Prietene la bine si la greu - 78

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Dienutze eu visez in continuare ca familia perfecta are 3 copii. Nu am renuntat inca la gandul asta. Prin februarie-martie, incep sa-i calc din nou pragurile Cezarei sa mai fac unul. In sinea mea, visez sa-mi iasa gemeni de data asta, si .... fete. Dar am si planul B. Sa raman gravi si sa o fac pe a doua fetita (sunt convinsa ca o sa fac tot fetita). Dupa ce nasc pe Pinky2, de la 3 luni, o sa incep sa nu mai feresc si poate-poate iese si bb3 (care poate sa fie ori fetita ori baiat). Acum, toate astea, se vor intampla cu ajutorul lui Dumnezeu. Doamen ajuta!
Sigur ca o sa dau in tar cand ies in parc. Ideea este ca eu ies cu fata numai in weekend. Ieri, l-am delegat pe tati, pentru ca eu am fost la dentist. Azi, hmmmm, nu stiu daca o scot afara. Ma mai gandesc. Nu pra imi place vremea.

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Gata, avem pozici de la prima aniversare!
Peste o saptamana speram sa avem si poze cu nepotica-frumusica.

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Madga frumosi tare cupilasii tai blonzi!

Monis, ce fac bubutele lui Santi? nu se trec de acu??

Kreliutz, stiu bre de propunerile tale de la inceput, da parca nu m-as baga pe hainute/caciulite ca sunt destul de nasoale de potrivit/crosetat pe marimi..De asta m-am bagat pe maimutoi. Sper sa apar si cu ceva maimutoi mai de baietei ashea..
Ma bucur ca ai apucat sa ne mai zici de voi, ca prea lipsisi de pe aici

LauraAndreea, pup iu, chip in tachi, pana una alta astept pm cam cu ce te-ai gandit tu ca ai vrea ca maimutoi crosetati pt printesa. Si bag un search poate gasesc si modelele respective sa le crosetez. Asa la modele sa le fac eu din headu meu..nu ma pricep inca..

Sa va zic ca sunt incantata ca au inceput sa fie intrebate matzucile mele, si inca nu am pus anunt pe DC sau in alta parte. Trebuie azi sa ma bag mai serios cu reclama.
BTW Raluci multam frumos pt PR, esti tare draguta si amabila matale!!Vezi ca tre sa fim si colege de viitoare odisee, dah?Impreuna cu Dankutza si Many

Lumi, cum papa pisicioasa?

Smara, sanatate multa lui Timi, da vorba ta, parca e prea sensibil, ca mai mereu te-ai plans in ultima vreme de sanantatea puiului Uoff, te cred ce inseamna noapte nedormita si in urlete. Eu cand a fost rechinasa cu muci curgatori si nasuc infundat rau o culcam pe o perna mai inalta sa stea putin ridicata, sa o ajute la respirat. Sau..a dormit pur si simplu la mine in brate, eu in cur pe pat, sprijinita de o perna, sa poata respira putin mai bine..asa am petrecut prima noapte de muci curgatori

Mandra mea e o smecheroasa in ultimul timp, isi scoate sosetele, alearga cand o amenintam ca ii punem sosetutele inapoi, sau cand face cate o prostioara si o admonestam, fuge in 4 de mananca pamantu, se opreste, se uita in urma si ranjeste la noi, si iar fugeE asa de adorabila ca cu greu putem sa ii rezistam la razgaieli. Si cand ma gandesc ca acum e perioada in care ne incearca sa vada pana unde le poate merge..Sotzu cedeaza aproape instant la motaielile si mofturelile ei. Eu incerc sa ma tin tare pe pozitii.
Apropo de asta, cum feriti voi copilasii sa nu umble la aragaz? ca de cateva zile incoace se agata de bara aia de la usa cuptorului, apasa pe buton si imi aprinde becul la cuptor, si cred ca mai are putin si umbla la butoane. Cat sunt in bucatarie nu prea am incotro si sta printre picioarele mele, inevitabil ajunge si la aragaz. Mi-e si frica, tare imi e ca o sa invarta si de butoane in curand

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Niatza si 2 vorbe pe alergate Smara Ii dai oscilo? Multa sanatate! Nu-i mai pune crema de piciore la nasuc, ia ceva natural cu mentol, sigur aveti si voi crema de bebei. Licurici Azi ma gandeam la tine, coc un model de rochita care daca-mi iese, se face in 40 de minute si e superba. Revin daca-mi iese, da? Eu am o rugaminte mare mare la tine, chiar daca probabil se va lasa cu suparare din partea unor fete, te rog nu vinde nimic fara sa ceri banii inainte. Ne iubim, ne pupacim, dar branza e pe bani, da? Promiti? Fetelor, o duminica frumoasa! Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Andre, hai ca esti tare tare, gand la gand, chiar aseara radea zmau de mine de se prapadea cand i-am spus ca rochituca rosie pt matzuci imi ia aproape 3 ore sa o crosetez, si pe langa ea trebuie sa mai crosetez si un bolero ca sa castig 5 ron, asta nemaipunand si consumul de ata pt ea , da? astept modelu, da sa nu fie tricotat cu andrele ca nu ma pricep deloc cu alea, inteles

Firefly's shop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
Andre, hai ca esti tare tare, gand la gand, chiar aseara radea zmau de mine de se prapadea cand i-am spus ca rochituca rosie pt matzuci imi ia aproape 3 ore sa o crosetez, si pe langa ea trebuie sa mai crosetez si un bolero ca sa castig 5 ron, asta nemaipunand si consumul de ata pt ea , da? astept modelu, da sa nu fie tricotat cu andrele ca nu ma pricep deloc cu alea, inteles Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) Firefly's shop
Ocolesti ca un politician. Promite ca nu dai nimic fara banii inainte.Nu e tricotat, e crosetat Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Andre, hai ca au trecut mai mult de 40min

heeellooo..se vede ca e duminica si sunteti fugite in vizita/plimbari/nanel

Firefly's shop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Andre, hai ca au trecut mai mult de 40min

heeellooo..se vede ca e duminica si sunteti fugite in vizita/plimbari/nanel

.............munca pentru scoala + stat cu copilul din motive de tata lipsa domiciliu

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

superrrr..........n-a facut atatea ture degeaba
Atunci sa scoatem sa nasca repede si fara prea mare chin, si sa fie fetita sanatoasa

A nascut la aseara la 21:30. Deci, a scapat.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Daca tot nu e nimeni pe aici, hai sa bantui eu

Lyly, multam pt galerie. Slaba miscarea pe acolo, probabil ca fetele sunt ocupate cu puiutii. Nu ai rezistat la mojorete, asa-i?
Am vazut filmuletul cu Alex. E bestial. Cum maraia de fericire. Poti te rog, sa-mi dai si mie reteta pt tortul bebelusesc, da' asa ca la prosti ca nu le am cu astea...

Kreliutz, maine merg la cumparaturi si chiar vreau sa incerc reteta. De care carnita? Pui? Zbury e fan paste, deci ar trebui sa-i placa.

Dankutza, cum a fost la fabrica de cioco? Sau ai povestit deja?

Off Smara, imi pare rau ca a racit Timi.

Magda, ce pui superbi ai.

Shtephy, poze de la ziua cretulinei tale?

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput