Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (87)
Raspunsuri - Pagina 8
mihaelagrosan spune:
Ella La Multi Ani cu sanatate alaturi de baietii tai frumosi!!!
Sa ai parte de toate cele bune.
Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
iliraluca spune:
Ella, La multi ani sanatosi alaturi de cavalerii sufletului tau. Sa fiti toti sanatosi si voiosi si cu multi nepoti pe langa casa mare pe care o faceti. Pupam si distractie placuta.
Multumesc tuturor care mi-au urat sanatate si bafta la biopsie. Daca e ok, si e ok, dau de baut.
many_bani spune:
Ma scuzati ca dau asa navala dar vreau sa spun si eu La multi ani unei prietene dragi
ELLANIK
Mami Ellanik sa fii sanatoasa si fericita alaturi de baietii tai.
mami de Vlad (29.10.2009)
EVAMIKA spune:
ELLA, LA MULTI ANI!!!Sa te bucuri de piciul tau si sa fii fericita in noua ta casa!!!AAA si sa nu uit....du-te linistita la grec sa-ti scoata alunita....a mea a fost tot p-acolo si n-a durut deloc. Pe mine m-a operat Leventer si inca o doctora.
Andra, parca tu intrebai de ce nu am mentionat pana acum ca ma intalnesc cu Silvia....pai, ne-am vazut odata, de doua ori si apoi aproape zilnic....a intrat in reflex ....parca era de cand lumea.Nu ne-am ascuns , doar ca am omis sa dam de stire....si uite asa au trecut 4 luni.
Bumbita, ia baga-l tu pe sot aici pe forum sa-i zicem noi vreo doua! Sunt de acord cu fetele...personalitatea tb modelata nu schimbata!Pupam Bumbi mica si nazdravana!
Briza, nu te-am uitat cu pozele alea, am doar cateva facute de un prieten...cele de la fotograf inca nu-s gata desi a trecut o groaza de timp....a avut o problema tipul...dar or sa fie gata in curand ...sper.
Iliraluca ma bucur ca a fost ok cu operatia.Multa sanatate!!!
Denisa, am vazut pozele cu Maya...e un copil minunat....e asa inocenta.....!!!
VREAU SI EU PAROLA!!! Va rog!!!
oanka80 spune:
LA MULTI ANI CU MULTA SANATATE SI PUTERE DE MUNCA PT MAMICA MINUNATA ELLA
tot ce iti doresti tu sa se implineasca si ai parte de multe impliniri alaturi de cei dragi tie
eu sunt cu musafiri la un gratar de peste, deci recuperez maine la cafea ce ati scris. v-am pupacit
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
oanka80 spune:
am uitat sa mai fac niste urari
la multe lunite iepurasilor sarbatoriti azi: : Eric(de oanaiacovita), Rares (de Irinabobe), Mara Elena de sanzi, Angela Ioana (de mihaelagrosan), Amalia Alexandra (de delsim). sa cresteti mari strumfilor si sa va bucurati parintii si bunicii
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
briza_marii spune:
Stiu ca e cam tarziu, dar nu am mai apucat sa intru. Tizule de la Cluj, sa cresti mare, sa fii cumintel si sa o iubesti pe mami mult mult
Irina la multi ani si pt flacaul tau
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
Ina_3040 spune:
LA MULT ANI Ella sa ne traiestie inca 100 de ani de acum incolo fara reparatii capitale! sa te bucuri de baietii tai si sa fiti fericiti!!!
La multe lunite sarbatoritilor de azi: Mara Elena, Rares, Eric Nicolas , Angela Ioana, Amalia Alexandra sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!
noi suntem bine, moroconasi, urasc cand trece asa repede weekendul si maine iarasi fiecare in alta parte
va pup si citesc din urma
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
andra_s spune:
La multi ani ELLA! Sa ne traiesti si sa ramai asa cum esti!!!!
ERIC, MARA, RARES, ANGELA, AMALIA sa cresteti mari, sa fiti destepti si apreciati!!!
Denissa f faine pozele din parc, ce frumos rade Maya la tine in poza in care te priveste peste umar
Bumbitza al tau sot are cumva depresie postnatala ? Hai linisteste-te ca tuturor li se pare ca le stricam bunatate de copil, las' ca nu s-a maritat nicio fata la muma ei in brate, si daca se baga langa voi in pat cand o fi mai marisoara, fugiti si voi pe furis la ea in camera si gata treaba
Gaby tre sa duc trei probe in zile consecutive sau cum, cand? Maine dimineata sper sa faca kk devreme, apoi dupa 10.45 nu mai gasesc pe nimeni la laborator ... Chiar azi m-am intalint cu o mamica si-mi spunea ca baietelul ei plangea noaptea non-stop si in urma unui examen coproparazitologic a gasit ca avea limbrici ... apoi in urma tratamentului pt asa ceva s-a linistit copilul
Eu sper sa nu aiba Ianis nimic, pt ca am citit ca-s cam nocive tratamentele pt miscatoare d-astea ... poate va intreb de un homeopat bun ca nu l-as otravi cu Zentel, sau ce se mai da ...
Oana ciorba radauteana nu-i aia ca de burta, dar cu pui? stiu ca aia pica cam greu la stomac, oricum sa va fie de bine, fain meniul vostru, eu azi am halit supa de varza ... ca nu ma cuprind cizmele ramane fermoarul deschis cativa centimetri
Ileana asteptam vesti bune
Meniu:
- mango, para, branzica si fulgi cereale
- peste la cuptor - pe capac, o nebunie fata de fiertura aia lesinata si legume (morcov, ardei rosu, cartof, conopida, ceapa, marar si patrunjel)
- gris cu LP
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
Delia13 spune:
MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA
LAAAAA MUUULTI ANI! CINE SA TRAIASCA? CINE SA TRAIASCA?
ELLLLLAAAAAAAA SA TRAIASCA!
LAAAA MULTI ANI!
LA multe lunite si sarbatoritilor de azi:ERIC,RARES,ELENA,IOANA,AMALIA
Multumesc fetelor care s-au uitat la pozele cu noi.
OANA- felicitari pt Ericutzu ,deja mananca la pranz si felul 1 si 2!.David de abia mananca supita
Si acum sa va zic ce surpriza mi-a facut Daviduztu de dim. cand sa-l schimb de pampers avea PUTZULICA SCULATA, mi s-a parut ciudat si comic in acelas timp