Prietene la bine si la greu - 78
Raspunsuri - Pagina 19
mami.ilinca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RamonaCopot Buna seara, revin cu un mesaj/rugaminte. Daca vreuna dintre voi aveti nevoie de o cana de babycook, vreau sa o vand pe a mea, ca mine nu imi foloseste daca nu e completa. Este in ambalajul in care am primit-o, noua nouta. Am luat-o cu 18 lire si o dau cu 15 lire, ba pe deasupra mai platesc si transportul (cu posta), daca vreti sa o luati voi. O sa o pun si la anunturi pe site, dar acolo va fi la 18 lire, asa ca daca o vrea cineva, astept PM. seara placuta Ramona , dependenta de dragostea barbatilor din viata mea: DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi |
Ramona,ai PM.
VA PUP PE TOATE.
many_bani spune:
citat din mesajul lui lylyana.ion [Many, cum doarme Vladut acum? nu se mai trezeste noaptea? |
Nu se mai trezeste, are nopti cand se mai foieste o data de doua ori,ii dau putina apa si gata. Trezire de papa este la 6-6,30-7 mananca un biberon si apoi somn pana sper 10-10,30, macar cu atat lucru bun m-am ales si eu.
mami de Vlad (29.10.2009)
ariadna33 spune:
citat din mesajul lui lylyana.ion Ariadna, cum adica off-topic? unde ai scris? Lili, mami de Alexandru (18nov'09) poz(n)e |
la legislative! pana ieri mi se inchideau subiectele in nas, acum mai nou mi se sterg postarile!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
many_bani spune:
AVA iti multumesc aici ptr. urarile facute la celalalte subiecte
many_bani spune:
Am si eu o intrebare daca stie cineva: papanicolau se face intr-o anumita zi a cm sau dupa ce a trecut cm-ul se poate oricand.
Multumesc
RamonaCopot spune:
Fete dragi (ma rog, celor care le mai sunt draga),
as vrea si eu sa mai stau de vorba in timp real cu voi, sa va mai povestesc de soricel, sa mai cra-cra-uiesc si eu, dar sincer ma simt tare aiurea. M-am simtit data la o parte, exclusa, neinteleasa, acum o luna cand faza aceea cu comanda. Nu am vrut sa jignesc pe nimeni, am dat" banii inainte ca la c..." asa cum s-a cerut, dar in continuare mie mi se pare ca am fost f..... . Cate dintre voi, daca erati in locul meu atunci, nu v-ati fi suparat?? E adevarat ca ar trebui sa dau mai multe detalii, sa puteti intelege exact cauza supararii mele, dar nu o sa o fac. Imi cer doar scuze, ca am adus in discutie, din nou, aceasta problema.
Din pacate, pentru ca nu vreau sa stric in continuare atmosfera de aici, simt nevoia sa stau deoparte, poate chiar de tot. Asa cum zicea cineva, eu am de pierdut, dar la cate am pierdut, mai conteaza?
Va pastrez in gand si va doresc ce imi doresc si mie!
ariadna33 spune:
citat din mesajul lui many_bani Am si eu o intrebare daca stie cineva: papanicolau se face intr-o anumita zi a cm sau dupa ce a trecut cm-ul se poate oricand. Multumesc mami de Vlad (29.10.2009) |
pentru mai multa acuratete a rezultatului (era ceva cu celulele alea care se recolteaza, am citit intr-o brosura despre PAP) e mai bine sa faci recoltarea in primele 10 zile ale ciclului (dupa ce inceteaza sangerarea, desigur)
cu placere, Many! sa fie intr-un ceas bun! ma bucur mult pentru voi, as vrea sa-mi fac si eu curaj, dar nu stiu cand
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
laviniablaga spune:
Ionela!
Lyly, stiu ca v-am ramas datoare cu poze, si promit sa le pun cat pot de repede. Trebuie sa le si selectez ca sunt foarte multe. Mana sotului e mai bine, dar nu si-o poate indoi, in asa masura incat sa isi poata atinge umarul, o indoaie, dar nu mult...si nici nu are asa forta in ea. In irlanda am noroc ca nu o sa presteze munca in constructii ca sa solicite foarte tare mana, ci va lucra la un magazin de mobila, la montat, reparat,etc...si bineinteles la transport. cat despre o eventuala plecare a mea si a lui Rares, asta e posibil sa se intample dar probabil numai anul viitor!
na_bo spune:
Salutare!
Ancuta-
Many- ma bucur ca esti mai bine si sa dea Domnul sa fie bb cat mai repede
Monis- eu combin mar, para, clementina, banana cate 2 cate 3 si o sa ii dau si portocala si kivi
Noi am fost la pedi ca tusim, in gat si la plamani nu are nimic, i-a scris Eurespal. Avem 9 kg si 70 cm., fontanela tot mare, dar a zis ca in rest e ok.
Deja mi s-a trezit de la tuse, bine ca e bine dispusa, a dormit 1/2 ora
pupici
Natalia, fericita de Amalia Maria
many_bani spune:
citat din mesajul lui RamonaCopot Fete dragi (ma rog, celor care le mai sunt draga), as vrea si eu sa mai stau de vorba in timp real cu voi, sa va mai povestesc de soricel, sa mai cra-cra-uiesc si eu, dar sincer ma simt tare aiurea. M-am simtit data la o parte, exclusa, neinteleasa, acum o luna cand faza aceea cu comanda. Nu am vrut sa jignesc pe nimeni, am dat" banii inainte ca la c..." asa cum s-a cerut, dar in continuare mie mi se pare ca am fost f..... . Cate dintre voi, daca erati in locul meu atunci, nu v-ati fi suparat?? E adevarat ca ar trebui sa dau mai multe detalii, sa puteti intelege exact cauza supararii mele, dar nu o sa o fac. Imi cer doar scuze, ca am adus in discutie, din nou, aceasta problema. Din pacate, pentru ca nu vreau sa stric in continuare atmosfera de aici, simt nevoia sa stau deoparte, poate chiar de tot. Asa cum zicea cineva, eu am de pierdut, dar la cate am pierdut, mai conteaza? Va pastrez in gand si va doresc ce imi doresc si mie! |
Nu cred ca decizia de a te retrage de tot este una inteleapta, discutii apar tot timpul dar trebuie sa avem matruritatea de a trece peste ele. Ai trecut in umbra, dar sunt convinsa ca ne-ai citit, dar cand ai simtit ca poti sa mai vorbesti cu noi ai scos capusorul. Acum tu faci cum simti, dar sa stii ca noi suntem tot aici cand vrei sa vorbim.