Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (87)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

din cate stiueu exista posibilitatea de a lucra 6 ore pe zi cu salariul intreg, pana implineste copilul 2 ani. Daca altfel nu se poate, tot e ceva decat deloc. (acum imi fur eu vre-o cateva castane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

jeni nu fac misto dar crezi ca va sta copilu singur 6 ore? asta nu schimba cu nimic situatia...ce fac cu el alea 6 ore sau ma rog 8?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Irina, mie mi-au intrat toti banii ca si pana acum. Mai bine mergi peste ei si cere sa-ti dea fisa de cont sau cum naiba se numeste, sa vezi ce ti-au virat. Biroul este pe str. Hambarului daca nu s-a mutat intre timp. ca punct de reper - mcdonalds electroaparatj - pantelimon, in spate spre capatul troleibuz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

ACUM AM AUZIT LA RADIO PRECIZARE A MINISTRULUI MUNCII CA NOILE PREVEDERI NU SE VOR APLICA MAMELOR CARE SUNT ACUM IN CIC !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

am zis ca nu mai scriu, nu din alte motive , ci pt ca am multe de facut, de exemplu sa stau pe fb :))) dar yaia asteapta rosii de spania

yaia iti ofer un suc de rosii bio :))) concediul aici e de 4 luni, dar sunt locuri la gradinite si daca nu, statul plateste gradinite private cand parintii muncesc

eu nu-mi dau cu parerea la acest subiect pt ca de fel nu.mi place sa muncesc, nu din cauza copiilor, eu nu voi munci curand :)))

am mancat papaya cu usturoi si.am crezut ca e sfarsitul :))))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Daca in vest concediul de maternitate e de 4 luni nu inseamna ca asta e un lucru bun. Lasati-o incolo de treaba. Mie nu mi se pare normal ca un copil sa fie lasat cu altcineva la 4 luni. E chiar aberant, dar asa e sistemul si nu au ce face. Hai la 1 an merge sa te intorci la servici daca si numai daca ai pe cineva decent cu care sa lasi copilu sau o cresa cu grupe de maxim 10 copii, nu 30 si o ingrijitoare.

Atb imi pare rau pt. piticii bolnaviori.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Ca sa fac o gluma zis ca :

Mama nu a stat cu mine cand m-am nascut nici 2 luni pentru ca o luna jumate si am sunpt o sungura data de la ea inainte sa intre in coma dupa ce i-au facut cezariana la Polizu si a luat de acolo un microb piocianic (fusese inaintea ei operata o femeie de culoare si nu au sterilizat sala ca altfel nu se explica si asta in anul 1980) si care era sa o omoare si asa se asteptau si dr sa moara.
Iar apoi cand afact 3 luni a plecat la munca.

Asta este se adapteaza si mama si copilul la ce trebuie facut

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Am revenit.

Citat:
citat din mesajul lui andra_s
Stanucel tot cu musafiri? Deci ai reputatie de gazda buna daca te viziteaza lumea mereu, ai grija ca musafirul este cea mai ravnita profesie din Romania si niciodata nu stii cine iti suna la usa prietenii stiu de ce

Michelle hai ca e loc de un mesaj de genul ... cum a fost in we?
Andra spanacul il fac ca la oameni mari, doar ca fara ceapa prajita. In tigaia de tefal inabus in apa frunzele de spanac cu foarte putin usturoi, pregatesc o lingura, doua de smantana frecata cu un pic de faina, o torn peste spanac, las un pic pe foc; adaug galbenusul crud, mai las pentru un clocot si opresc. In castronel ii adaug un pic de ulei. Vezi ca apa sa fie suficienta sa nu scada prea mult sa fie prea dens dupa aia, ca faina si galbenusul, ingroasa mancarea. A! si maruntesti tu cu furculita inainte de servire.
Citat:
citat din mesajul lui dayanara
am mancat papaya cu usturoi si.am crezut ca e sfarsitul :))))

Deci, Roxi ne-ai parasit pentru FB?
Despre subiectul deschis, sper sa fie asa cum a spus Sensibila ca se va aplica celor care vor intra de la anul in CIC. Dar, sa faca si ei conditii ca in vest, respectiv niste crese unde sa ii poti lasa cu incredere, ca vor fi ingrijiti.
Yaia nici eu nu dau cu rosii ca sunt scumpe Ai dreptate cu ce ai spus. Eu ma intorc la munca dar sa creeze conditii pt copii.

Mami de fetita cuminte...

in asteptarea mosului!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Mamici, multumiri pentru felicitarile pentru David.

Intreba Honey,David sta drept pe ambele tipuri de suprafata. Ador cum stau copilasii drept, ma uit si la Daria ce postura frumoasa are si apoi ca Bumbitza imi pling si eu cocoasa...

Andra, lui David nu ii e frica de urs. Se uita dupa Daria ca e topit dupa ea, ea in schimb are o relatie de love-hate cu el...

Are dreptate Sensibila ca ne adaptam. Nu va fi usor dar trebuie sa ne adaptam la tot.
Chiar ieri ma gindeam cum ar fi sa nu existe pampers. Tot ne-am adapata la curatat, spalat etc...

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Fetelor, exemple sunt si vor fi mereu ca inainte era asa si pe dincolo, dar atata timp cat tara asta nu ofera absolut nimic nimanui, macar sa nu se lege de ceva ce exista deja. Guvernul asta de cand a venit, nu a facut altceva decat sa strice ce altii au facut inainte mai bun sau mai putin bun.
Si chiar in anii 1980 cresele erau cu totul altceva decat sunt acum, iar joburile tineau pana la max ora 16.00, nu 18-19 ca acum. Plus, ca sa fim sinceri, parintii nostri nu aveau credite pentru o casa cum multi avem.
Haideti sa nu mai dam exemple de cum era, ca nici pe departe nu exista grad de comparatie.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput