PRIETENE FARA TITLU (71)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

In alta ordine de idei, ieri dupa amiaza l-am tuns pe Razvan . Mi se pusese "pata" si gata, trebuia musai. S-a umplut efectiv de par la frizerie, dar a meritat, acum arata ca un mic barbatel, si tare-mi place.
Noi pe Sf. Nicolae il vom serba duminica, cu nasii lui Razvan si cu socru-meu (Neculai). Si bunul meu sot s-a gandit sa facem lucrul asta in afara casei, undeva la un restaurant, ceea ce, recunosc, este o super idee, ma scuteste de un mega efort..
Si duminica seara abia vom pune ghetele la usa pt. ca luni dimineata sa gasim cadourile de la Mos Nicolae. Sau betzele, nah .

www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Neata!!

Ce bine ar fi fost daca baga si la noi pudra de zapada. Ar f facuto pe Ioana megafericita mai ales ca ea asociaza prima zi de iarna cu zapda. Dimineata primul lucru pe care l-a facut a fost sa priveasca pe fereastra. Adevarul este ca-i o zi tare mohorata.
Copii au mancat, tatal copiilor leneveste in pat ca a fost cu laptopurile plecate la un prieten sa formateze si sa partitioneze hardurile...si a venit tarzior...Acum am un moment de respiro pentru ca ai mei copii se uita pe cartile de la adevarul cu pictorii. Si le impart si aleg tablouri frumoase. Rares si-a ales Van Gogh si Ioana Botticelli .
Cristina haw are you? Foarte frumos ca mergeti la resto! Lejer pentru tine si convenabil pentru toata lumea.
Am vazut ceva pantaloni grosi in Selgros. din aia cu bretele gen salopeta si din material impermeabil, numai buni pentru vant, ger, zapada.
Fata, la mine copii sunt super imbracati, am imbracaminte pentru vreo 6 copii. Pentru mine nu prea am...Poate cand voi fi mai slabuta voi fi mai interesata de moda. Deocamdata am doar strictul necesar.
Acum sunt in lupta cu mancarea. De cand a venit Robert de de toate ca tot prepar bunuri pentru sot...cad faceam peste cu brocoli sau mazare sau mai stiu e ce pentru copii era ok ca puteam manca si eu fara probleme dar ce ma fac eu cu carbonara si cu cartofii prajiti si cu multe altele...Sper sa reusesc sa raman pe bariere pana dupa sarbatori(adica la cele 85kg)
LA MULTI ANI ROMANIA!!
Desi sunt tare dezamagita si deziluzionata de vremurile pe care le traim. La noi in zona se sparg casele intr-o veselie. Intra peste oameni in casa si iau tot ce gasesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata.LMA ROMANIA!
Si la noi a venit iarna cu ploaie Acum s-a oprit,dar e tot atmosfera mohorata.
BRANDUSA pai la tine chiar ca e urgent cu cizmele.Ti-ar trebui o pereche din piele,imblanite,lungi si fara toc sau toc mic,eventual negre ca sa mearga la orice si fusta si pantalon si sport si elegant.Aici te-ai uitat?
http://bazar.desprecopii.com/catalog.asp?catid=803&n=Cizme
E bazarul de pe DC si sunt nu doar cizme second ci si noi.Nu mai zic ca multe vand incaltari/haine second care-s aproape noi numai fiindca s-au plictisit de ele sau poate nu le-au purtat niciodata.Pai eu tocmai vandui la bazar o fusta de blugi lunga pe care o tineam nepurtata in dulap de ani de zile - era practic noua,nu stiu daca am luat-o de doua ori pe mine acum multi ani ... Si le-am luat in schimb copiilor.Uite i-am luat lui Tudor un cosmonaut gros de tavalit prin zapada,care e ca nou, cu doar 10 lei + 3 lei transportul.Si i-o fi bun si la anul ca acum ii e bun asa indoit la maneci/craci.Pai eu anul trecut ii luasem unul nou cu 50 de lei si l-a purtat de 3-4 ori maxim - se merita?
CRISTINA pune poze cu tunsulici! Deci e-ai intolit de la sh? Io am fost pe fuga intr-un sh chiar zilele trecute sa ii caut husbandului niste blugi negri - am fost cu metrul dupa mine ,dar n-am gasit decat albastri/gri.Am zis ca macar la pretul ala nu e mare bai daca ii refuza pe motiv ca nu ii plac. Pulovare si geci ii mai pot lua,dar pantalonii trebuie probati ... insa am cu cine? In schimb blugi de femei erau cu duiumul.Si aveau reducere 50% la orice - 9 lei perechea,cu reducere 4,5 lei.Si io imi luai noi cu 45 de lei O mica diferenta Sunt sigura ca imi gaseam pe masura si ok si la sh,doar ca nu prea circul pe-acolo.Am vazut costume de ski faine pentru Diana la 8 lei (redus doar 4 lei!), ma tenta sa ii iau pentru tavalit prin zapada,sa nu si-l strice pe-asta rce il are si cu care o imbrac la gradi.Poate mai bag o vizita pe-acolo si mai sunt multe in cartier,chiar nu stiu de ce nu m-am pus sa le vizitez.Nu mai zic in centru cate sunt - mi se pare jenant sa fie plin de sh in centru,pai acolo-s chirii mari,inseamna ca -s super rentabile,deci oamenii "le calca" la greu.Asa am ajuns,nu?
DANIELO carbonara ? N-am facut demult,trebuie sa ma bag si io.Revin,merg sa dau o raita sa vad ce invarte Tudor

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Daniela, I'm fine, tnx!
Ma trec fiorii de teama cand spui de spargeri de locuinte, asa s-a si previzionat ca se va intampla. Fereasca Domnul ce vremuri apucam sa traim .
Pantaloni grosi caut ceva fara bretele, ca daca ne apuca vreun pishu o sfeclim. Vreau ceva din denim, dublati cu fleece (polar) sau captusiti cu altceva calduros.

Noi am fost la PARADA MILITARA, si-am vazut 3 soldati cum cadeau din picioare de frig, stare de lesin, hipotermie. Am chemat Ambulanta, fara sa stiu ca deja era SMURD acolo. Au fost ajutati cu... multe sfaturi . Aveau manusi albe in mainile inclestate pe mitraliere... vai de mama lor saracii baieti , mi-au dat lacrimile... Am intrat repede intrun chiosc si-am cumparat 2 ceaiuri si le-am oferit celor doi soldati care au ramas la statuie sa pazeasca coroanele depuse. Cumplita vreme: lapovita, ploaie si vant inghetat .
Mi-a fost tare mila de bietii baieti.
Si dl. Primar, care nu-si mai termina speech-ul ... La sfarsit, nu s-au auzit deloc aplauze, asa cum ar fi trebuit. Ce sa mai aplaude bietii oameni?
Am plecat apoi, defilarea n-am mai prins-o, Razvan era si el inghetat, avea obrajii rumeni ca doua mere ionatane .
Eu iubesc paradele militare, si de fiecare data cand asist, ma gandesc la Tata, Dumnezeu sa-l odihneasca .

Mergi la inceput

CRISTINA ce nasol cu soldatii aia Eu am inghetat aseara si sa stau 5 minute pana a aparut prietena care ne-a luat cu masina.Brrr ... is friguroasa rau.Ce e drept ca aveam doar un pulovar subtire si o scurta nu prea groasa pe mine.
BRANDUSA sa stii ca si Diana e la fel ca Ana,adica e inebunita dupa carti sa ii citesc,dar nu pare atrasa defel sa citeasca ea! Nici din carti,nici de pe pereti Literele pe care le stie ,le-a invatat doar scriindu-le,pe ea asta o intereseaza Si cand o apuca cheful de asa ceva,scrie tot felul de litere si vine la mine sa ma intrebe ... ce a scris acolo Azi am gasit scris pe o foaie pe birou BABA - am intrebat-o ce-a scris si mi-a zis corect.Deci la astea simplisime merge treaba.Dar nu ma agit,ca are vreme berechet citeasca numai sa ii placa! Deocamdata zilele astea e pusa pe desenat-decupat-lipit.M-a pus sa ii desenez eu si un cosulet si s-a pus sa il decupeze.Acum tocmai se smiorcaia ca i l-a rupt Tudor - ca asta inhata tot ce prinde
DANIELA deci tu o inveti pe Ioana sa scrie cifrele? Mie nu mi-a dat prin cap.Am pus-o pe Diana acum sa le scrie,sa vad daca le stie scrie ... wow vad ca le stie binisor,dar ce ciudat ca pe 4 l-a facut "de tipar" , 8 seamana mai mult cu B.Restul sunt aproape ok,doar ca s-a pus sa il scrie si pe 11 si carligele de la 1 sunt in dreapta in loc de stanga Acum fiindca am criticat-o a luat inca o foaie sa le scrie din nou.ha ha ha acum l-a facut in sens invers pe 7 ,codita de la 9 a facut-o in dreapta si faza haioasa e ca s-a pus sa scrie si 11,12,13 doar ca le-a inghesuit la capatul paginii si in loc de 12 a scris ... 21.Se vede ca e amatoare si ca nu a invatat-o nimeni,le scrie asa mai din memorie.
Bine ca noi cu cifrele si Tudor plimba prin casa tricourile Dianei ... i-a golit dulapul

