Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (87)
Raspunsuri - Pagina 5
ellanik spune:
Vladi of,mi-ai adus aminte de croissantele alea bune care lasa gust adanc de unt pe cerul gurii...si de bagheta aia .....sotul meu cobora si mi le aducea fierbinti in camera .Plus niste foietaje cu spanac si somon....Nu degeaba am pus 2 kg pe mine atunci.In turn nu am urcat si tare rau mi-a parut.Al meu sot e foarte fricos sau panicos si nu va spun cate scenarii cu cazaturi mi-a expus de m-am lasat pagubasa.Asta vrea sa traiasca 100 de ani,zau.
Iliraluca deci ti-a placut grecul,ai?Te-a "julit"in palma si nu mai ai voie sa o folosesti?Hmmm.Ma intreb ce te faceai daca erai barbat ???(glumaaaaaaaaaaaaaaa).M-as duce si eu sa scot o alunita marita in sarcina dar e chiar la duda si nu stiu daca ma vrea grecu'.
Childbine ca sunteti mai bine.E liniste pt ca gaitele inoata in alte ape teritoriale.
Cristina stiu de care vas zici.Am si eu tot asa.Nu-i asa ca invelisul este antiderapant si cauciucat?Cu intorsul cozonacilor....faci coca si o lasi la crescut apoi sare capacul te duci la ea, o iei de o aripa si o framanti putin ca sa dea inapoi ca sa mai creasca o data si uite asa faci manevra asta de 3-4 ori.Asta e cu intorsul.
Babyangel si noi avem pasa asta cu scaunul de masina.Nu sta in el prea mult decat daca doarme.
Honey frumoasa tare Maya.Mai bine zis scumpa rau.
Roxy zau daca ma vad incaltata cu ugg.Mai bine ii tin pt mos niciolae ca-s incapatoare.
Oanka fata la voi e maraton la mancare nu?Unul o plimba/distreaza si altul o hraneste.Imi si imaginez.
Al meu sta in scaunul de masa fix cat mananca si apoi iute vrea jos de acolo.Eu nu am voie sa mananc.baiatul tine la silueta lu'ma-sa..
Meniul de azi:
dimi=avocado+para+afine+cereale
pranz=fasole verde+curcan+iaurt
cina=paste+mozarella+iaurt si 1/3 banana in feeder
Cat despre ziua de maine.....nu am pregatit nimic dar vad eu cu ce va tratez.O crema de zahar ars ,shake de banane,pizze ceva....voi veniti ca restul .....vine de la sine.Cado as vrea o roaba cu shipci,un metru cub de caramida,2 remorci de fier beton(sa nu fie homeopat) si niste accesorii de genul lopeti,greble,galeti.Toate sa fie in ton si de firma.Haidi pa si pu!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
ellanik spune:
Micky buna seara ai dat belea ti-ai capatat.va mananca in dorsala ???ma refer la inotatoare.Glumesc!!!!Parola puteti sa i-o dati dar doar daca aceea este "go away".Daca nu aveti apa calda pe acasa ati putea sa va spalati cu ea pe cap.pacat ca are nickul cu numele fetei si bietul copil nu merita sa-i fie terfelit numele.
Pfff!Si io care credeam ca ati intrat sa cereti reteta de spanac!!!!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Bumbitza spune:
Salutare mamasitas!
Eu ma declar in butoi rau de tot, dar nu ma las pana nu ies!!!
Si daca asta inseamna sa-i dau doua scatoalce (sau mai multe) scumpului meu sotior, asa voi face!
Mai fetelor, si ai vostri consorti sunt la fel de pisalogi ca al meu? Ma dispera efectiv de cand s-a nascut fata, poate asa era si inainte si nu bagam eu de seama, dar de cand nervii mei sunt intinsi la maxim si cearcanele au ajuns pana sub pamant, imi vine sa-i trag cateva suturi in dos.
E adevarat ca Ilinca e tare nazdravana si energica, dar asa e ea, multumesc lui D-zeu ca e sanatoasa! Insa sotulache e de alta parere, ca a devenit asa energica si din cauza noastra (mai precis a mea ca doar nah! eu stau cu ea non-stop si nu-s in stare s-o educ cum trebuie), ca fiecare copil vine "blank" ca sa ma exprim plastic si e datoria noastra sa-i invatam ce-i bine... Pai e vina mea ca a avut colici, ca apoi de la 3lunijum au inceput gingiile, ca are gaze, ca refuza sanul intr-un timp, ca adoarme greu? Normalca s-a invatat in brate, sau pe picioare, trebuia s-o adorm cumva nu? Acum vrea sa aplicam metoda Karitane, sa o invatam sa adoarma singura...ar fi un vis frumos, dar eu nu-s dispusa sa las copilul sa urle asa aiurea, cand o cunosc f bine si stiu ca mai mult se oboseste si n-ajungem nicaieri... De azi incerc s-o dezvat de brate macar, ca m-a cocosat am inceput de scolioza, si o sa zic merci daca adoarme in patul mare si o pun in patut - azi mi-au luat aproape 2ore jumate, dar o sa incerc in continuare ca nu am incotro. Ca sa nu mai zic ca-n tot timpul asta se auzeau sforaieli din camera alaturata
Deci revin, si ai vostri soti tot asa comentatori de pe margine sunt? Nu zic ca nu se implica deloc, isi da silinta si ma ajuta destul de mult, dar ma toaca la creieri fetelor, ca o tzatza, am ajuns la concluzia ca principalii vinovati pt agitatia fetei si adormitul greu suntem noi, care in loc sa ii cream un mediu linistit, suntem cu nervii la pamant tot contrazicandu-ne...uf!
