Prietene la bine si la greu - 78
Raspunsuri - Pagina 7
lylyana.ion spune:
Flo', Monica, nu-i mare scofala cu tortul ala.
am fiert o cescuta de orez in lapte, completezi cu lapte si amesteci sa nu se lipeasca pana e fiert orezul, sa fie cat mai putin zemos, sa se inchege bine. dupa ce s-a racit putin, l-am pus intr-un castronel clatit cu apa rece si l-am tinut putin in frigider sa se mai intareasca. am fiert la beibicuc dovleacul si l-am pus peste orez, si l-am intins cu un cutit, asta dupa ce am rasturnat castronelul cu orez pe o farfurie. adaugat cateva perle de brnza si gata
nu m-am putut abtine de la , ai dreptate
sa fie sanatoase!
Smara, sanatate lui Timi
Monis si voua la fel
Andre, Licurici, spor la crosetat
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
simina_kin spune:
Floricik, sa-i traiasca fata!!!!!!!!!....refacere rapida si laptic in tzitzi
Eu o vad pe Avalon in dreapta paginii gravida in 14 sapt....
EDIT: nu mai este
Votati, va rog ,www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
DianaR spune:
Magda, ai doi pui superbi, Rares arata f f bine, a recuperat frumos, e un scump si jumatate!
Licurici ma bucur sa aud vesti bune! Sa mearga magazinul brici!
Acu sa va spun de ce nu prea mai apar eu pe forum si de ce nu mai apuc sa scriu ca alta data. Noi suntem pe ultima suta de metri inainte de a ne muta, asa o mutare la o arancatura de bat de 1500 de km in Germania. Probabil vom fi deja acolo pana de sarbatori, iar sotul va incepe imediat ce ajungem lucrul. Am emotii, mi-e greu sa las aici parinti, prieteni dar nu se mai poate din pacate. Sper din tot sufletul sa ne acomodam si sa ne fie bine acolo.
Va tin la curent, atat cat imi va permite timpul (trag tare cu germana si plus pregatirile...)
Pupici!
Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!
gabitza35 spune:
ce k lumea DianaR....
spor la invatat germana,acomodare super usoara tie si piticilor
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DianaR Magda, ai doi pui superbi, Rares arata f f bine, a recuperat frumos, e un scump si jumatate! Licurici ma bucur sa aud vesti bune! Sa mearga magazinul brici! Acu sa va spun de ce nu prea mai apar eu pe forum si de ce nu mai apuc sa scriu ca alta data. Noi suntem pe ultima suta de metri inainte de a ne muta, asa o mutare la o arancatura de bat de 1500 de km in Germania. Probabil vom fi deja acolo pana de sarbatori, iar sotul va incepe imediat ce ajungem lucrul. Am emotii, mi-e greu sa las aici parinti, prieteni dar nu se mai poate din pacate. Sper din tot sufletul sa ne acomodam si sa ne fie bine acolo. Va tin la curent, atat cat imi va permite timpul (trag tare cu germana si plus pregatirile...) Pupici! Diana cu Vlad (16.05.04) & Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09) Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor! |
Diana, daca nu sunt prea indiscreta, unde veniti?
------------------------
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
ariadna33 spune:
m-ai lasat masca, Diana! vai di mini si di mini, eu sunt o baba atunci! n-as avea curajul vostru! bravo! ai toata admiratia mea! inca nu-mi pot reveni din uimire!
cum inveti germana? cu profesor? adica, cand??????? cu 3 copilasi...
Oricum va va fi mult mai bine decat aici, ai zis bine ca NU SE MAI POATE trai in tara asta... era pacat de scoala voastra si de inteligenta voastra sa ramaneti aici pe 2 lei... FELICITARI sotului pentru job si sa fie intr-un ceas bun mutarea!
Simina, si tu m-ai lasat masca de asta daca cu poza mea in 14 saptamani... pai io poze gravida nu am decat spre sfarsitul sarcinii, ca i-am zis sotului daca nu-mi face niste poze o sa creada copiii nostri ca sunt adoptati
zi ceva amanunte de poza aia, ca ori imi joaca memoria feste, ori se intampla chestii paranormale
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
laurairina13 spune:
Ce super, Diana!!!!!!!!!!!!!!!!!! pfoai ce de invidie+++ pe mine
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
grigore_tina spune:
La multi ani Stefita!Sa te fericeasca mami si tati in fiecare zi cum te-au fericit de ziua ta!
Raluci sa-ti fie de bine plimbarea.
Many imi pare rau de suferinta ta.Lasa ca Vlad va intelege.Te rog nu mai fi stresata si gandeste pozitiv.Va fi totul bine.
Dankutza vroiam sa ma intorc din cauza propunerii de lege.Dar o las balta ca mi-e teama ca ma intorc si legea nu se aproba apoi imi va parea rau.
Diana asta da mutare.Cred ca va fi super bine pentru voi.
Monis cum e Santi cel viteaz?A scapat de bubite?
Krelia cam rar pe la noi.
Andre mi se pare mie sau de cand nu mai e buni cu voi ai mai mult timp de mesterit hainute?
Mai aveam de spus dar neuronul m-a lasat.
Meniul de ieri:
-mar cu cereale
-salau cu legume la cuptor cu putin ulei ( broccoli,conopida,morcov)
-iaurt cu putina branzica
Meniul de azi
-1 ou de dimineata
-ciorba de vacuta dulce cu dovlecel,morcov,ceapa.leustean,rosii,ardei
-putina mamaligutza inainte de somn
-iaurt pe la 20.00
Floricik multa sanatate prietenei tale si micutei nou nascute.Bun venit la statul de mamica
votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)
simina_kin spune:
Super tare Dy.Aveti curaj nu gluma.Spor la invatat
Ave era foto-portret cu tine si scria sub ea " gravida la 14 sapt" .Era in rubrica din dreapta "sa ne cunoastem". De confundat nu are cum ca doar te cunosc...ai album de poze la profil? album DC
EDIT: am gasit:http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=17568&cid=15323
despre prima poza vorbeam
Votati, va rog ,www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
smaranditza spune:
Diana, asta da veste! Ma bucur mult pentru voi!
Eu am alunecat la fundul butoiului. Sunt in depresie...