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

www.dropshots.com/asteryaro7#date/2010-12-01/11:20:20" target="_blank">poze de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Nu o invat eu sa faca cifre sau litere. Invata la gradinita! Inca nu fac litere, au facut doar zig-zag si s-uri linii inclinate. n-am mai primit de multisor tema la abecedar acasa si nici la sedinta n-am fost sa vad ce au ma lcrat pe caietele alea speciale.
La mate au facut mai intai o gramada de semne grafice si acum fac cifre. Ne obisnuim greu cu aliniamentul si cu faptul ca trebuie lasat satiu intre ele.
Frig si la noi, o burnita urata si rece.
Dupa ce mai toata dimineata am facut curat, pe la 12 am plecat la piata sa luam niste mere ca vreau sa le fac o tarta. Am bagat si o vizita la o prietena...s-au aerisit un pic.
Copii mei nu vor sa doarma azi..se cunoaste ca n-au consumat prea multa energie.
Moni, voi nu aveti Mini Prix in Arad?

Mergi la inceput

DANIELA nu avem MINI PRIX in Arad,eu am mai comandat de pe net de la ei, dar sincera sa fiu nu sunt prea incantata de calitatea hainelor.Adica am nimerit si ok - tricouri simple pentru mine si ceva bluze chiar super pentru husband - dar si mai naspa,la haine pentru Diana de exemplu.Adica pareau ok pana ... la prima spalare Degeaba is faine, daca nu le poate purta fiindca curg atzele din ele sau is super sifonabile !
La Diana la gradi inca nu au scris cifre si litere,is tot la liniute si d-astea.Cred ca in ultima vreme nici de-astea nu au prea facut fiindca au si repetitiile pentru serbare.Si trebuie sa mai aiba timp si de joaca,nu? Maine ii duc la muzeu si ... nu mai stiu unde, ca am uitat.Atat stiu ca iar a costat 25 de lei "afacerea".Saptamanile trecute iar am dat bani sa le faca nu stiu ce poze,inca nici nu le-am primit.
Am tras un pui de somn cu strumfii si acum isi cam buiguita de cap ,merg sa imi aduc o cafea.

Mergi la inceput

La noi iar ploua,deci stam in casa.Trebuie sa pazesc toate alea de Tudor ... in bucatarie daduse drumul la calorifer (acolo nu il deschidem defel) si punea mana pe el si zicea "AAA" ca nu ii iese defel "arde" . Asa ca l-am invatat sa spuna cald,asa i-a iesit,zice "CAAAD".
Scriu pe bucati ca iar a scos iar cartile Dianei din biblioteca , tot trebuie sa i le salvez Ma enerveaza la culme ca le vrea doar pe-alea necartonate.Am pus-o pe Diana sa ii "citeasca" acum din "Vantul prin salcii".
CRISTINA l-am vazut pe tunsulici ! Ce felicitare frumoasa ati facut!

Mergi la inceput

Moni, produsul finit-felicitarea este si mai faina, am finisat-o cu lipici cu sclipici...

Mergi la inceput