Mi-am varsat si eu oful... Ma duc s avad ce-ati mai scris.
Va pup si va iubesc
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
dayanara spune:
noi nu scapam, nu aveam leac si nu e chip :)))))
bumbita da poate vin blank, dar nu inseamna ca doar noi suntem responsabili de restul, poate unii au colici tocmai ca sunt lasati sa urle, sotul sa recunoasca, ca metoda aia e buna pt el in primul rand,
incearca sa stai tu cu ea in pat, tine.o de manute cand vrea sa adoarma, cand nu sa se mai joace prin pat, poate invata sa adoarma asa , ca sa nu te mai rupa de spate
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Bumbitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara noi nu scapam, nu aveam leac si nu e chip :))))) bumbita da poate vin blank, dar nu inseamna ca doar noi suntem responsabili de restul, poate unii au colici tocmai ca sunt lasati sa urle, sotul sa recunoasca, ca metoda aia e buna pt el in primul rand, incearca sa stai tu cu ea in pat, tine.o de manute cand vrea sa adoarma, cand nu sa se mai joace prin pat, poate invata sa adoarma asa , ca sa nu te mai rupa de spate roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
Da, pai asa fac, stau cu ea in pat pana adoarme, ea in timpul asta nu are stare deloc, se rostogoleste in tot patul dar intr-un final se linisteste..ii mai vorbesc, o mai mangai etc. Asa treptat-treptat sper sa reusesc. O veni vremea cand va scapa si de gaze si de durerile de gingii si va fi mai bine. Barbata-miu e inspaimantat de ideea ca se va obisnui copilul sa doarma numai cu noi, avem niste prieteni al caror baiat in varsta de 2ani jumate inca doarme cu ei in camera si se strecoara la ei in pat in fiecare seara...
micki_mica spune:
Multumesc!
Sunt lamurita acum!
Nu mai intru la voi sa intervin (decat poate pentru retele delicioase , oi mai citi cand ma lasa Kiti).
Pupici puisorilor si numai ganduri bune!
Kiti de Miki
Bumbitza spune:
LA MULTI ANI ELLA! Sa fiti sanatosi toti 3, sa fii cea mai rasfatata mamica si sotie, sa ai parte de tot ce-ti doresti!
Oanka, fetele! Multumesc pt vorbele de incurajare :)
Ioanaa28
Ina, LAlexandra multumesc pt raspunsuri.
Roxi, mercic, am citit si eu acum ca si Niki intreba de dintzoci.
La multi ani iepurasilor care se sarbatoresc zilele astea! Sa fie sanatosi si frumosi si norocosi!
Sanatate multa iepuricilor bolnaviori si mamelor lor rabdare si putere!
Ma bucur ca s-a animat forumul, as fi scris fiecarei mamici de drag, dar sunt mult prea obosita si ma duc la culcareala ca maine voi fi iar in priza toata ziua.
Pupici multi si somn usor! Si daca nu mai intru maine, o duminica extraordinara!
carmickey spune:
buna seara,s-au buna dimineata..
adelina este foarte maraita,irascibila,nu ii intra nimeni in voie,nu vrea nici in brate,nici jos,are nervi,plange...nu stiu ce sa mai fac,azi a venit mama si a stat cu ea,eu am iesit cu o prietena,cand m-am intors am scos-o pe adelina afara,am stat afara pana la orele 22.00
acum doarme,sper sa doarma toata noaptea...
sunt putin suparata ca nu imi explic ce se intampla,de ce este atat de irascibila,sa mai fie vina unui dintisor? parca prea repede...
ma duc sa vad poze si la
noapte buna la toate mamicile de iepurasi..:)
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993
sanzi spune:
Ellanik, a trecut de 12 noaptea, daca iti urez acum primesc eu crema de zahar ars?
LA MULTI ANI!!! Sa fii mereu sanatoasa, iubita si frumoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun, alaturi de baietii tai!!!
Bumbitza, sotul meu e convins ca eu am invatat-o in brate. Daca eu stiam sa o educ, Mara dormea singura, se juca singura in patut, eventual punea si jucariile la loc. Eu, cand zice asa, il las singur cu ea, o gasesc la el in brate garantat. Cand ii atrag atentia ca si el o rasfata, zice ca e adevarat, dar ce sa faca daca eu am invatat-o asa? Eu nu ma mai supar, trebuie sa dea si el vina pe cineva, oricum ma ajuta destul, e inebunit dupa ea, desi mai comenteaza. Pe mine nu ma ingrijoreaza ca se va obisnui cu noi in pat, un copil la 2.5 ani mi se pare mic, eu cred ca dorm cu ea pana se marita, sunt dependenta de mutrisoara ei langa mine.
Hai, iesi din butoi, o sa treaca si perioada asta grea, nu mai e mult!
Referitor la subiectul care apare mereu, cand te astepti mai putin, nu pot decat sa imi cer din nou scuze de la Ami: Mare dreptate aveai.
carmickey spune:
honeybaby super dragute pozele in parc...ai o mica printesa...
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993