PRIETENE FARA TITLU (71)
Raspunsuri - Pagina 14

monica70 spune:
DANIELA am uitat sa te felicit pentru cumintirea lui Rares! Super!
CRISTINA se gasesc si blugi de dama captusiti? Nu stiam.Eu am niste raiati negrii asa ,is super caldurosi,doar ca is cam largi si mi se par grosolani in partea de jos.Drept urmare cred ca i-am luat doar odata pe mine de proba Drept e ca eu in ultimii ani scoteam iarna nasul afara doar cat sa urc / cobor din masina,deci chiar si puloverele groase zac nepurtate in dulap,ca la birou era cald pe unde am lucrat si le foloseam doar pe alea subtirele.Mie mi-ar trebui o pereche impermeabili ca aia de schi,ca sa ii pot purta cand ies la zapada cu copiii.Dar ma repet,care zapada?
Doar daca ne-am duce la munte ...
La voi e fain ca inca mai aveti iarna adevarata.Mai prin anii '86-88 tin minte ca erau niste zapezi si aici ! Pana la genunchi era zapada si tinea cu lunile! Acum iarna ninge eventual 2 zile pe luna si in 3 zile s-a si topit
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

marchplayer spune:
Noi avem fetele in vizita asa ca ai mei copi au ocupatie...le-am montat azi si corturile pe hol...
Eu trebuie sa le fac si ceva rapid pentru cina, n-am nici un chef, o sa fac niste ficatei lionezi si niste snitele de piept de pui. Garnitura...piure??
Lasa Moni ca vine ea si zapada. La voi este zapada ca si la noi. Si eu as avea nevoie de niste pantaloni de schi mai pe masura mea ca aia de-i aveam nu-mi incap inca...sau ma rog inca n-am incercat dar presupun ca cel mult imi sunt foarte stramti ori aia trebuie sa fie larguti. Anul trecut i-am purtat pe ai lui Robert dar acum este si el acasa:))
Nici eu n-am gasit lucruri dragute la Mini Prix, pentru copii nici atat, am luat pentru Ioana o rochita faina dar presupun eu ca sunt destul de vechi(chiar daca noi) ca avea un elastec pe la maneci si pe la gat, care s-a distrus la doua spalari..rochita dealtfel tare draguta...poate la vara ii schimb elastecul.
Buna treaba asta cu bazarul..cred ca iei lucruri dragute de pe acolo la preturi foarte bune. Am mai vandut si eu una alta pe acolo gen scaunul de masa sau scaunul de masina...
Cristino chiar este frumoasa felicitarea. Chiar o sa facem s noi cateva:))

monica70 spune:
La mine a venit mami,asa ca ea sta cu Tudor,Diana deseneaza si eu m-am apucat de lucrat la acte.
DANIELO da cam asa e clima la noi ca si la voi.Doar ca voi aveti in plus ceva vantoase ... brrrrr.
De bazar eu habar nu aveam pana de curand,cand cu aradeanca de pe DC cu probleme. Atunci am cumparat pentru Diana mai multe haine super faine donate la bazar de o alta aradeanca pe care o cunosc,iar banii au mers in contul celei cu probleme.Eu is mai "taranca" asa si nu le-am luat copiilor pana acum haine second decat primite/cumparate de la persoane pe care le cunosc (rude,prietene ... ) .Dealtfel si pt. noi extrem de rar am luat asa. Acum am cumparat in premiera cateva si de la straini (de pe bazar),dar chiar sunt multumita de calitate.
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

monica70 spune:
Apropo de cina io bag o mamaliga cu telemea (am de capra ) si smantana.Asta ne place la toti.Ficatul nu le place copiilor,cred ca seamana pe Ghita ca el nu se omoara dupa asa ceva.In schimb Dianei ii place mult pateul de ficat.Cum se face acasa pate din ficat
? Aveti vreo reteta?

asteryaro spune:
Salutare again.
Eu am avut parte de vreo 2 ore de cosmar cu Razvan. Nu-i nicio noutate, doar ca tot am sperat sa mai dispara din manifestarile astea nervoase.
Booon, sa zicem ca ne-am revenit.
Am facut puzzle o ora si jumatate, continuu, deci chiar ii place. Avem din anii trecut 2 cutii cu puzzle cu Fifi si floricelele, care ii placeau foarte mult, astfel ca am trecut la treaba, sa ne ocupam timpul util.
Apoi i-am dat cina (mananca singur 100% acum) si acum se uita la Mickey Mouse pe DVD.
Eu sunt stoarsa efectiv, am plans de mi-au sarit capacele... abia astept sa vina ora de nani, sa ma bag la un film sa uit de toate, ca de evadat nu se pune problema...
Moni, nu stiu unde am zis, dar sigur nu m-am referit la blugi captusiti. Aaaaaaaaaaa, stai asa, eu vreau pt. Razvan mai, nu pt. mine, asta mai lipsea .
Deci Tudor muta hainele Dianei? Zici ca face fix in ciuda ta, sa te 'nerfeze.
Deci v-au placut "felicitarile" noastre? Ei, ne-am distrat si noi putin pe ziua de azi.
Hai ca mai pun ceva pozute din seara asta.
www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)

asteryaro spune:
Am pus si restul de www.dropshots.com/asteryaro7#date/2010-12-01/19:07:19" target="_blank"> poze .
www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)

monica70 spune:
CRISTINA chiar e super felicitarea aia! Imi pare rau ca ti-a facut circ Razvan.Si pe Diana o mai apuca uneori ... dar sa il vezi pe Tudor trantit pe jos in fund sau pe burta dupa caz si zbierand ca un apucat
Abia scriu,iar imi e bulit explorerul trebuie reinstalat neaparat.Alti bani
Merg sa fac o baie pana e mami aci.

monica70 spune:
Buna dimineata , haideti la o cafea.
Mie clar mi-s plecati neuronii de-acasa Ieri am uitat de programarea de la pensat - mi-am adus aminte doar aseara.Pe urma nici vorba sa plece Diana cu gradi azi in oras, ci miercurea viitoare.Si nu la muzeu ci la Biblioteca judeteana (dar in aceeasi cladire e si un muzeu,poate de-aia am confundat
) si la caminul de batrani.
In rest nimic nou,sunt in continuare pe urmele lui Tudor care ma dispera de-a dreptul.Cere intruna apa si cand are bibele la indemana nu doar bea din el ci incepe sa isi toarne in cap,pe parchet - face chiar modele sau pe ce apuca.Aia cu scos hainele din dulapuri e varza,ca n-are ce distruge de ele,dar mi-e de carti.Acum i s-a pus pata pe cartea cu balauri si fiindca are pe fiecare pagina imagini cu insertii,deci in relief se poate rupe f.usor.Dar nu numai pe-aia ca scoate de zor si alte carti,predominant d-alea mari si groase de abia le tine in mana.Nu mai stiu cu ce sa il ocup ... dar cred ca il exmatriculez la mami azi,ca tot e inceput de luna si am de lucru la acte.

