Gravidute&Mamici de IASI (122)
Raspunsuri - Pagina 8
kmy_black spune:
neatza feteleor!! va ofer !
o zi buna la toata lumea!!!
LA MULTI ANI!!! pt toate Andreea si Andrei!!!
kmy DPN 18.04.2011
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
iulia-stefy spune:
La multi ani, celor ce poarta numele Sf Andrei!
Va ofer o
Andreea, felicitari. La intrebare vad ca ti-au raspuns deja fetele.
kmy, nu ai de ce sa iti ceri scuze. Sarcina nu e boala profesionala, dar nici nu ai acelasi randament ca atunci cand nu esti insarcinata. Deci medicul respectiv cred ca a cam exagerat.
kmy_black spune:
Andreea
la multi ani!!! fetitza este in mod sigur cadoul suprem!
kmy DPN 18.04.2011
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
kmy_black spune:
tu ai fost finutza cu exprimarea la adresa medicului la medicina muncii, ginecologul a fost putin mai pikant
kmy DPN 18.04.2011
andreea_mdm spune:
Multumesc de urari! da fetita e tot ce imi doream mai mult si azi e cea mai fericita onomastica a mea!!!
Sa dea Dumnezeu sa fim sanatoase amandoua si sa ajungem sa ne vedem , sa ne luam in brate si sa fim fericite toata viata!
Nu am facut dublu de aceea am facut acum triplu.
O zi frumoasa la toata lumea!
...asteptand o minune in viata mea!
[url=http://www.pregnology.com/pregnancy/05/09/2011]www.pregnology.com/preggoticker2/990000/336600/My%20pregnancy/05/09/2011.png" border="0">[/url][url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url]
andreea_mdm spune:
fetelor o intrebare. dr. Mihaila nu este colaborator arcadia, am vazut acum pe site. eu vreau tare mult sa nasc acolo, asa sunt setata. daca medicul nu e de acord sa nasc cu el acolo , ce-i de facut?
...asteptand o minune in viata mea!
[url=http://www.pregnology.com/pregnancy/05/09/2011]www.pregnology.com/preggoticker2/990000/336600/My%20pregnancy/05/09/2011.png" border="0">[/url][url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url]
ella10 spune:
La multi ani Andreea!!!si felicitari pentru fetita,sarcina usoara in continuare
Eu am vb ceva cu dr Mihaila de nastere la arcadia,si dupa cite stiu eu e medic colaborator acolo...
La multi ani tututror celor care poarte numele de Andrei sau Andreea!!!multa sanatate!!!
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008) si 20+
vine bebe
aeperju spune:
Te duci la un medic angajat de la Arcadia sa-ti urmareasca sarcina si in felul asta salvezi si niste bani la pachetul de nastere. Mult noroc!
Emma Maria 29+ si Andrei (21.09.2007)
alynta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kmy_black alynta27 cam la cate sapt s-a ridicat la tine placenta!!!? kmy DPN 18.04.2011 Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!! |
Nu stiu la cate saptamani! Dar in trimestrul 3 a fost! Tu decizi cum e mai bine sa nasti!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
La multi ani celor ce poarta numele Sf Ap Andrei!
Andreea felicitari pentru fetita!
Noi vineri am plecat la Targu-Frumos. La plecare am inceput sa fac febra! Si 3 zile am tinut-o cu febra, frisoane si dureri in gat,de nu-mi puteam inghiti nici saliva! Cu 2 saptamani in urma sotul meu a avut la fel si cred ca de la el mi se trage! Prea multe nu am putut sa i-au, m-am tratat cu Humex, aerosol cu prospan, frectii cu spirt si otet si comprese cu spirt si otet la gat si m-am pus pe picioare! Ne-am felicitat finutul, printre starile de rau i-am facut si tortul. Cumnatul meu se simte rau, are dureri dar e bine ingrijit de sora mea! Ea e asistenta medicala si e un mare avantaj ca stie ce sa-i faca!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra