Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (87)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Buna! Am fost harnica azi, am facut mancare, curatenie, am vazut 3 episoade din Neveste disperate ( Child, eu sunt abia la sezonul 2, am de recuperat), merit si eu un moment de relaxare aici.
Andra, merci de reteta, nici nu stiu daca sa incerc, in ultima vreme nu mananca nimic, in afara de lapte, oricat de dulce si bun ar fi. I-am facut si eu coproparazitologic, nu a iesit nimic, dar nu am stiut ca trebuie repetat de 3 ori.
Vladi, bine ai revenit, ma bucur ca v-ati simtit bine. baietii cuminti.
Denisa, v-am admirat pozele, imi place ca voi mereu sunteti frumoase si vesele.
Bluekidoo, ce curajoasa e Tania! Cu somnul noi stam bine, de cateva saptamani doarme doua reprize pe zi, cate 2 ore fiecare. O oboseste foarte tare aerul de afara, o scot cam 2 -3 ore pe zi, cade lata apoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

buna seara,

multumim pentru urarile de 8 luni... Rares-Ionut de Ninocikap,Mihai Theodor de Wapi, Ema de Pif, Codrin de Babyangel, David de Papushikata; am incercat sa sarbatorim aici putin cu prajituri de la cofetarie. La multi ani si celorlalti sarbatoriti de astazi.

Ella, eu lighenasele astea le am de mult atunci asa se faceau duble, mai de calitate zic eu, le folosesc numai pentru aluaturi, nu altceva, sunt albastre inchis afara si albe inauntru; puteti sa-mi explicati si mie cum e asta cu crescutu, intorsu? aici nu se face cozonac de obicei asa ca nu prea stiu eu multe. In schimb am o firma tare faina de lighenase pentru salata, se numeste Zack si e din melamina tare, in doua culori de obicei, de ex negru afara si verde inauntru.
O seara buna.

A, ieri am vorbit in sfarsit cu directoarea de la camin, intai sa-mi iau hartia de camin a lui Magnus sa fac concedierea locului si am vorbit si de Denis; ea a fost repede informata si ca masura rapida l-au pus pe Denis in alta grupa unde sunt copii cu preponderenta mai mari, de 5 ani si mai mult, cred ca sa invete respect de la ei si cu
educatoare mai in varsta si probabil ceva mai dure. Am incercat sa-i explic ca am stat de vorba si cu un psiholog si ca din ceea ce am vazut eu copilul are nevoie de ajutor dar din ce mi-a raspuns ea parintii nu vor sa copeereze si daca ei nu vor e foarte greu sa fie ajutat copilul . Protectia copilului aici o poti chema informa doar daca e neglijat acasa sau sunt probleme de violenta acasa.

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Cristina, LA MULTE LUNITE lui Ingrid, sa fie sanatoasa!
Babyangel, LA MULTE LUNITE si lui Codrin! baiatul frumos!
Jeni, ce fetita cuminte ai tu acolo, doarme toata noaptea. Noi nu am reusit niciodata performanta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Buna seara si de la noi. Suntem bine, multumim ca ati intrebat de noi. Eu de miercuri functionez doar cu o mana, am scos o alunita din palma si e tare greu. A fost mama la noi dar a trebuit sa plece si ma descurc foarte greu, mai ales la baita, ma ajuta sotul. Astept si rezultatele de la biopsie, sper ca sunt ok. Mai am trei de monitorizat, sa vedem. Am fost la clinica recomandata de Evamika( multumesc) si sunt super incantata. Am fost la un medic grec, incredibil de mult mi-a placut, un super profesionist, am facut trei interventii, alunita si doua interventii estetice. Mai urmeaza...

In rest, Kira este minunata, merge tinuta de noi, tati acum e sefu' si este foarte cuminte. A inceput sa se trezeasca f devreme dimineata si cateodata se mai culca cateodata nu, ma rog, cu rabdare rezolvam.

Pup toate mamicile de care imi era tare dor si iepurasii minunati. Sper sa mai reusesc sa intru. Nu ma doare nimic, dar pt ca operatia e in palma riscul deschiderii este f mare si am promis sa fiu cuminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna seara fetelor!

Dar acum ce mai aveti, de scrieti asa putin?
Slabuta miscarea azi

Noi suntem mai bine, tot cu mucisori, dar mai putini, cu tuse, dar mai sporadica...
Acum m-a apucat pe mine tusea, cu toate ca nu ma mai doare gatul, la cat homeogene am bagat in mine...

Albert de cateva zile este foarte vorbaret, ba-ba, da-da, me-me, ma-ba, nu-i iese nicicum ma-ma sau ta-ta, dar noi ne topim cand il auzim cum silabiseste.

Meniul pe azi:
- borcanas organix (mar cu coacaze)+banana+branzica
- piure legume (dovlecel, cartof, morcov, pastarnac)+carnita curcan
- cereale cu lapte.

VLADI ma bucur ca ati revenit sanatosi, foarte interesante plimbarile voastre pe acolo, sper ca si eu intr-o zi sa ajung, impreuna cu Albert si sotul, pe unde ati fost voi!
De ce se mai trezeste acum Floricica peste noapte? Nu-i dai acum lapte praf? Sau am retinut eu gresit?

DENISA, ANDRA bubitele pe piele mai sunt un indicator al viermisorilor.
Fetelor, aveti grija cand cresc copiii si vor vrea sa se joace in nisip, sa evitati pe cat posibil, ca acolo isi mai fac animalele nevoile.
Cunosc foarte multi copii care aveau bubite ale caror cauze erau viermisorii intestinali luati din nisip!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

child ma bucur tare mult ca va faceti bine... M-a durut sufletul cind am citit ce ati tras... ca stiu cum e cu laringita asta obstructiva, am avut si noi momentele noastre de panica... Dar, cum zice Shakespreare, "totul e bine cind se termina cu bine".
Apropos de vorba asta, eu nu indraznesc sa ma rog la Dumnezeu sa fie copiii sanatosi, ca ma gindesc ca nu s epoate sa nu se imbolnaveasca niciodata, ci ma rog ca orice boala ar avea, dupa ce trece, sa ramina sanatosi...

Floricica se trezeste de la gaze, asta cred eu, il deranjeaza si miriie, ridica picioarele pe sus, si daca se aud niste pocnete la fund se linisteste si adoarme imediat. Nu-l mai hranesc demult noaptea, biberonul de seara il are la 21-22, si apoi pina dimineata in jur de 6,30 cind e trez nu ii mai dau decit ceai de fenicul cite un pic, il ajuta tzocaiala sa adoarma noaptea la loc, ca ma capiaza...
Da, tineai bine minte, acum vreo 3 saptamini am terminat cu alaptatul ca nu a mai vrut el (pacat!) Intre timp vad ca s-au retras si micile gilme din sinul cu care alaptam, deci cred ca totul e ok.
Asta e, mai am rabdare, nu o sa tina o vesnicie asta cu miriitul noaptea, nu? Si nici nu vreau s ama pling pt ca totusi eu beneficiez d eluxul de a putea dormi dimineata dupa ce il ia bona de la mine din pat :)

Am uitat sa zic de la Paris: m-a urcat Vladimir in turnul Eiffel PE TREPTE pina la etajul 2 !!! Respectiv, am urcat si apoi am coborit 669 de trepte, pe vint si ploaie mocaneasca! 20 de ani de cind merg regulat nu am avut niciodata curiozitatea sa urc, iata ca m-a urcat fi-miu la batrinete :))

Va pup si cred ca mai intru miine, in caz ca gasesc ceva mai putin picticos de scris :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Buna seara fete dragi,

Azi am chiulit si am iesit la o plimbare cu Iepurasul meu, si doar ce ne-am intors din vizite de 20 de minute.

Pup toate fetele ce ne-au urat de bine si urez "colegilor "aniversati azi toate cele bune!!!

Am fost si noi sa facem ceva cumparaturi pt nepotele( de Craciun) si sant franta

Codrin a fost cumintel pe masina, desi comapartiv cu acum 2 luni, nu mai are aceeasi rabdare in scaunul de masina... Are o pasa mai nasoala!

Pup fete cochete si ne auzim maine ca ma duc la

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Buna seara,

Am pus si eu cateva poze noi pe picassa.Si le-am vazut pe cele adaugate de cand nu am intrat acolo. Comentariile le-am lasat acolo, sa nu uit...

OANA, tare scump e Eric. Va face ceva ravagii printre fete cu ochisorii aia frumosi!

HONEY, am vazut-o si pe Maya, frumoasa si eleganta ca de obicei!

ILIRALU, sa te refaci repede! E bine cand dai peste doctori buni, parca altfel te simti...

CHILD, ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun si se face bine Albert, multa sanatate!

Va las, fug si eu la o baita si apoi la nani,noapte buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ileana sa ai rezultate bune!iti tin pumnii

denisa ce.mi plac pozele din parc! super! tre sa ma simt si eu sa ma duc la leagane, si castronul ala e pt mine:))
maya e frumoasa ca intotdeauna si ii place in parc....cui nu i.ar place de fapt

am impresia ca mi.ati pus gand rau la uggsi....oanka ii ia cu ia pat

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Cioc, cioc, cioc!

Sunt mamica de pufulet de ian-febr, si as dori sa intreb pe cine vrea si poate sa raspunda la intrebarea "cine e IoanaCT?", care doreste sa intre la noi in odisee, cerand din prima parola de la contul comun.

Solicitarea ei poate fi regasita aici.

si ma scuzati pentru deranj!

Kiti de Miki

Mergi la inceput