PRIETENE FARA TITLU (71)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Deea si Giova, multumesc de urare, sa fiti si voi sanatosi!

Deea, eu sfaturi primesc oricand . Posibil sa ai dreptate. razvan, mititel fiind, nu suporta sunetele alea de care spui tu. Acum? Ii plac, adica nu-l mai deranjeaza, se joaca si manevreaza masinute, parcari chestii, care au sunete de genul acesta. Eu ma bucur ca nu-si mai acopera urechile, asa cum facea in trecut. Jocul de rol si cel simbolic le-a invatat pe traseu, nu au venit spontan. Acum e mare artist, recunosc .
Sa stii ca am scapat din vedere psihologul gradinitei . Asa am sa fac, multumesc de sfat .

www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Merg sa ma imbrac, sa-l iau pe Razvan de la gradi.
Mai vorbim cand ma intorc.

www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

La multi ani Razvan Nicolae !!!!
La multi ani Nicolas !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
La Multi Ani Nicolas! Sa fii sanatos si norocos! Sa traiesti cat numele!
La Multi Ani Razvan-Nicolae! Sa fii sanatos si norocos si sa traiesti cu numele.
Mamicilor sa va traiasca baietii mari si voi pe langa ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

LA MULTI ANI NICOLAS ALEXANDRU!! SA CRESTI MARE SI SA FII SANATOS!! ARE MAMA BAIAT DE 5 ANI!!! WAW

LA MULTI ANI SI TIE NICOLAS!
LA MULTI ANI RAZVAN NICOLAE!

La multi ani tuturor Nicolailor si derivatilor.

Si la noi a vent mos Nicolae, a uitat betele:)) Ioanei i-a adus un Moon Sand cu Ariel si o carte "Poveste de Craciu" de Charles Dickens si lui Rares un moon dooh cu ferma si o carte cu mos craciun. Le-am luat la oferta din carrefour(a fost o ferta cu 15% discount pe 3,4,5 dec de la 20 -24) Au mai primit si dulciuri dar nu prea multe, eu am cumarat multe dar le-am dat doar cate una din fiecare..in special am luat multe de la kinder.
Eu am primit azi de la Robert un buchet de trandafiri. A plecat cu copii la piata si s-au intors cu flori
Eu lui i-am luat perie de par trebuie sa ma gandesc la ceva mai cnsistent pentru craciun..poze nici n-am facut ca aseara am constatat ca nu am baterie la aparat, l-am bagat la incarcat ca naiba si dimineata ciuciu aparat. a facut robert ceva filme cu telefonul...sa vedem cand le-o si descarca. Le-am facut doar niste poze cu cadourile ca sa avem amintire.
Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Daniela, ce cadou frumooos !!! Floooori Foarte dragut

Eu n-am primit nimic, nici macar nuielusa Daria a fost la ai mei, de unde a primit o cutie de bomboane de ciocolata (care nu i-au placut) si doua brosurele de colorat Ar fi mers acum un an .. dar acum .. depasite total. Contur si forme mari, cat pentru bebelusi. Se vede exact cat de bine isi cunosc bunicii nepoata

Azi ne-am mozolit de tot cu roata minune. O porcarie de jucarie. Mi-am facut niste nervi de numa. Abia, abia daca am reusit eu cu chiu cu vai sa modelez un soi de vas pe ea. Daria nu are nici o sansa. Roata aia nu are destula putere sa invarta calumea, si se cam opreste la apasare mai mare. Ca sa nu fie nevoie de forta, ar trebui facut lutul extrem de moale, si in acest caz devine aproape imposibil sa mai modelezi cu el. Ce sa mai zic ca se si misca aiurea, astfel incat se descentreaza lucratura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DEEA eu n-am vrut sa te dezamagesc,dar pe cati am auzit ca au cumparat roata aia ,niciunul nu fusese multumit ... daca nici la tine nu functioneaza ok,ce sa zica altii?
DANIELA apropo de flori eu am primit un ghiveci cu o craciunitza inflorita,superba,dar asta acum vreo saptamana de la frate-meu,mi-a adus-o din Ungaria.Asa i-a venit lui ... a luat una pentru mami si una pentru mine. Legat de cadouri eu nu stiu defel ce-s moon alea de care zici
Ca si cadou eu mi-am pus in cizme pana la urma un parfum neinceput pe care il aveam demult in dulap.Si pt.domnu' sot,am inhatat o cutie cu DVD-uri din raft de i-am pus-o.La ai mei ... lui tati i s-a pus in cizme ... o doza de bere ,lui mami si lui frate-meu ceva cosmetice (puse probabil tot doar de ochii Dianei ) Noi adultii nu prea obisnuim defel sa ne cadorisim decat de ziua de nastere sau onomastica.
La noi mai mult au luat ochii ambalajele decat ca ar fi fost cine stie ce in ele ... Cum a sesizat Daniela in drop,Diana n-a mai fost asa incantata ca anul trecut - nici n-avea de ce Un sarafan,carioci (de care ii mai pusese si mami inainte ,dar ea d-alea "la kil" ) doua carti.Dar e fix ce voiam,sa nu fie prea incantata,poate se sesizeaza sa se mai cuminteasca oleaca ... macar pentru mos Craciun.Nasa i-a adus si un calendar d-ala de Avent cu cate o ciocolatica pentru fiecare zi a lunii decembrie.Azi l-am si dat gata in colaborare stransa Diana-Tudor si cu mine ... nu ne-a ajuns nici pe-o masea dealtfel.Ideea e ca Tudor a cam vazut-o pe Diana cu cioco,mami i-a dat sa guste si deja s-a prins ca e buna si ... nu mai scapam de el,vrea si el cioco!

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Buna dimineata,chit ca deja e amiaza.Nu mai vrea nimeni cafea?
La noi iar ploua Si eu iar am drumuri de facut si niciun chef de ele.
Diana cu colegii de gradi au fost cu colinda azi la ceva magazin al parintilor undei fetite si la ceva prieteni ai educatoarei (tot cu firma). Si cica saptamana viitoare vin cu colinda la ai mei la magazin ,deci trebuie sa se puna mami pe facut pachetele cu dulciuri. Maine vor merge cu colinda la azilul de batrani si la biblioteca.Ieri nu i-a iesit pasenta Dianei cu sortuletul,ca frate-meu a obligat-o sa si-l puna
Tudor e bine,toata ziua cere papa.Si apa - bea f.f.f. multa apa.Inclusiv noaptea se trezeste si cere apa.Parca Diana nu bea chiar atata ...
Na ma duc sa ma echipez si-am tulit-o.

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

BRANDUSAAAAAAA am un banc pentru tine!!! Si pentru MIRA e bun

E un banc postat de o aradeanca ce are 4 copii si acum e insarcinata iar.
Citez:
Asa voi fi eu peste cativa ani.

ROBOTUL TELEFONIC AL BUNICII

- Buna ziua , în acest moment nu sunt disponibila;. Va; rog sa; lasati un mesaj dupa; sunetul caracteristic: Beeeeeppp! …
- Daca esti unul dintre copiii mei , apasa 1 , 2 , 3 ,4, 5 ... (în functie de care copil esti) si foloseste urmatoarele optiuni:
- Daca vrei sa-iti tin copiii , apasa 2.
- Daca vrei sa-ti spal hainele si sa ti le calc , apasa 3.
- Daca vrei sa doarma copiii aici , apas 4.
- Daca vrei sa-ti iau copiii de la scoala , apasa 5.
- Daca vrei sa-ti trimit mâncare acasa , apasa; 6.
- Daca vrei sa vii sa manânci aici , apasa 7.
- Daca vrei bani , apasa 8.
- Daca vrei sa vin ca sa-ti fac curat in casa , apasa 9.
- Daca vrei sa ma chemi la cina , sa ma duci la teatru , sau la restaurant , sa ma inviti la o iesire la plimbare in week-end , sa ma invitati în vacanta la mare sau la munte ,
doar începe sa vorbesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Ana, sa-ti traiasca si tie barbatul cu numele! Mi-am dat seama ca mai e de sarbatorit cineva, dupa ce trimisesem mesajul ieri.
Moni, rautacios banc! Hai ca Mira e cam departe de mama ei, dar a mea e la parter si eu la etajul 1!!! Si ma bucur din plin si de avantajele si de dezavantajele traiului in comun. Imi repet zilnic ca e bine pt copiii mei, dar credeti-ma ca pt mine e de cele mai multe ori un cosmar. Absolut tot se sparge in capul meu. Nu are nici un sens sa detaliez. Si eu ma mai ocup si de cine sau vacante, teatru sau plimbari. Niciodata nu e bine.
Cum a fost la noi cu Mosul? Ana: carte Dumbo+ bomboane; Razvi: Carte Cars+ bomboane, Tavi biscuiti+ bomboane. Noi nimic. Nu mai zic ca dulciurile lui Tavi le-au mancat astialalti 2. De Craciun va fi ceva mai generos Mosul. Am luat deja Papusa mare cat Ana (o Alba ca Zapada, 70 ROn in Carrefour, poate vreti si voi) si un trenuletz (miiiiic pt Razvan). mai dar scumpe trenurile! N-am gasit decat de "firma". O plasticaraie mai rezistenta, dar tren nu exista? Ca masini sunt! SI nu e corect! Noi vrem TREN si atat. Si Tavi cred ca va primi o saniuta, ca sigur ai mei nu vor incapea 3 pe aia pe care o avem deja.
In rest, munca, nervi si suparare acasa, etc.

Mergi la inceput