PEPENASII de 2008 in asteptarea Craciunului! (201)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Fetelor, va multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase si incurajari .

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Biri, Didi ma bucur ca va place.
Biri scumpa da, cas head over heels in assignments, am unu la mate sa compar tabloids cu broadsheets, statistic, ma ucide, plus un teanc la psihologie si la communications, imi ies eseele pe urechi acusi. Si mai rau e ca nu ma gandesc decat la zapada, brad, cadouri. Si bugetul nu se match cu ce vrem noi, ca na recesiune. Greu bre greu.
Noi cu sarea nu punem decat daca e necesar, noi am redus mult sarea,oricum maj ingredientelor tot au sare in ele pe undeva asa ca nu are rost sa mai pun si eu.
Vicky da are si febra de i-ai dat nurofen sau numai pt raguseala i-ai dat nurofen? Ale mele tusesc sis ragusite de ceva timp bun, da cum nu s-a dus spre mai rau si nu au nici o alta simptoma le-am lasat in pace. Multa sanatate si speram sa fie trecator.
Bobitza felicitari pt castig!

Na fug la proiecte ca am de predat doua maine si vreo trei luni si marti si eu nu am apucat sa fac mai nimica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Vicky exact, dar EXACT aceleasi simptome le-am avut si eu dupa sarcina, si la mine PAPu a fost mai mult decat ok. Deci nu cred neaparat ca ar putea fi simptome dubioase. Eu am facut deja 2 Papanicolau de cand am nascut, ma duc anual, prefer sa previn. Multa sanatate.
Fetelor, nu va jucati cu asta, nu fiti comode. O data pe an sau la un an juma nu e greu sa va faceti o programare.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ce ma bucur ca in preajma sarbatorilor au inceput sa scrie mai multe fete.Sper sa dea toate fetele cate un semn de viata!
bobitamica felicitari pt premiu!
mada bafta la proiecte!
bujo si eu casi tine incurajez fetele sa faca cel putin o data pe an un papanicolau.Eu am sterilet si la 6 luni fac obligatoriu control ginecologic si testul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Am intrat si eu putin...ieri am lucrat,am avut ceva de treminat aici si nu putam refuza.
Am zis sa intru sa va salut si cand ce sa vad...WOW,incerdibil!!! nu-mi vine sa cred ca am castigat!De fapt,Irina e norocoasa.
Va multumesc mult fetelor pentru felicitari!!!
Chiar nu ma asteptam!!!Nu am castigat niciodata nimic.
CAPRIOARA....iti multumesc frumos!! dar nu stiu cum sa procedez. Ce trebuie sa fac acum???

MCOCA....si eu am avut dupa sarcona aceleasi simptome...dar am facut Papanicolau de 2 ori pana acum si mi-a spus ca e ok. M-am speriat cand ai scris ca ai ciclu la 24-25 zile...si la mine e la fel de cand am nascut...chiar incepusem sa ma andesc sa fac o programare.
Eu ca si Bujo,merg in fiecare an si meg pentru orice mi se pare suspect.

MISSJJ...O draguta ca intotdeauna!! Nu stiu cum poti sa te gandesti mereu la toate.Eu am impresia ca uneori imi fuge pamantul de sub picioare si nu stiu ce si cum si cand trebuie s afac...cum trebuie sa le organizez eu pe toate...

MONI...am citit cu legumele...Hai sa iti dau o reteta care la Irina are mare succes. Am taiat legumele cubulete mici:morcov,telina,ardei gras cartof,dovlecel,ceapa,am adaugat un pic de ulei de masline si le-am pus intr-un vas de ena la cuptor. Ele si-au lasa apa pe care o contin si au fiert acolo vreo ora cred...Apoi le-a servit su peste(somon) facut tot la cuptor cu un pic de apa si usturoi. A mancat excelent.

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

BOBITA, felicitari pt. premiu!! In ce consta de fapt? Mersi mult de reteta!

VICKY, sper sa fie totul bine de acum incolo si sa ai spor la bebe 2 cand te vei hotari!

Fetelor, se poate face PAP daca alaptez inca? Parca eu tin minte ca ginecoloaga mi-a zis sa vin cand termin de alaptat. Mie mi-a venit acum ciclul prima data de cand s-a nascut Alex, la cateva zile dupa ce am inceput diversificarea, probabil de aia ca am alaptat mai rar cu o masa. Parca intre ziua 9 si ziua 11 de ciclu e cel mai relevant sa mergi?

I-am facut lui Luca ieri dovlecei cu praz, la abur, nu s-a omorat, de cateva zile iar nu mai mananca asa bine.

Iar Alex ieri cand i-am pus ulei de masline in piureul de legume s-a facut ca vomeaza, asa greata i-a fost ca e prima oara cand nu mi-l mananca. Nu ma mir, si eu urasc gustul uleiului de masline, de aia nu-l prea folosesc. Cred ca ii voi pune doar unt, iar pt. grasimi vegetale ii voi da mai mult avocado, sau vad eu.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

CAPRIOARA....gata amintrat pe site si am vazut ce trebuie sa fac.Zici ca-s batuta-n cap!!!

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Moni, nu stiu ce sa iti raspund.

Eu dupa ce am nascut mi-a venit ciclul fix ca inainte, la 27-28 de zile. Insa de iarna trecuta imi vine la peste 30 (31-32, si mai nou 35!). Am facut pap in prin februarie si a fost ok. Am fost la control acu 2 sapt si totul ok, astept inca rezutatul de la pap (trebuia sa il iau ieri, dar a fost 1 dec). Oricum, ginecologul a zis ca cel mai probabil e de la stres. Medicul de familie mi-a zis ca poate fi si de la tiroida si mi-am facut analize si pt asta. La fel, astept sa am rezultatele.
Oricum, mi se pare destul de ciudat ca s-a produs modificarea asta asa brusc...

EDIT: Ah, atat ginecologul cat si medicul de familie (care are ca specializare ecografia) mi-au zis ca nu e nimic iesit din comun sa apara modificari in ciclu dupa nastere. Dar la mine nu s-a schimbat dupa nastere, ci la mult timp dupa aia.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

MONI...am participat la o lansare de carte la Targul Gaudeamus si s-a facut o tombola pentru participantii care au cumparat carticica . Caprioara mi-a spus sa particip pentru ca eu habar nu aveam ca se organizeaza o tombola.
Si uite ca am castigat!

Nici eu nu i-am dat Irinei ulei de masline cand era bebelus...exact ca si Alex a reactionat. Nici sotul meu nu mananca ulei de masline. In schimb acum e ok. Nu pun mult. Dar eu fac frecvent mancare cu ulei de floarea soarelui,iar pentru omleta sa prajeli ocazionale folosesc o lingurita de ulei de palmier. Nu imi plce omleta pe teflon. Parca nu are nici un gust,e prea fada...si evident nici Irinei nu-i place. Ea ar manca numai genul 'fast food'.In schimb nu-i plac dulciurile...din comert nu mananca nimic,nici celebra ciocolata Kinder nu o agreaza. II placea doar Kinder felie de lapte,dar mananca 2-3 guri si gata. Eu ma bucur.Si nici ei ca si Aidei nu-i plac,cartofii prajiti.Cum spunea si Biri..nu vreau sa nu stie chiar nici un gust,pentru ca atunci cand le va prinde gustulmi-e ca nu voi mai putea controla. Incercam pe cat se poate sa mancam sanatos,dar de acum i-am mai dat si o perisoara sau o sarmaluta facuta de mine din carne cu curcan cu putin orez,ceapa,patrujel si ce mai pun eu pe acolo...ii dau cu putina smantana si mananaca.

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Da, si noi folosim pt prajit ulei de palmier rafinat. Pt salate - ulei de masline si pt prajituri si alte de-astea, gen gatit la cuptor - ulei de fl soarelui.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput