Prietene la bine si la greu - 78

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Lavi- m-as bucura sa puteti pleca si voi, vezi ca in tara asta de ra-hat nu poti face nimic, statul te f...aulteaza pe toate partile...

RamoC - da noi de ce tre sa suferim toate din cauza ca tu te-ai suparat pe o persoana sau doua? eu sper sa revii la sentimente mai bune, pentru ca marea majoritate de aici te vrem...

ava - da de ce iti sterg mesajele? li se pare ca esti prea sus in clasamentul concursului, sau care-i faza?

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Fete dragi (ma rog, celor care le mai sunt draga),
as vrea si eu sa mai stau de vorba in timp real cu voi, sa va mai povestesc de soricel, sa mai cra-cra-uiesc si eu, dar sincer ma simt tare aiurea. M-am simtit data la o parte, exclusa, neinteleasa, acum o luna cand faza aceea cu comanda. Nu am vrut sa jignesc pe nimeni, am dat" banii inainte ca la c..." asa cum s-a cerut, dar in continuare mie mi se pare ca am fost f..... . Cate dintre voi, daca erati in locul meu atunci, nu v-ati fi suparat?? E adevarat ca ar trebui sa dau mai multe detalii, sa puteti intelege exact cauza supararii mele, dar nu o sa o fac. Imi cer doar scuze, ca am adus in discutie, din nou, aceasta problema.
Din pacate, pentru ca nu vreau sa stric in continuare atmosfera de aici, simt nevoia sa stau deoparte, poate chiar de tot. Asa cum zicea cineva, eu am de pierdut, dar la cate am pierdut, mai conteaza?
Va pastrez in gand si va doresc ce imi doresc si mie!

nu cred ca a fost cazul sa te simti "data la o parte, exclusa, neinteleasa", a fost o greseala care s-a intamplat si atat, din pacate s-a nimerit si mai prost ca era ziua lui Domi, dar asta e, se intampla. iar atmosfera se intretine si cu bune si cu rele, d-asta suntem aici, si nu la fulgusori, insa este alegerea ta.

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

In timp ce mancarica de legume cu ficatei pentru Mihnea fierbe linistita 9 sper sa nu uit de ea), iar Mihnea doarme ( sper asa sa fie inca putin macar) scriu si eu 2 vorbe ( sper)

Ramo C e decizia ta, dar sa stii ca xoricelul e un fulgusor, vrei nu vrei, deci ne e drag , si, daca de tine nu vrei sa ne scrii, macar asa, cateodata, pune 3 cuvinte despre fulgusorul NOSTRU

Many, noi iti tinem pumnii sa reusiti repede cu puiul mic ( poate chiar natural acum sau, natural cu ajutor in martie( sper ca am retinut corect)

Lavi, 1 poze deci [emoticon care bate ritmic in masa de nerabdare]. Partea cu plecatul dupa tati la anul e o treaba excelenta. Deci stii din start ca povestea cu distanta nu tine o vesnicie. Cand ai termen e mai usor. Pupici multi

Monis, nici pe mess si nici aici nu am mai vb [fatza trista]. Pup fulgusorul drag cu bubite, sa se faca inapoi frumos foc repede(eu sunt convinsa ca Iulian e superb chiar si cu bulinute), dar pup si mamica trista, consemnata atat timp la domiciliu. Mi-e dor de voi. Inteleg ca puiul face progrese uimitoare. Eu stau si-i pazesc fundul cand coboara din pat, desi niciodata nu a alunecat... da eu ca paranoia dupa el. Bravo pt Iuli cel curajos, dar mai ales pentru mami cea relaxata ( trebuie sa-mi fac si eu curaj, asa nu se mai poate, nu are copilul cum sa faca nimic daca eu stau numai dupa fundul lui)

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

fetele ati vazut ca a anunat Ministrul Muncii ca reducerea perioadei de stat acasa se va aplica celor care intra din ianurie in CIC si ca tot din ianuarie se va reveni la 85%......hai s-o vedem si pe asta

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)

pt bb2

Mergi la inceput

fac capitol nou

poz(n)e

Mergi la inceput

capitol 79

poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Lyl, nu mere linku sa intram la casuta noua?sau ii dus netu la mine cu oile??

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

Mergi la inceput