PRIETENE FARA TITLU (71)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Daaaaa... chiar ... era sa uit ca e de fapt sarbatoarea Sf Nicolae !!!

La multi ani Nicolas !!!! Sa traiesti fericit !!!!

Mergi la inceput

A fost la dentist si era agomerat si m-a reprogramat Acum astept telefonul de la ea, sa ma cheme .... si ... mi-e dor de Daria Am tinut-o acasa saptamana trecuta, caci nu s-a trezit, si nici eu nu am insistat. Acum m-am dezobisnuit sa o duc la gradi, si ... ii simt lipsa deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

LA MULTI ANI, ALAIN NICOLAS, RAZVAN NICOLAE SI NICOLAS ALEXANDRU!
LA MULTI ANI CELOR CE-SI SERBEAZA ZIUA DE NUME!

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata!
LA MULTI ANI NICOLAS SI CELORLATI DOI NICOLAE - RAZVAN SI ALAIN
INGRIIID nu mai zici nimic?
DEEA ce figura esti ... pai ce te-ai face daca ar fi Daria la program lung la gradi? Sau daca ai lucra si te-ai intoarce acasa abia pe la ora 20 cum am citit ca sunt multe alte mamici .

Azi-dimineata a dus-o frate-meu pe Diana la gradi cand m-a vazut asa (Ghita s-a dus cu taica-su la medic de pe la 7 ) Dar Diana era fresh desi la ora 00,30 inca nu era adormita ... energizata rau a fost aseara! S-a imbracat cu o rochie si atata m-a tot rugat sa nu ii dau sortul pe ea la gradi.I-am zis ca nu se poate,ca asta e regula si n-o lasa doamna oricum.Dar Diana a zis ca o sa o intrebe doamna unde e sortul,ea va zice ca in dulap,o sa o trimita sa il ia si gata ... dar intre timp copiii or sa o vada cum e imbracata Noa,te pui cu ea ? Acum ca tot s-a dus frate-meu cu ea,cred ca i-o fi iesit pasenta , precis nu si-o fi pus sortul Ce se facea asta in comunism cu uniforme si la liceu?

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Moni, poi nu stiu ce ma faceam, dar bine nu. Banuiesc ca nu degeaba am stat cu Daria acasa si nu m-am angajat niciunde, nu ? De dorul ei, de aia Sortulete .... caaaah. La Daria la grupa nu sunt sortulete, dar am vazut ca toate celelalte grupe au. Macar de asta ma bucur si eu Am imbracat-o azi pe Daria cu iegari de bumbac, si o rochita dintr-un material ca de prosop, moale si pufoasa. Pe langa asta, mi se par tare incomode sortuletele alea, si nu le vad nici rostul. Chiar, care le e rostul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata si multumesc de urari!

Cadoul a fost foarte bine primit, cu mare incantare, si am fost tare inspirati (de fapt, eu) sa il oferim aseara. Asta fiindca am lipit vreo ora la abtibilduri pe camionul Mack, ca asa era modelul . Nu stiu ce copil 3+ ar avea atata rabdare, pana echipezi camionul cu toate cele, vreau sa spun ca fabricantii au cam exagerat. Dar, una peste alta, e o jucarie MINUNATA, care a venit in intampinarea dorintei lui. De fapt, e o jucarie 2 in 1: camionul si o masina Fulger, electronice, cu sunete reale si alte chestii de baieti .
De la nasi a primit un laptop (eu le-am sugerat ideea), si iarasi a fost ok.

De azi suntem iarasi gradinari , desi vremea nu cred ca va tine cu noi, in sensul ca se va incalzi . Astfel ca voi face un efort financiar, si-mi voi reimprospata proviziile de medicamente. Sa nu ziceti ca sunt nebuna, dar... ma astept, din pacate, s-o pateasca iarasi .
Am stat de vorba azi cu d-na educatoare, si-am anuntat-o ca vreau s-o invit la o discutie mama-pedagog, undeva, in oras, la un suc/cafea. Am ajuns din nou intrun impas vav de Razvan, de comportamentele lui, si de metodele pedagogice specifice pe care ar trebui sa le aplic. Sper ca d-na sa ma poata ajuta, sa facem acea echipa pe care mi-o doresc, astfel incat Razvan sa evolueze cat mai mult posibil.
Nah, hai ca v-am zapacit rau , nu-i asa?

www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)

Mergi la inceput

CRISTINA nu mai fi pesimista ,sper ca va fi ok Razvan chiar de merge iar la gradi.
DEEA pai sortuletele le-au prins extrem de bine in grupa mica: s-au patat alea cu mancare in locul hainelor si erau mult mai usor de identificat si deci de supravegheat cand ieseau la joaca in curte printre alte zeci de copii din gradinita! Plus ca daca se rataceau prin gradi era scris si numele pe sort,dar ... oricum erau recunoscuti dupa sort,ca doar ei aveau in gradi.Abia anul urmator s-au mai luat si altii dupa ei. In grupa mijolcie si acum in grupa mare ,cel putin Diana nu s-a mai patat deloc cand manca ,deci din punctul asta de vedere nu ii mai foloseste.Dar educatoarea lor zice ca asa imbracati la fel arata mai "ordonati" si ca au fost laudati si la toate inspectiile avute pentru asa idee ...

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Cristina, La multi ani pentru voinicelul drag !!!! Fiecare gradi are si un psiholog, care e pus acolo special pentru a fi contactat in probleme de educatie si psihologia copilului. Poate ii faci si lui o vizita, nu are ce sa strice. Dupa cate stiu eu, ei ii si cunosc pe copii, caci se plimba si asista pe la toate clasele, deci, ar putea sa iti dea un sfat avizat.

Un sfat neavizat, de la mine, poate ca nuca in perete, ar fi sa eviti jucariile cu zgomote si cu sunete electronice. Eu m-am ferit mereu de astea la Daria. Ca adult, le-am perceput mereu perturbatoare, enervante, false. Am evitat atunci sa ii dau si Dariei asemenea jucarii, si eu cred ca am facut bine. Dariei i-a prins bine lucrul asta. Nu stiu daca se poate generaliza si la alti copii, dar ... poate e un subiect de luat in seama. Sunetele electronice haraite si tipatoare sunt niste stimuli falsi si enervanti. Ele daruiesc copilului exact aceste lucruri: agitatie, enervare si distorsionarea realitatii. Din aceleasi considerente, nu sunt de acord nici nu laptopurile de copii, care sunt din aceeasi gama.

Razvan are o imaginatie debordanta. Am vazut ca el se joaca foarte frumos jocuri de rol. Parerea mea este ca jucariile cu sunete si melodii se opun acestei dezvoltari frumoase a imaginatiei.

Mergi la inceput

DEEA interesanta ideea privind jucariile cu sunete stridente.Nici eu nu prea le-am luat d-alea,dar si din cele luate/primite nu pot zice ca i-au atras pe ai mei.De exemplu Tudor are doua masini care se plimba si canta,dar cel mai fericit e cand le sting si el doar sa mestereasca pe la rotitele lor Laptop nici eu nu le-am luat.Si nici TV nu prea merge la noi,exceptand ff.rar cand ii mai punem vreun film Dianei (dar ... o invitam noi,ea aproape ca nu cere niciodata sa ii punem desene), sau cand ii puneam Baby Einstein lui Tudor - dar deja s-a cam saturat si de ala. Oricum ai mei sunt suficienti de agitati si fara stimuli suplimentari. Ca sa nu mai zic cat ma enerveaza pe mine orice sunet in plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Razvan Nicolae! sa cresti mare si cuminte, sa fii sanatos si sa ai noroc cu carul! Cristina sa va traiasca flacaul si numai bucurii sa va aduca.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput