Gravidute&Mamici de IASI (122)
Raspunsuri - Pagina 7
kmy_black spune:
scz dar nu retin toate amanuntele, sunt si mamici care sunt la a doua sarcina, iar eu knd am intrebat de medic inca nu descioerisem aceasta ramura cu orasul iasi!
kmy DPN 18.04.2011
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
CAMELIA28 spune:
Andreea md,
medicul tau iti poate spune de concediu, eu stiu ca la gravide nu prea sunt probleme si se trece usor de comisie. In principiu, medicul tau care iti da recomandare de " fara pic de efort, stai linistita in pat" trebuie sa se ocupe de asta. Te mai duci maine la control? daca nu, vb rapid cu noul tau dr, spune si tu lui domn director ca dr e plecata si ca ii dai saptamana viitoare raspunsul.
Si nu te mai stresa, important e sa fie bebe sanatos, in baza statului nu ar trebui sa mai facem copii in veci!
Am o intrebare pt toate fetele: unde pot gasi ciorapi sau colanti cu burtica?? In afara de Premaman. Nu am burta foarte mare , dar pt ca am dureri de burta, nu suport nimic care sa ma stranga.
O saptamana usoara tuturor!
14+
kmy_black spune:
andreea
in concediu prenatal se intra la 7luni si 10 zile, asha mi-a spus mie medicul de familie, el va fi cel care va acest concediu!in ceea ce priveste comisia nu ai de ce sa iti faci probleme, placenta previa impune repaosul acasa!!! eu intru in comisie pe 20 dec, iti povestesc atunci cum se procedeaza, desi am inteles de la medic k treb sa mergem noi cu hartiile acumulate de-a lungul sarcinii nu stiu la ce birou , ei le anlizeaza si apoi ne dau o hartie la mana pe kre oa ducem la medicul ginecolog, in respectiva hartie se precizeaza ca ni se poate da concediu in continuare!avand in vedere ca 20 dec este intr-o luni eu voi merge sigur vinerea dinainte la comisie!
kmy DPN 18.04.2011
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
ella10 spune:
Andreea eu la prima sarcina am stat acasa de la inceput,si am fost si la comisie,insa nu trebuie sa-ti faci probleme,la comisie se uita pe hirtiile care le ai tu de la ginecolog si apoi iti da o hirtie la mina in care se specifica prelungirea concediului medical,adica nu e cine stie ce comisie;de obicei nu sunt probleme pt gravidute,insa e bine sa vb cu medicul ginecolog sa te indrume...eu am avut si am o comunicare foarte bune cu dl dr mihaila
La multi ani AMIRA!!!
Va pup,o saptamina frumoasa!!!
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008) si 20+
vine bebe
andreea_mdm spune:
Multumesc de raspuns fetelor! multi pupici!
...asteptand o minune in viata mea!
[url=http://www.pregnology.com/pregnancy/05/09/2011]www.pregnology.com/preggoticker2/990000/336600/My%20pregnancy/05/09/2011.png" border="0">[/url][url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url]
ella10 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CAMELIA28 Am o intrebare pt toate fetele: unde pot gasi ciorapi sau colanti cu burtica?? In afara de Premaman. Nu am burta foarte mare , dar pt ca am dureri de burta, nu suport nimic care sa ma stranga. O saptamana usoara tuturor! 14+ |
am vazut ciorapi pentru gravi in kaufland
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008) si 20+
vine bebe
copiloi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CAMELIA28 Am o intrebare pt toate fetele: unde pot gasi ciorapi sau colanti cu burtica?? In afara de Premaman. Nu am burta foarte mare , dar pt ca am dureri de burta, nu suport nimic care sa ma stranga. 14+ |
Ciorapi de gravida gasesti www.tehnica-medicala.ro/products/Ciorapi-pt.-gravide-%22Gestante%22.html" target="_blank">aici. Magazinul e in spatele Halei, Tehnica medicala se numeste.
Alina
25 +
kmy_black spune:
ella
bebe tau a miscat? avand in vedere ca tu ai mai trecut odat prin aceasta experientza vroiam sa te intreb cat de des misca odat ce il simti, k idee intr-o zi , sau sapt!!!? eu maine merg la medic sa imi prelungesc medicalul, sa vedem ce parere are d-nul doctor knd ii spun k desi am implinit 20 de sapt eu ink nu imi simt puiul!!!
kmy DPN 18.04.2011
andreea_mdm spune:
Sunt o mamica fericita de fetita!!!
Singura problema e ca eu sunt in continuare cu placenta jos inserata , nu s-a mai ridicat si voi merge pana la sf. cu concediu cu risc maternal, asa mi-a zis medicul! acum trebuia sa sarbatoresc si sa nu ma mai stresez deloc, asta conteaza.
Maine fac si recoltarea ptr triplu test. Doamne ajuta sa fie bine!!!
...asteptand o minune in viata mea!
[url=http://www.pregnology.com/pregnancy/05/09/2011]www.pregnology.com/preggoticker2/990000/336600/My%20pregnancy/05/09/2011.png" border="0">[/url][url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url]
kmy_black spune:
andreea
fekicitari pt fetitza!! e foarte bine k ti-a acordat concediu de risc maternal, la mine doctorita de medicina muncii mi-a trantit k sarcina nu este boala profesionala!!! ( noroc k am un medic de treaba)
saptamana viitoare merg si eu sa vedem ce ne aduce barza!!!
tu nu ai facut dublu test? k mie daca mi-a oesit bien dublu nu mi-a mai dat sa fac si triplu!!!
sarcina usoara in continuare!!!
kmy DPN 18.04.2011