LunaNoua spune:
Salutare. Vin eu la o cafea.. dar cred ca s-a cam racit. Am vrut sa scriu si ieri, dar ... nu am apucat, am incercat sa tin minte ce aveam de zis ... dar .. de unde ??
Parca Daniela ma intreba daca o duc pe Daria cu copiii de 6 ani. Nu de 6 ani, ci ... mai mari. Nu imi dau seama cat au ... dar sunt inalti si mari cam cat Diana prietena Dariei, deci .. sa tot fie clasa a 3-a sau a 4-a. Foarte bine se simte cu grupa asta. Astazi a pus Doamna desenul ei la expozitie, alaturi de lucrarile celorlalti. Nu era chiar asa de reusita ca a lor... dar ... era bine ce era acolo. Au desenat peisaje de iarna, doar cu carioca neagra. Asta era tema. Daria a facut o padure plina cu animale (ce altceva ? ) si dealuri, si ninsoare.
Acum este la ceramica. Imediat ma duc sa o recuperez, sa vad ce i-a mai facu profesorul azi . Ieri si-a luat jucarii de plastic in gentuta, sa faca dupa ele
Si isi alege bineinteles ce ii place mai mult, nici mai mult nici mai putin decat cai. Si .. evident .. ca nu ii stau caii din lut in picioare, si .. cred ca .. era tare suparata. Ieri insa, cand m-am dus sa o iau .. Daria cu frumusete de cal troian in maini
. Zici ca era statuia lui Mihai Viteazul .. asa frumos era calul ala
O ajutase profesorul, evident.
Am vazut ca i-a bagat un fel de sprijin sub burta calului, ca sa poata sta in picioare. Deh ... cine stie, cunoaste
Eu nu m-as fi gandit la asta
Cristina, nu te supara pe pui mic. Se mai intampla si din astea ... Las ca te va impaca el imediat cu povesti din alea de topit inimile de mamici, gen, "te iubesc pana la cer" si atunci va trece orice oboseala
Eu am incercat sa o culc pe Daria aseara in timp "util" adica .. pe la 24. M-a ascultat, dupa insistente... dar .. s-a bagat in pat. Au urmat 4 ore de foiala, si a adormit doar dupa ora 4 M-a chinuit si pe mine, si pe taica-su (ca noi dormim in aceeasi camera)...nici nu am lucrat nimic in noaptea asta .. uufffff Abia astept sa ne mutam la bordei, si sa nu avem curent de stat noaptea la lucru
Va trebui sa ne descurcam doar cu lumina zilei .. si .. noaptea nani
Frumos si sanatos

marchplayer spune:
Hello!
Mai eu am cautat pozele Denisei nu gasesc pe nicaieri...nu stiu adresa
Deea tu esti o artista si sunt convinsa ca Daria te va depasi curand. Aveti talent nativ cu carul, partea frumoasa este ca Daria isi si cultiva talentul, cu ajutorul tau sigur. Mare lucru ca o duci pe la cursurile alea.
Nu intrebasem daca merge cu copii de 6 ani ci daca s-a recomandat ca avand ea 6 ani. La primavara o voi duce si eu pe Ioana la ceva cursuri si ne vom da mai mari cu un an ca sa fim primite. Nu va fi o problema avand in vedere inaltimea Ioanei. problema va fi daca va fi ntrebata Ioana cati ani are...sa o invat sa minta??
Ma mai gandesc si oricum vom vedea despre ce este vorba la fata locului. Poate chiar sambata asta dau o fuga pana acolo.
Voi traiti dupa alt orar. Si copii mei adorm tarziu dar nu depasim ora 24. Ma intreb cum se poate scula dimineata la gradinita.
Atunci cand se culca pe la 24 dimineata trag de ei si eu i duc destul de tarziu la gradi, adica la 9.30.
Maine avem exceptie de la regula, voi duce copii la 8.30 si nemancati ca-i vor impartasi si vor primi cadouri, dulciuri presupun!!!
Deci va mutati la bordei:)))
Moni tu ai lucrat toata ziua??
Azi mi-am dus copii la verificare la doctor. Sunt super ok cu toate ca Rares tuseste iarasi..eu ma gandeam sa-i tin saptamna viitoare acasa dar nu stiu daca se face tocmai acum la repetitia pentru serbarea de craciun. Mai vad cum sunt dupa WE asta.
Ma duc sa bag copii in pat.
Maine ii da drumul din spital nepotelei mele mai mari Eva, cumnata mea va ramane in continuare cu cea mica, arca v-am spus ca a mai luat si un rotavirus din spital si s-au chinuit cu kk-reala. Vai capul ei. A slabit aia mica...la 4 luni are 6 kg, nascuta cu 3600. Este si ea mai bine dar tot nu o asa sa plece acasa pana nu ia in greutate.
Fug ca am copii de spalat si culcat