PEPENASII de 2008 in asteptarea Craciunului! (201)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Multa sanatate puilor bolnavi.
Vicky off nasol, tinem pumnii sa ramana clear.
Marina nasol tare cu gradi,legat de paduchi nici aici nu zice care copil e ala si nici nu iti zice sa il tii acasa sa nu il single out. Dar primim scrisoare si instructiuni cum sa scapam de bazdaganii.
Cu mancarea si legumele si la noi e la fel, alea nesanatoase is mega yum, alea healthy nus bune deloc. Dar si la noi e ca la Biri daca indraznesc sale schimb mi-e ca nu se mai ating de nimica si asa is mega mofturoase.
Si noi avem Christmas Play pe 8 decembrie maimutza mica e ingeras si cea mare pastor, am scapat de facut/cumparat costume, la asta mica avem de la sora-sa de anu trecut iar pt cea mare ne-a zis sa le ducem pana la sf saptamanii o fatza de perna, un prosop de bucatarie si pantaloni negri, creca safaca ei costumele la scoala impreuna. Pe 9 dec maimutza mica are si party la gradi cu children's entertainer si the man himself, Santa. Sper sa ii placa.
Eu busy cu scoala pana peste cap am de-a proiecte de imi ies pe urechi. O tona de esee si de tabele si de prezentari, da na ata ete, dam inainte. Am terminat cu open days am trimis aplicatia la universitati de acuma fingers crossed sa merg la cat mai multe interviuri.
A nins si la noi azi dar e la inceput si se depune pe masini sau pe iarba dar apoi se topeste, astea mici abia asteapta zapada mare sa facem om de zapada.

Na va pupam si va uram sapt usoara in continuare si multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Fetelor, dar ati inteles gresit, eu nu vreau neaparat sa-i dau legumele fara sare si fara niciun condiment, asa le mananca Alex, dar el are 6 luni. Eu vreau doar sa le fac la aburi, insa na, daca pun dupa aia condiment pe ele nu are acelasi ca si cand le faci in ulei de ex. Dar o sa pun ori ceva smantana, ori ulei sau sos de rosii, vad eu, ideea era sa le fac la aburi, simple. Asta intrebam, daca pepenasii vostri mai mananca asa.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Didi, deshidratorul e Stockly cica e elvetian, eu l'am luat online de undeva din Germania cred, si pentru noi e super suficient.

Vicky bine ca te'ai reparat, si eu m'am operat (erad) prin martie, la mine a iesit grad 1, d. usoara, bine ca am scapat si slava Domnului sa fie bine de acum in colo, ca eu vreau purcilin. Eu am luat niste chestii naturale (dr. imi daduse niste hormoni pentru refacere si crestere de imunitate da' n'am vrut sa iau) si s'a vindecat bine, la colposcopia de 6 luni arata bini si pap la fel. Sanatate si grija! Si sa stii ca nu de tare nu mananca din motive necunoscute cum spune Biri ca o fierb de aproape o intinzi pe paine

Biri, eu nu cedez, la mine mananca, dar e si intelegatoare. Plus ca ii pun unt, branza peste pastele alea infecte de hrisca si mananca. Nici nu imi permit sa ii cumpar mancare de la restaurant si nici nu vreau ca ingrasa si nu satura. Sau macar imi repet asta si io chiar o cred. Mai bine mai putin si mai sanatos, chiar nu'mi fac griji daca nu mananca, sigur recupereaza dupa o zi. Si eu tin si diete diverse si mananca toate prostiile si de la mine, sarmale de post, cartofi copti, salate diverse. Aia e, cit o tine, nu ma las

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

aoleu ooka, stop joc! cum mai paste infecte cu hrisca??? pai atunci de ce i le dai? nu te supara pe mine dar nu mi se pare corect
eu am pasionata convingere ca mincarea e o mare parte din noi si din placera de exista, si nu pot efectiv sa le ofer ceva ce stiu ca e naspa. una ca mi-ar fi frica si ca atunci cind scapa si nu mai am eu posibilitatea sa controlez ce maninca cad in extrema ailalta, doi cred ca se pot gasi chestii super-gustoase care sa fie si sanatoase versus chestii sanatoase care sa fie oarecum comestibile.

Moni pai in cazul asta nu vad de ce-ti faci griji. fa-le la abur, sau coapte si apoi condimenteaza-le cumva dupa gustul lui.

Vick any time

Mami de doi mici

"If you believe everything that you read, better not read"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Fetelor, sunteti niste dulci ca de obicei .

