Gravidute&Mamici de IASI (122)
Raspunsuri - Pagina 4
andreea_mdm spune:
Mamicute si voi gravidute ajutati-ma si pe mine cu o parere, As dori sa vad si o alta parere medicala si sa fac o diferenta intre med meu si altul. Din diverse motive, dar in special datorita situatiei mele( placenta jos inserata, durere, am avut si sangerari...). as dori un medic care sa stie meserie, dar nu vreau unul care sa fie super ocupat, sa imi fie frica sa-l sun sa nu cumva sa-l deranjez si sa urle la mine, sa fie rabdator la fiecare consultatie si sa fie cat mai comunicativ, adica sa imi explice bine ce e cu mine, sa raspunda la intrebari, etc.
Si inca ceva...sa nu ma jupoaie de bani fara sa merite. chiar nu mi-as permite sa arunc banii pe fereastra aiurea, ci doar motivat pt bebelusul meu. Va rog raspunsuri urgente.
vreau cam multe , dar daca exista acel dr. de care eu nu stiu as vrea sa o schimb pe a mea.
P.s : Dr. meu este Vasilache Cristina, e un dr. bun, dar va voi explica mai tarziu de ce as vrea sa vad si pe altcineva. acum poate sunt nervoasa si nu vreau sa exagerez.Lucreaza la C.V., si privat la ominiclinic, si medicenter langa Petre Andrei. Asa ca va rog nu il recomandati pe Nemescu :))
...asteptand o minune in viata mea!
[url=http://www.pregnology.com/pregnancy/05/09/2011]www.pregnology.com/preggoticker2/990000/336600/My%20pregnancy/05/09/2011.png" border="0">[/url][url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url]
btz_ovi spune:
Andreea despre fiecare medic se vor spune si rele si bune.
Aici e vorba,cum am mai spus,de compatibilitate.Pt mine Nemescu a fost singurul medic care mi-a vb frumos si m-a ajutat in maternitate,cand dr Dalas,a carei pacienta am fost pe toata durata sarcinii,cat si alti medici nu stiau sa se poarte decat de sus,cu ignoranta,superficialitate si fara respect.Si ce pregatire are Nemescu fata de alti medici...........
Poate tie ti-au spus de el alte mamici nemultumite de el sau poate ca ai avut o experienta urata,dar asta nu inseamna ca e un medic ce nu-si face treaba.Din contra,este unul din cei mai buni medici din Iasi.
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
kmy_black spune:
andreea
iti pot recomanda medicul meu! dr galearschi sorin!! este un om foaret calmm si iti explica acte in luna si in soare!!! eu merg la el la cabinetul din policliica industriala , si merg numai cu trim de la medicul de familie, deci nu patesc nimic, exceptie fac doar ecografiile care sunt 50 ron!!! desi are cabinet si particular nu incurajeaza pe nimeni sa-l viziteze acolo, (cand a intrebat o pacienta daca are si alt cabinet unde profeseaza, el i-a raspuns k o deranjeaza banii in buzunar de isi doreste sa ii cheltuie knd are o opurtunitate sa ii pastreze!)! si d-na asistenta este o dulceatza de femeie!!!daca esti interesata iti pot da un nr de la cabinet prin care s aiti faci o programare!!!
kmy DPN 18.04.2011
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
alynta27 spune:
Salutare!
Noi mergem din una in alta.... Va spuneam ca la soacra mea i-a aparut o tumoare pe un plaman! A operat-o la Bucuresti, extirpandu-i o parte de plaman! Azi a mers la scos fire si a primit rezultatul biopsiei: metastaza(mai pe "romaneste" cancer in ultima faza).. E forte greu pentru ea si pentru noi! Speram sa nu plece prea repede dintre noi si sa nu ii fie foarte rau! Nu va pot explica cam ce e in sufletul sotului meu...
Byu multumim de vizionare! Eu te invit si la una live! Stiu ca sunteti si voi ocupati, dar de ce nu?!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
kmy_black spune:
pe langa aspectul pe kre ti l-am prezentat ,e l s eocupa si de cezariene in majoritatea cazurilor, ceea ce ne asteapta pe noi daca placenta nu se ridica!
kmy DPN 18.04.2011
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
andreea_mdm spune:
Eu nu ma refeream ca Nemescu nu ar fi bun. nu stiu nimic de el. Ideea era ca dr. mea la care sunt acum lucreaza la cabinetul sau , sau impreuna cu el , nu stiu exact, si nu vreau sa ma duc de la unul la altul, nu m-as simti tocmai confortabil. Eu vreau o cu totul alta parere , un dr. care sa nu ma uite sau sa dea recomandari fara sa ma vada macar si care nu e dispus sa fie deranjat in caz de urgenta si sa te lase pe mana altuia tocmai cand ai nev de el cel mai mult.
Hai sa vedeti de la ce m-am luat. Dimineata trebuia sa prelungesc concediul medical, vorbesc cu doctorita de cu seara si zice ca da Andreea nici o problema vina maine in ambulator la 8.30. o intreb daca poate sa se duca sotul ca de obicei si mi-a zis "sigur, tu stai cuminte acasa". a doua zi, se duce sotul meu la 8 sa nu cumva sa intarzie, dr. nimic, o suna si ca asa ii spusesera alea pe acolo si cica o trezise din somn, era acasa bine merci. Domnule veniti la 9.30-10 ca sa vedem sa rezolvam. la 10 o suna iar, ca inca nu aparuse si ii spune sa mai astepte ca nu are cum sa vina acum. Si sta saracul sotul meu pana la 11 si ceva, timp in care trebuia sa fie de mult la serviciu. Se intalnesc in sf. si prima ei reactie este:" ma deranjati cam des cu concediile astea!" "am sa va trimit la alt medic"
pai cum asa ea imi da diagnosticul , ma sperie ca nu ai voie de aia, de aia, numai la pat , nici macar un mic efort, nu plimbari, nimc ca e serioasa treaba, ca nu ma mai lasa sa ma duc la serviciu(eu facand naveta) ca e riscant si ca voi sta asa pana la sf. si acum ma ia pe sus ca o innebunesc cu concediile si ca ma trimite la alt medic? pai unde e profesionalismul ei, nici nu ma vede( control) si imi zice ca de ce nu m-am dus pana acum la serviciul cat a fost cald afara, ma duc mai tarziu cand burta e mare? Pai ce i-am cerut eu concediu sau ea m-a speriat: "nu, nici vorba,acasa cumintica ca e grav!". si in plus , cum adica sa ma trimita la alt medic, ce crede ea ca eu sunt una de aia de pe strada , care habar nu are si merge si ea din medic in medic, doar, doar? pai eu am ales-o pe incrddere ca e medic bun si profesionist, dar vad ca .........
Incearca sotul sa ii zica ca poate nu vb de aceeasi pacienta, ca nu am cum sa fac naveta, ca nu am incotro, nu imi doresc eu sa pierd 25 la suta din salariu, ci sa fie copilasul bine ca asta e prioritatea si ea nimic ca stie, ca bla...I-a mai zis ca peste 4 zile am programare la ea sa ma vada intai ca asa e normal si apoi sa decida care e treaba si la faza asta i-a cam scazut ciocul..."da...aveti programare? o sa vedem at si vedem cum facem, eu nu mai dau concediu...o sa vedem care e situatia"
Penibil, asa mi s-a parut si lipsita de orice profesionism. Sotul meu e un car de nervi si nu mai vrea sa mergem la ea. Eu ziceam sa mergem acum pe 30 sa vedem ce zice si care e situatia mea, poate m-a confundat, poate...desi avea dosarul de gravida in mana cu toate echo,diagnosticul, recomandarile ei, etc... Acum nu stiu ce sa mai fac, sa ma mai duc la ea sa caut pe altcineva... Ma mai ia cineva acum la 17 sapt daca nu m-o vazut de la inceput? trebuie sa reiau toate analizele , si ce am mai facut?? complicat nu stiu ce sa fac.
V-am innebunit si plictisit, dar aveam asa un off pe suflet...
...asteptand o minune in viata mea!
[url=http://www.pregnology.com/pregnancy/05/09/2011]www.pregnology.com/preggoticker2/990000/336600/My%20pregnancy/05/09/2011.png" border="0">[/url][url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url]
kmy_black spune:
andreea
medicul meu sigur te poate lua in evidentza si asha tarziu!!!poti merge cu o trimitere de la medicul de familie la el si ii spui k mai vrei o a doua opinie in ceea ce priveste sarcina si cu asta basta( in mod sigur o sa treb sa iti faca si el o eco , cred, si pt asta ar treb sa ai la tine 50 ron)!!! sunt femei kre nu merg la medic pana nu simt bebe k misca!!!eu sunt in aceeasi situatie k si tine si singura rugaminet a medicului a fost sa imi tin evidentza la zilele de medical k sa stim knd trebuei sa intru in comisie!!!
kmy DPN 18.04.2011
alynta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kmy_black pe langa aspectul pe kre ti l-am prezentat ,e l s eocupa si de cezariene in majoritatea cazurilor, ceea ce ne asteapta pe noi daca placenta nu se ridica! kmy DPN 18.04.2011 Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!! |
Eu am avut placenta jos inserata la a-2-a sarcinda! Pe final s-a ridicat si am scapat de cezariana, ca tare m-am temut de ea! Va fi bine daca esti optimista!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
kmy_black spune:
alynta27
cam la cate sapt s-a ridicat la tine placenta!!!?
si chiar sa se ridice tot pt cezariana optez!! am luat f mult in greutate in primul trim de sarcina ( 10kg ), nu vreau sa ma gandesc cate iau in urm 2,(peste tot scrie in astea, si mai ales in al 3-lea se ia cel mai mult in greutate) si mi se pare destul de dificil sa nasc natural, eu si asha suflu si obosesc, imi creste si tensiunea numai dac urc un etaj pe scar, sa treb s atrec printr-un travaliu lung, in mod sigur am sanse safac infarct!
cel mai important este sa fie bebe sanatos si sa-l vad in bratele mele!! deja sunt f stresata k am 19sap+3zile si eu ink nu mi-am simti puiul miscand!!!
kmy DPN 18.04.2011
iulia-stefy spune:
Va ofer o
Kmy, n-am stiut ca esti pacienta dr. Galearschi. Si eu tot la dansu merg.... si acum si in sarcina tot la dansul am fost.... E un om deosebit.