PEPENASII de 2008 in asteptarea Craciunului! (201)
Raspunsuri - Pagina 18
moni_or spune:
BOBITA, citisem cand spunea Capri ca s-a intalnit cu tine la lansarea de carte, dar eu intrebam in ce consta premiul, adica ce anume ai castigat?
Deh, curioasa de mine...
Si noi folosim la prajit ulei de palmier, doar ca atunci cand e un pic mai rece in casa se solidifica si e enervant ca tot trebuie sa-l tin deasupra focului ca sa se lichefieze.
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
monalac spune:
buna!codi e mai bine,de 2 zile n a mai facut febra,in schimb azi noapte inca s a trezit din cauza durerilor.
azi am fost sa i se recolteze analize,era o coada ,noroc ca tipa care introducea datele in calc,gravida fiind,a empatizat cu mine si ne a poftit in fata,ca altfel as fi stat o ora la coada,cu codrin in brate.
VICKY,multa sanatate!
BIRI,ana a facut otitele una dupa alta?si de fiecare data i ai dat cate 10 zile de antibiotic?
Biribu spune:
Moni n-are a face alaptarea cu Papul, poti sa-l faci oricind. aici se face de rutina la controlul de la 6 saptamini dupa nastere.
Mona le-a facut cam legate, stii ca ma plingeam pe aici ca ii dau intr-una antibiotic. o data parca i-am dat 10 zile si apoi inca 7. oricum important e sa fie controlat dupa antibiotic si sa se vada daca s-a rezolvat problema. chestia e ca multi copii datorita congestiei retin lichid in spatele timpanului, si acela se suprainfe cteaza. mai ajuta la asta antihistaminicele. sanatate, sper sa treaca rapid!
fetele despre uleiuri, stiti cum sunt americanii cu studiile, dar cele mai sanatoase dovedite sunt: cel de masline detasat, apoi cel de floarea soarelui! cel de palmier e considerat nesanatos ca are multi acizi saturati. la prajit merge cel din seminte de strugiri si e mult mai sanatos ca palmierul.
JJ las ca le dovedesti tu
nu te stresa cu bugetul, ca cel putin copiii nu de jucarii isi vor aminti mai tirziu, ci de timpul petrecut impreuna. fii-mea din craciunul trecut (unde am avut Mos si tot tacimul) tine minte, culmea, ca am facut impreuna cookies.... Si colindele.
va pupez
Mami de doi
mici
"If you believe everything that you read, better not read"
Didi81 spune:
Biri, or fi o gramada de studii cu uleiurile. Eu am ales de palmier pt prajit pt ca am inteles ca rezista cel mai bine la temperaturi inalte. Acum mai e si treaba aia ca sa nu fie virgin daca il prajesti pt ca impuritatile din ele se distrug primele, asa ca probabil cam toate uleiurile rafinate rezista la fel de bine (sau de prost) la prajit. Mai multe nu stiu, poate ma insel.
Grea alegerea asta cu uleiurile, dar cred ca oricum mancarea prajita e nesanatoasa, orice ulei asi folosii
. Pana la urma, noi incercam sa mancam sanatos dar nici nu ne prea dam peste cap pt asta, adica mai bagam si cartofi prajiti (care oricum Aidei nu ii plac, ii prefera fierti sau copti) sau snitele sau mai stiu eu ce chestii prajite ca deh, sunt gustoase ![]()
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
mcoca spune:
Si aici uleiul de palmier este omul negru. Sunt o gramada de produse pe care e scris "fara ulei de palmier".
La noi iarasi ninge. Atata ninsoare nu am vazut nicioadata de cand sunt aici. Partea prosta pentru mine este ca trebuie sa merg sa-mi iau masina de la service, si pana acolo ar trebui sa merg cu busul, bus care cu sigurantza nu merge .....
Vicky si Printzesone
moni_or spune:
Mai sunt pepenasi care refuza sa fie pupati? Eu care sunt o maxi mega pupacioasa sufar de numai, de vreo luna-doua incoace Luca pur si simplu se trage, zice nununu si se sterge cand vreau sa-l pup. In loc sa ma pupe el ia broscuta cu care doarme si o pune pe aia sa ma pupe :) In schimb pe bebe il pupaceste de nu mai poate. Si nu refuza contactul fizic in general, adica gadilatul e cea mai mare placere a lui, asta am face toata ziua daca ar fi dupa el, in brate iar vrea tare mult, ca-l vede pe bebe, da de pupat am interzis. Singurele dati cand ma lasa sunt atunci cand se loveste, ca asa ne-am obisnuit, ca daca se loveste il pup si ii trece :).
Monica, mami de
mcoca spune:
Moni asa a fost intotdeauna? Daca nu, e posibil sa fie o faza : eu sunt mare, nu ca Alex bebe, pusi, pusi toata ziua.
Sa vezi, eu sunt o pupacioasa, pe Maya o albesc, ea ma albeste, ne albim de atata pupat. Pe sotz la fel.
Mama imi zice : Maya nu seamana cu tine, tu nu dadeai pusi.
Eu : poate nu ma pupai tu.
Mama : ba da, dar tu nu vneai la pusi la frate-tau.
Ei si atunci imi amintesc, cand frate-miu cerea pusi etc, ma dezgusta, ma gandeam : mda, ia uite si la asta, ce bebe.
Vicky si Printzesone
moni_or spune:
VICKY, n-a fost asa dintotdeauna, nu pupa el f. mult din proprie initiativa dar ma lasa sa-l tocesc de atatea pupicuri :) Cat despre faptul ca e baiat mare, nu stiu, ca in rest a involuat f. mult de cand cu Alex, nu mai vrea nici sa auda de olita (n-a facut el niciodata, dar il mai puneam din cand in cand imbracat, acum plange cum aude de ea), nu mai vrea sa manance singur, cu vorbitul tot nu stam stralucit, are perioade cand vrea tot in brate, are de multe ori comportament de bebelus... De asta ma temeam eu cel mai tare, ca daca am 2 baieti n-o sa ma lase sa-i pup
Noroc cu Alex, ca el inca nu protesteaza.
Monica, mami de
Didi81 spune:
Ca sa inteleg mai bine fenomenul cu uleiul de palmier: deci e bogat in acizi saturati care nu fac bine la inima si cresc colesterolul. Dar pe de alta parte e mai stabil la temperaturi inalte si se distruge mai greu decat alte uleiuri, deci e mai mic riscul de e devenii cancerigen... eu cam asta inteleg, ca pana la urma se pune in balanta. Asa e?
Clar ca pentru salate cel mai bun e de masline, aici vorbesc strict de prajeli, care oricum sunt nesanatoase, dar cred ca e mai mic riscul daca se foloseste un ulei mai stabil, nu?
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Marina_1609 spune:
ma enervez ca voi discutati aici chestii frumoase dar pe mine ma macina doar povestea cu directoarea gradinitei. uite ca s-a sesizat doamna si si-a facut cont pe forum ca sa se confrunte cu parintii
> femeia asta ma scoate din sarite . nu isi accepta titulatura de mare mincinoasa si nu isi asuma vinovatia chiar daca mai multi ii spun ca are probleme de comunicare....
eu credeam ca am scapat dar vad ca nu se lasa![]()
Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2
----------------------------------------
Marina
14+ &
ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi