Gravidute&Mamici de IASI (122)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

eu tot am mai intrebat despre el knd am intrat pe acest forum, dar nu am gasit decat o mamica, krea nascut cu el in 2005, daca nu ma insel!!!

kmy DPN 18.04.2011

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

ms pt !!!

lacramioara

cate sapt de sarcina ai tu?
cred ca stat si una langa cealalta la d-nul doctor

kmy DPN 18.04.2011

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Neata si de la noi!

Bun venit gravidutzelor

Andreea te inteleg nici eu nu am fost 100% compatibila cu dr mea dar tot nu am schimbat-o si cu ea am nascut . In schimb eu te-as sfatui sa te duci pe 30 la ea sa vezi totusi ce are de spus si apoi sa te hotarasti pe ce drum mergi.
Daca mergi la alt medic nu cred ca e o problema ca esti la varsta asta a sarcinii, mai important este sa nu o vb pe dr ta de rau.

Alynta imi pare rau pentru soacra ta, metastaza inseamna de fapt ca alta e tumora primara si pe plaman e doar una secundara, depinde unde este localizata cea primara, ganglionii si daca mai sunt alte tumori secundare dar oricum

Va doresc o zi frumoasa cu mai multa ninsoare decat ploaie

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Alina,
Parca nici nu stiu ce sa spun, cam multe adunate, dar dupa furtuna de obicei e liniste
Sa va intareasca DD si sa treceti cu bine de toate
Stiu ca nu erati f apropiate, dar asta nu mai conteaza acum, toate gandurile bune sotului tau si putere

Daca putem ajuta cu ceva, orice, aici suntem

Mamica fericita de doua buburuze

http://lb2f.lilypie.com/P2KQp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black
cel mai important este sa fie bebe sanatos si sa-l vad in bratele mele!! deja sunt f stresata k am 19sap+3zile si eu ink nu mi-am simti puiul miscand!!!

kmy DPN 18.04.2011

KMY eu am intrat in 20 de saptamini,azi,eu am simtit pe bebe,insa foarte putin...e cam lenesa bebelina...dar stai linistita ca o vina si vremea cind o sate bombardeze

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008) si 19+

vine bebe

Mergi la inceput

fetelor!!!
de aseara tot ma tine in partea stanga js, km in dreptul ovarelor, o durere, ce-i drept e suportabila dar ma jeneaza suficient, initial m-am gandit ca poate se datoreaza faptului k zilele astea m-am constipat putin si de aici si durerea, dar am reusit s amerg la toaleta, pt o ora durerea m-a lasat dar vad ca a luat-o de la capat1 nu stiu ce sa fac, sa astept pana marti sa merg knd merg la medic sau sa-l sun si sa-i expun problema?!!

kmy DPN 18.04.2011

Mergi la inceput

Nu stiu ce am facut la mesajul anterior....Kmy nici eu nu o simt prea mult pe bebelina,foarte putin...e cam lenesa si sincer si eu ma mai panichez...astept sa merg la control si sa vb cu medicul meu,sper sa nu fie nici o problema

Nu am scris de multisor...insa dupa cum stiti am fost intr-o minivacanta...a fost superb....am fost in vizita la Mihamora,am tait motul lui Mateoam sa pun si niste fotografii cind voi avea timp mai mult....in concluzie a fost foarte frumos,am vizitat locuri frumoase...insa am avut foarte putin timp la dispozitie si foarte multe locuri de vizitat;

Acum ne pregatim de serbare la gradi,sunt curioasa sa vad cum va iesi

V adoresc o zi frumoasa!!!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008) si 20+

vine bebe

Mergi la inceput

Va rog daca puteti sa acordati un vot fotografiei mi-1.jpg

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=20

Multumesc

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008) si 20+

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

Nu tine in firea nmea sa fac asa ceva, sa ma duc sa vorbesc pe cineva de rau la colegul de breasla , ca sunt sigura ca apoi nici ala nu s-ar mai uita frumos la mine. Eu una consider ca nu a fost deontologic ce a facut medicul meu si in plus mi-a scazut mult increderea in el. Poate nu o sa vrea sa fie deranjat nici cand Doamne fereste va fi ceva mai tarziu, poate la nastere ceva complicatii. Nu se poate sa te comporti asa, e total lipsit de profesioanalism, pui sanatatea omului mai prejos de comoditatea ta? Sora mea este medic cardiolog in Bucuresti , cand i-am spus mi-a zis foarte nervoasa ca nu mai am ce cauta la ea si punct. Sa fug cat pot! Ca medic , ma refer la ezperienta, nu stiu cum sa-i zic, nu am cum sa-i reprosez nimic deocamdata, si-a facut treaba cat am fost la control, mi-a explicat, etc....dar cum sa nu ai timp de pacientii tai, sa uiti ce recomandari ai facut si sa tipi ca nu vrei sa fii deranjat? pai daca e o urgenta si trebuie sa o sun noapte , ce fac at? sincer nici nu mai am curajul sa o fac.
Acum sunt programata la triplu test la ea si morfologia respectiva. are printre cele mai bune echograhuri din Iasi , nu e foarte scumpa si daca tot sunt programata vreau sa ma duc sa-l vad pe bitz ca e bine. Vad cum se comporta si de data aceasta cu mine si daca isi face treaba si apoi ma hotarasc unde ma voi duce. si daca e sa fie rau , ma duc chiar la Nemescu care e sub nasul ei , special ca sa vada cat e de...si fug pacientii de ea. mi-l-a recomandat multa lume, ori daca nu vad eu.
Iau in calcul si varianta ta Carmen, multumesc de sfat si incurajare. Inca nu stiu ce o sa fac , Am foarte multe recomandari de diferiti medici si trebuie sa ma gandesc bine cu sotul meu si sa facem o alegere buna!
Ce stiti de dr. Mihaila?

...asteptand o minune in viata mea!

[url=http://www.pregnology.com/pregnancy/05/09/2011]www.pregnology.com/preggoticker2/990000/336600/My%20pregnancy/05/09/2011.png" border="0">[/url][url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url]

Mergi la inceput

andreea
cu dr mihaila a nascut sora mea!! este o persoan cumsecade si un medic bun!!

kmy DPN 18.04.2011

Mergi la inceput