Gravidute&Mamici de IASI (122)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Poze noi

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Buna dimineata! O saptamana buna! O ?!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multumesc de raspuns alina! si ma bucur ca sunteti bine! si sper sa le treaca racelile la copilasi si fiti sanatosi cu totii!!!
wow cat iti mai da de facut si baietii.. mi'i si imaginezcred ca nu ai pic de liniste..iti scoti tu "parlela" cand or creste
multumim si de foto frumoase !
Maria e o frumoasa da' mi se pare toata tata sau ma insel?
am vazut si pozele din urma...tu te-ai tuns si tu ? acum observ sau aveai mereu parul prins? iti sta bine asa!

va doresc o sapatamana frumoasa!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania, mami de Stefania (22.12.07)

Steluta stralucitoare de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

buna dimineata fetelor!
Multumesc Alina pentru sfat! M-am uitat si la poze, ai niste copii foarte frumosi! sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei! Astept si eu pe Maria in viata mea, minunea din burtica! mai precis Daria Maria, eu vorbesc cu ea cu Daria si taticul cu Maria, cred ca o cam derutam, dar ambele nume imi plac enorm si le aveam pregatite de vreo 2 ani incoace.
Eu abia astept sarbatorile, ca sa nu mai fiu singura. Oricum nu pot face nimic prin casa pregatiri, stau ca lehuza toata ziulica. Am strans de prin sifoner ieri, am impaturit hainele, deci nu am facut mare branza, ce-i drept m-am mai aplecat de vreo doua ori si apoi m-a durut burta pana seara. Nu pot face mai nimic. Mancarea trebuie sa o fac pe bucatele, cate putin, fac un pic, mai stau vreo 10 min si tot asa, ca o batrana. Mi-e groaza ca sunt asa neputincioasa si nu ma pot bucura de sarcina. De aceea vreau sa vina sarbatorile, sa fie concediu la toata lumea si sa am casa plina, pentru ca m-am saturat de singuratate. Macar bradul sper sa il pot orna ca asta e bucuria mea din fiecare an.Sper ca dupa sarbatori , cand ma voi duce la morfologia fetala sa mi se zica ca mi s-a ridicat placenta, sa nu mai stau cu griji si la orice durere sa intru in panica.
Noroc cu voi ca mai socializez in timpul saptamanii, ca sotul pleaca dimineata si vine seara foarte , foarte tarziu, si ceilalti in weekend mai vin , stau putin si pleaca. Eu sufar din cauza asta pentru ca sunt o fire foarte activa si sociabila, datorita si meseriei mele si singurateatea ma omoara. Abia astept sa vina Daria pe lume ca sa am cu ce imi condimenta viata!
Va pupacesc pe toate si pe copiii vostri si va urez o saptamana cat mai placuta!

...asteptand o minune in viata mea!
18w,4d
[url=http://www.pregnology.com/pregnancy/05/09/2011]www.pregnology.com/preggoticker2/990000/336600/My%20pregnancy/05/09/2011.png" border="0">[/url][url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata!!!
Alynta multumim de cafea!!!Multa sanatate la puisori
Andreea ,lasa ca acusi o sa ai cu cine te lua...
Noi suntem bine,maine mergem la control sa vedem ce mai face bebe...iar azi avem serbare la Bia,abia astept sa vad cum reactioneaza,caci acasa zice tot programul:colinde,sorcova,poezioara...
Va pup!!!
O saptamina usoara!!!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008) si Sofia Maria 22+

vine bebe

Mergi la inceput

Slimatei seamana din ce in ce mai bine cu tati si David! Si mai trageam si eu o speranta... M-am tuns,da! "Modelul" a fost ideia coafezei si am agreat-o! Eram dornica de o schimbare! Toate ca toate dar numai lung sa fie! Nu ma vad cu el tuns scurt! In copilarie eram "baietel" si cred ca de asta resping ideia!
Andreea frumoase nume ati ales! Multumesc! Lasa ca vei face mai mult decat sa impodobesti bradutul! Sa vezi ca te i-ei cu magia Sarbatorilor si vei si gati ceva bun, vei mai curata si casuta!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Ella multumesc! Cred ca e tare scumpa!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea_mdm

buna dimineata fetelor!
Multumesc Alina pentru sfat! M-am uitat si la poze, ai niste copii foarte frumosi! sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei! Astept si eu pe Maria in viata mea, minunea din burtica! mai precis Daria Maria, eu vorbesc cu ea cu Daria si taticul cu Maria, cred ca o cam derutam, dar ambele nume imi plac enorm si le aveam pregatite de vreo 2 ani incoace.
Eu abia astept sarbatorile, ca sa nu mai fiu singura. Oricum nu pot face nimic prin casa pregatiri, stau ca lehuza toata ziulica. Am strans de prin sifoner ieri, am impaturit hainele, deci nu am facut mare branza, ce-i drept m-am mai aplecat de vreo doua ori si apoi m-a durut burta pana seara. Nu pot face mai nimic. Mancarea trebuie sa o fac pe bucatele, cate putin, fac un pic, mai stau vreo 10 min si tot asa, ca o batrana. Mi-e groaza ca sunt asa neputincioasa si nu ma pot bucura de sarcina. De aceea vreau sa vina sarbatorile, sa fie concediu la toata lumea si sa am casa plina, pentru ca m-am saturat de singuratate. Macar bradul sper sa il pot orna ca asta e bucuria mea din fiecare an.Sper ca dupa sarbatori , cand ma voi duce la morfologia fetala sa mi se zica ca mi s-a ridicat placenta, sa nu mai stau cu griji si la orice durere sa intru in panica.
Noroc cu voi ca mai socializez in timpul saptamanii, ca sotul pleaca dimineata si vine seara foarte , foarte tarziu, si ceilalti in weekend mai vin , stau putin si pleaca. Eu sufar din cauza asta pentru ca sunt o fire foarte activa si sociabila, datorita si meseriei mele si singurateatea ma omoara. Abia astept sa vina Daria pe lume ca sa am cu ce imi condimenta viata!
Va pupacesc pe toate si pe copiii vostri si va urez o saptamana cat mai placuta!

18w,4d
[url=http://www.pregnology.com/pregnancy/05/09/2011]www.pregnology.com/preggoticker2/990000/336600/My%20pregnancy/05/09/2011.png" border="0">[/url][url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url]

Draga mea, te inteleg perfect. Eu am fost "legata" de pat de la 4-5 sapt, iar de la 12 am stat numai in spital pana am nascut. Bucura-te ca esti acasa, stai cumintica si gandeste-te la ce urmeaza. Nu se compara cu nimic altceva iar bucuria va fi imensa. Desi n-ai sa crezi, iti spun ca aproape ca n-ai sa-ti amintesti de "chinul" asta.
Numele este minunat, pe fetitele mele le cheama Sofia-Maria si Daria-Ioana, deci combinatia voastra e pe sufletul meu.
Sa ai parte de sarbatori fericite, linistite si daca o sa miroase a brad si scortisoara o sa fie perfect.

Mamica fericita de doua buburuze

http://lb2f.lilypie.com/P2KQp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna
aly, multumesc pt cafea... am vazut poze si sunt foarte frumoase.. Maria e o papusa
Azi va servesc cu.. e ziua sotului... de petrecut am petrecut in weend,,, azi e zi de smotru la mine si sa fac din nou curat ca e dezastru... in plus de asta sotul e racit bocna... imi e frica sa nu ia si Darius.

a facut cineva POLIDIN la copii intre 1 si 3 ani

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

Multumesc fetelor! atat de mult curaj imi dati si atat de bine ma simt cand comunic cu voi, parce trece mai repede timpul si mai usor. Adevarul e ca nu ar trebui sa ma plang atata, bine ca e bebitza bine, asta e tot ce conteaza, iar faza cu statul in spital e groazniiiic, saracele mamicute, chiar ca trebuiesc puse pe un piedestal si venerate. Eu ar trebui sa-i multumesc Lui Doamne Doamne ca stau acasa in patul meu si ca bebe e sanatos, merita orice sacrificiu pentru un sufletel drag. Eu asa ma incurajez tot timpul , ca am ramas foarte greu insarcinata si am trecut prin multe sa ajung aici.
Dar stiti cum e, cateodata mai intri si in pase de astea mai nasoale, cand te apuca toate.
Va pupacesc mult, mult si aveti grija de voi si familia voastra!

19w

Mergi la inceput