Ooka, ce chestii ai luat? Mie nu mi-a dat nimic, a zis ca pot sa fac bb imediat, ca el poate sa faca controlul de 6 luni si daca sunt gravi. Acum imediat, imediat eu nici nu am pofta, iti dai seama. Sunt sub soc, mai asteptam. CAt timp ai avut scurgeri? Eu azi sunt la 2 sapt de la operatzie si mai am cateva (nu am avut niciodata mult, sau hemoragie).

Biri , merci.

Moni, am intzeles gresit. De ce sa nu manance daca au gust? Eu zic, incearca si supele crema, delicioase si rapide.

Mada spor la treburi si bafta la scoli.

Azi Maya a deschis prima casutza din calendar. Ce bucurie pe capul ei :).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI romani de pretutindeni!!!

Mergi la inceput

salu

pai Biri ei ii plac, e o chestiune de gust, eu una nu le'as manca mi se pare ca aduc putin a gust de spirt. Treaba asta cu gustul e destul de complicata, eu cred ca gustul poate fi pervertit si atunci optiunile spre hrana sanatoasa se ingusteaza foarte tare. Adica, daca mananci de exemplu numai hrana sanatoasa, incepe sa ti se para foarte gustoasa si sa incepi sa inventezi tot felul de combinatii noi, daca bagi un cartof prajit, o pizza incepe ca hrana sanatoasa sa ti se para neatractiva ca deh prin comparatie. Ideea e ca intre optiuni prefer sa bag aproape numai chestii sanatoase, macar cit inca pot.

Vicky eu am luat de cind am facut pap si a iesit prost (sept 2009) pana in aprilie-mai - Biozeolith iar dupa interventie la o saptamana am inceput un tratament homeopat cu tuya si inca nistre treburi homeopate, nu sunt relevante, dar daca vrei ma uit. Plus ajuta mult niste supozitoare'ovule cu propolis.

un efect secundar al administrarii intensive de biozeolith e ca mi'au pierit cearcanele. Din pacate dupa vreo 6 luni de la finalizarea administrarii au reaparut.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Vicky, tot eu, mai aveam ceva de raspuns. Pai sub o saptamana, din cite imi aduc aminte, dar cred ca tine de fiecare si de natura interventiei. Bebe nu stiu daca imediat, bine, acum, nu se forteaza colul in primele luni, mie mi'a spus sa mai aman vreo 3 luni dupa interventie. Controlul a fost la 6 luni si a constat in colposcopie iar nu stiu cit afecteaza daca esti gravi. Oricum a fost supertraumatizant pentru mine evenimentul respectiv, mai naspa decit operatia de fistula. Asta ca sa fac un top

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Ooka, na ca sunt in ceatza. Mai ales cu bb. Vara-mea din ro asa mi-a zis si ea sa mai astept, asta ca e ok. hmmmm. La 6 luni si mie tot colposcopie imi face, si pap cred. Mi se par tare stresante astea 6 luni. Cred ca ma duc si la 3 luni. De fapt mie mi se pare ca de acum o sa am un stres continuu. Tu ai avut tot conizatie?

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Vicky, multa sanatate! Te cred ca esti tulburata! Eu nu am mai fost la ginecolog de cand am iesit din maternitate, in iulie 2008, dar citindu-va pe voi imi dau seama ca ar trebui sa-mi fac o programare urgent, mai ales ca am niste banuieli ca ceva nu este in regula.

Ilinca are 96 cm si ceva peste 15 kg, mananca bine, de toate, nu refuza mai nimic. Noi avem probleme in sensul opus, sa nu depasim greutatea normala, mai ales ca avem antecedente in familia husbandului, cu care se pare ca seamana si ea. Nu-i dau paine, mananca multe fructe, iaurt,carne(felul preferat!). Va trebui sa avem tot timpul grija la alimentatia ei, are tendinta de ingrasare. Merge mult pe jos, e foarte rezistenta, asta-i bine pentru silueta ei.

Fetele care aveti copiii raciti sau merg in colectivitate: va recomand iaurtul de capra de la Covalact si laptele de capra. Pe ambele le cumpar din Selgros, laptele este la standul cu produse bio, este nemtesc, destul de scump, dar face minuni pentru caile respiratorii. Ilinca mananca iaurt, baiatului ii dau lapte, dar nici nu-si da seama ca-i de capra, nu are nici un miros sau gust specific.

Numai bine,
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).

Mergi la inceput