As vrea sa am grija de un copil

As vrea sa am grija de un copil | Autor: Kikina

Link direct la acest mesaj

Am 52 de ani. Editura la care lucram si-a intrerupt activitatea. Acum am doar colaborari episodice cu diverse alte edituri: traduc carti, ilustrez carticele pentru copii etc. Baietii mei au crescut, sunt amandoi studenti. Am prea mult timp liber si... prea putini bani. Pentru ca nu gasesc un serviciu stabil in domeniu, m-am gandit ca singurul lucru pe care l-as putea face cu placere si la care m-as pricepe ar fi acela de a avea grija de un copil. Poate chiar de doi. Referinte in privinta calitatilor mele materne ar putea oferi insa doar copiii mei.
Asadar, daca stiti pe cineva care ar avea nevoie de un amestec de bona, prietena, tanti pentru copil/copii, cu ceva talent la desen si vorbitoare de limba franceza, va rog sa-mi dati de stire.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Copilul meu e inca in stadiul de burtica deci nu pot sa ajut. Poate la anul
Va urez insa mult succes si imi voi anunta colegele sau prietenele care sunt mamici si cauta.
Avand in vedere ca e destul de posibil sa intre in vigoare legea cu injumatatitul concediului de ingrijire copil, eu zic ca nu veti astepta mult oferte.

24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bigkahuna spune:

pe mine m'ar interesa oferta dvs.
am un bebe de 1 an si o luna si sincer imi doresc sa stau cu el pana la finalitatea concediului post natal insa se pare ca guvernantii ne pregatesc o surpriza si s'ar putea sa fiu nevoita sa incep lucrul mai devreme. problema este ca eu si sotul meu avem un program destul de haotic si e nevoie uneori de cineva care sa fie deisponibil chiar si seara pana tarziu ...mai multe detalii le putem discuta la telefon. daca va intereseaza imi puteti lasa un mesaj privat cu nr dvs de tel.
o seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kikina spune:

bigkahuna, ar fi un pic cam incomod pentru mine sa ma intorc acasa seara tarziu. Desigur, daca am locui aproape una de alta (scriu mai jos despre asta), un program prelungit din cand in cand nu ar fi de neconceput.
ina.click, am vazut ca m-ai votat. Nu prea stiu ce e cu voturile astea, dar banuiesc ca e de bine si iti multumesc.
Le multumesc si celor care mi-au trimis PM si incerc sa raspund aici unor intrebari de interes general: locuiesc in sectorul 1, sambata si duminica nu sunt disponibila (poate doar in cazuri exceptionale) si, nu, nu pot avea grija de un copil la mine acasa.
Raspund cu drag la oricare alte intrebari, aici sau prin PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Kikina si eu as fi interesata sa colaboram. Am doua fete de 3 ani si 4 luni care ba merg, ba nu merg la gradinita. Se pare ca asa e modelul la inceput. Eu as avea nevoie la program normal, 8 ore, luni-vineri. Asta in principiu; nu e batut in cuie pt ca eu am program flexibil si uneori sunt si eu poate acasa, deci vei sta mai putin. Nu mai am ajutor de un an si am cam obosit cu toate pe cap. Credeam ca mersul la gradinita ma va elibera putin, dar nu e asa pt ca se pare ca in primul an cel putin sunt foarte receptive la tot felul de virusi.
Pentru detalii astept PM daca esti interesata. Zona 1 Mai-Domenii-Arcul de triumf.
O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

acest gen de anunturi se pun la mica publicitate de la bazar.desprecopii.com

Multumim pentru intelegere.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput