adauga stafide, cacao si orice alte chestii doresti, vb prietenei meie, 'biscuitii sunt versatili, orice ai pune in ei, tot ies!" ![]()
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
31+
Irinukaaa spune:
Yasmi ai PM cu parola. 
Cat despre micul dejun... e la alegere... dupa preferinte, gusturi, pofte. Servim bufet suedez.
Irina ~ 34+
cu
Patrick Cristian
AMR 42 zile 
Shhhht! Cresc...
monika_bt spune:
Neata!!!
Micul dejun e perfect. Multumesc! Dimineata eu mananc cel mai consistent.
Ast-noapte am constatat ca nu mai pot dormi pe partea stanga ptr ca nu pot respira bine...sa fie de la inima oare?? Candva mi s-a spus ca as avea o aritmie...sper totusi sa nu aiba legatura.
Succes fetelor ce merg la eco!!
Eu am papat bun crema de zahar ars si fursecuri fragede facute de mine.
Tortul de mere nu e printre preferatele mele...eu prefer cioco sau frisca. Voi manca in curand tort ca vine ziua soacra-mii si apoi ziua mea si apoi sarbatorile si tot asa.![]()
Acusi incep nasterile in odiseea noastra...voi realizati asta??? parca nu-mi vine a crede ca a trecut asa de repede!!!
OK.Bineinteles ca sunt la serv...mai am 3 saptamani si gata
Va doresc o zi si o saptamana minunata!!
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
26+
luciact spune:
neata burtici,multumim de mic dejun delicios
eu n am mai intrat ca am avut musafiri in weekwnd, a venit fratele meu si tatal meu de la Bucutesti dar am citit tot,
Lorich sa vii cu vesti bune, se pare ca tortul tau a facut furori pe aici
Angie felicitari pt buburuzul grasunel
Babyleeks sa stapaniti sanatosi achizitiile, si
Tunde, pe al tau sot cam trebe sa l scuturam putin sa i mai vina mintea la cap
azi cred ca am sa cumpar patutul pt bebik
va pup pe toate, o saptamana usoara cu vesti bune fara contractii si dureri de burtica

29+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
Shines spune:
Pai...am un motiv intemeiat..''exista o explicatie'' adica![]()
Am umblat mult..am facut cumparaturi pentru bebe, cele ''mari'' pe care le lasasem mai la urma..
M-am plimbat, am avut intalniri..am cunoscut oameni ''vechi'' dar noi..oameni frumosi si minunati..m-am simtit bine.
Duminica mi-am petrecut-o doar cu sotul meu, ne-am uitat la filme,am dormit,am papat..ne-am relaxat si a fost foarte frumos.

Simo
34 cu Eduard Matei
maimutzica10 spune:
Neata dintr-un birou calduros cu geamuri maaaari dincolo de care e o ceata urata si o vreme receeeee!!!!
era asa cald sub plapuma mea.. si eu mai am 4 sapt incheiate si stau acasa, de-abia astept; mai am inca de recuperat din ce ati scris, da' n-o sa ratez nimic.
o sapt mermecatoare!
rox 27 + 
think pink