Mocheta in camera copilului
Raspunsuri - Pagina 2
sdcristian spune:
noi avem mocheta la el in camera, e super, oricum acolo sta cel mai putin, doar cand doarme. in rest zici ca-l musca camera aceea. oricum ideal ar fi sa aspir zilnic peste tot - si cu un aspirator normal iei rapid tot praful. noi avem modelul cu stradute
imi pare rau ca nu am pus mocheta si in living - ca am mare ghinion de covoare. prima data unul cu miti subtiri din matase - ii gaseam peste tot, inclusiv in scutecul copilului. acuma unele deschise la culoare- daca nu le spal zilnic arata ca naiba. sunt im timpul unui experiment - sa vad ce culoare au dupa o luna de aspirat fara spalat. daca e uniforma le las asa.
mama de Carol (29.12.2008) si 6+
PIF_pif spune:
Stiti covorasele acelea de cauciuc gen puzzle din locurile de joaca amenajate, gen Gymboland? Eu din acelea as vrea sa pun pe jos sa se poata juca fata in voie si sa mearga de-a busilea(deocamdata) dar nu gasesc pe nicaieri, la noi in oras (Constanta ) nu am gasit la nici un magazin si nici pe net, decat bucatele mici care combinate faceau cca unu - doi metri patrati.
Daca aveti idee unde as putea gasi, va rog sa-mi spuneti. Poate la Ikea? (pe site am cautat dar nu am gasit)
Multumesc pt eventualele raspunsuri.
CorinaDani spune:
pif, nu cred ca gasesti in magazine ce cauti
prima solutie ar fi sa intrebi direct la locul de joaca amenajat cine este furnizorul echipamentelor si al accesoriilor, eventual te uiti chiar tu, de obicei au etichete amplasate pe chestiile gonflabile.
o alternativa : poti folosi saltelele acelea pentru cort, confectionate din isopren, este foarte asemanator cu materialul din care sunt confectionate bucatile de puzzle despre care vorbesti
http://vsasport.bizoo.ro/vanzare/359095/Saltea-cort-si-plaja
intr-un alt magazin de bricolaj din ploiesti (proges) am vazut ce cauti tu (covoras puzzle), model cu printese, insa era mic, cam 1 x 1 m; cred ca, daca achizitionezi 2-3 seturi, le poti asambla, pentru ca bucatile de puzzle au marginile dantelate pe toate cele 4 laturi, deci oricand la un set poti "alipi" altul sau altele
iar ultima varianta ar fi sa cauti tot la magazinele de bricolaj (praktiker, bricostore, obi, etc) cea mai groasa "folie" care se monteaza sub parchetul laminat, cred ca este potrivita pentru ce ai tu nevoie.
succes !
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
sabineta spune:
Dupa indelungi documentari si dezbateri, noi am ales covorul din PVC, special pentru copii. Este un fel de linoleum, dar gros (cca 5 mm) si cu desene specifice (in cazul nostru, orasel cu strazi, cladiri, lacuri etc).
In camera lui Rares era si inca mai este parchet masiv. In felul acesta am protejat si parchetul si copilul si vecinii
Izoleaza foarte bine termic si fonic, nu aluneca si nici nu strange praful.
Mentionez ca nu avem pet, de niciun fel
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui PIF_pif Stiti covorasele acelea de cauciuc gen puzzle din locurile de joaca amenajate, gen Gymboland? Eu din acelea as vrea sa pun pe jos sa se poata juca fata in voie si sa mearga de-a busilea(deocamdata) dar nu gasesc pe nicaieri, la noi in oras (Constanta ) nu am gasit la nici un magazin si nici pe net, decat bucatele mici care combinate faceau cca unu - doi metri patrati. Daca aveti idee unde as putea gasi, va rog sa-mi spuneti. Poate la Ikea? (pe site am cautat dar nu am gasit) Multumesc pt eventualele raspunsuri. de |
Covorase gen puzzle am vazut in Praktiker, zilele trecute. Erau cu printese.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
danyalo spune:
Eu am luat 2 covorase din astea de la baby expo 2 seturi.Pana aici toate bune si frumoase!
Problema mea e alta: socrii mei m-au disperat sa arunc acele covorase ca au auzit ei la TV ca sunt toxice si cancerigene si sa fac bine sa le dau la gunoi!! Acuma ce s azic: sotul meu face din ele casuta/ cub si ascunde acolo diverse animale/pasari( cu de-astea avem noi covorasele) si copilul le gaseste! si chiar se distreaza! Da pb. e ca le mai baga si in gura si le musca ( de la dinti) .Oare daca nu fac bine si fac rau ?? Sincer cineva avizat imi spune si mie ce sa fac sa le tin sau sa le arunc?? Nici nu au fost prea ieftine!!
Acum eu nu ma uit la teve la stiri din astea dar am dat cautare pe net si ceva ceva am gasit...chiar ca sunt in ceata!!!
http://www.critix.ro/prima-reactie/stirile-zilei/belgia-interzice-covorasele-puzzle
Sabineta de unde ai luat acel linoleum ? Poti sa pui o poza ca sa-mi fac o idee? Multumesc!
sabineta spune:
danyalo covorul din PVC despre care vorbeam se gaseste numai in Mr Bricolage. Sau cel putin asa era anul trecut, cand am batut eu in lung si-n lat orasul si netul.
Am vazut la TV stirile despre covorasele puzzle. Am inteles insa ca toxic este un anumit plastic. Eu voiam sa bag in magazin din EVA (materialul din care este facut si inelul vaginal, daca stiti), dar publicitatea asta negativa clar m-a facut sa renunt la idee. Daca mai ai cumva ambalajul sau il mai gasesti pe net... poti afla din ce este facut si sa nu te mai chinuie gandurile negre.