Gravidute&Mamici de IASI (122)
Raspunsuri - Pagina 18
ella10 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kriss79 La Multi Ani Ella, sanatate, fericire si sarcina usoara in continuare! Multumesc fetelor Cristina, mamica de Alessia Stefana |
Multumesc frumos
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008) si 21+
vine bebe
ella10 spune:
citat din mesajul lui senty_mary LA MULTI ANI ELLA!!!! multa sanatate, fericire, sarcina usoara si bb sanatos si sa te bucuri de fetele tale. Maria fericita de bolfosel Bogdan-Andrei (31.07.2010) |
Multumesc Mariaintra mai des pe la noi,sa ne povestesti de comoara ta si de ce nu si cite ceva despre tine
vine bebe
ella10 spune:
Acum ca am multumit tututror pentru urari(sper ca nu am uitat de nimeni)sa va povestesc ce zi frumoasa am avut la implinirea celor 30 de ani
sotul meu mi-a organizat o petrecere surpriza cu oameni dragi noua,ce sa spun...a fost ceva deosebit...eu nu am stiut nimic ;dimineata am fost la coafor,apoi am fost la serviciu,am servit colegii mei cu tort,apoi am fost dupa Bia la gradi si...gata ziua mea;cind ajung acasa sotul imi zice sa mergem sa ne plimbam prin oras(bine cadoul mi-l daduse de seara,cercei cu lant si pandantiv de aur,a fost exact ce-mi doream eu)asa...eu ieri am fost imbracata in negru si el ma intreaba daca nu am ceva mai deschis sa ma imbrac...eu nu mai aveam chef sa ma schimb...ma rog,am iesit noi prin oras,am fost la motivi,a vazut el ca ma uit dupa o rochita,am probat-o,am cumparat-o si am ramas cu ea imbracata...eu nu mai aveam rabdare si sincer nici chef sa umblu asa prin oras,prin magazine,el vroia sa ma tina mai mult prin oras,caci invitatia era pentru ora 7 seara...asa ca i-am zis sa mergem acasa;pina la urma m-a dus la restaurantul unde-mi rezervase o masa de...nici nu stiu cite persoane,am ramas masca,lumea nu venise,insa oricum am ramas foarte impresionata...imi luase si un cos cu 31 de trandafiri...apoi au inceput sa vina invitatii,cu totii vorbisem la telefon,insa nici unul nu s-a dat de gol...ce sa zic a fost de neuitat,am primit cadouri frumoase....a fost foarte frumos...
eu toata saptamina am fost cazuta in butoi caci ma gindeam ce sa fac de ziua mea,daca sa organizez ceva...sotul ma tot intreba ce vreau de ziua mea si eu ii tot spuneam ca nu am chef de nimic,si nu vreau nimic decit sa stau acasa ....si uite ca pina la urma a fost o zi foarte frumoasa pe care sigur nu ovoi uita niciodata
cit m-am intins...
Inca o data va multumescpentru urari si pentru ca v-atigindit la mine de ziua mea ,va pup!!!!
vine bebe
slimatei spune:
neata si' o la toate fetele!
wow ella frumos, frumos!!!
ma bucur pentru tine, sincer!
vezi de multe ori tindem sa ne inchidem in noi..mai ales cand suntem mai jos de moral (sau hormonii in cazul tau..na' zic si eu)
, si ce ma bucur ca a reusit sotul tau sa te ridice si sa-ti faca o zi memorabila... sper ca toate zilele din viata sa-ti fie pline de surprize placute ! si sa nu mai ai parte de "decaderi" de nici un fel te pup cu drag!
alynta nu am mai reusit sa te mai citesc din urma :(
sper ca sunteti bine! ce-ti mai combina baietii? Maria cum mai e? creste cred vazand cu ochii, frumoasa mica
va urez o zi frumoasa!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania, mami de Stefania (22.12.07)
Steluta stralucitoare de Craciun
aeperju spune:
citat din mesajul lui andreea_mdm Buna fetelor! vreau sa va intreb ce creme folositi voi pentru corp? hidratanta si antivergeturi? stiu ca subt restrictii si la astea si nu vreau sa cumpar ceva care sa nu fie bun! Va pupic, zi frumoasa! ...asteptand o minune in viata mea! [url=http://www.pregnology.com/pregnancy/05/09/2011]www.pregnology.com/preggoticker2/990000/336600/My%20pregnancy/05/09/2011.png" border="0">[/url][url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url] |
La ambele sarcini am folosit Mustela. Sunt extraordinare, doar ca nu se mai importa si se gasesc greu.
Emma Maria 30+ si Andrei (21.09.2007)
aeperju spune:
Ah si ulei de migdale si ala fff bun. (de la farmacie)
Emma Maria 30+ si Andrei (21.09.2007)
kmy_black spune:
ella
la multi ani !!!!
kmy DPN 18.04.2011
(12.04.2011 dupa morfologia fetala semII)
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
andreea_mdm spune:
aeperju, merci, am sa ma interesez!
pupici si zi faina la toate!
...asteptand o minune in viata mea!
18w,4d
[url=http://www.pregnology.com/pregnancy/05/09/2011]www.pregnology.com/preggoticker2/990000/336600/My%20pregnancy/05/09/2011.png" border="0">[/url][url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url]
kmy_black spune:
ce frig este afara!!! o duminica placuta la toate !!!
kmy DPN 18.04.2011
(12.04.2011 dupa morfologia fetala semII)
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
alynta27 spune:
Salutare!
La multi ani Ella! Multa sanatate si bucurii!
Slimatei baietii mei tusesc sporadic, muci tot au, dar nu ma mai sperii! Fata si ea e cu muci, o usoara tuse! Ii tratez cum ma duce capul, ca daca merg prea des la medic ne bombardeaza cu antibiotice! Partea buna e ca sunt inspre bine! Maria si-a tras niste mofturi de ma da peste cap! Vrea in brate mereu si in sus neaparat! Daca se supara plange pana i se inrosesc ochii cu tot cu orbite! Ajunge usor la urlet! David face progrese: ii plac educatoarele, invata colinde, poezia de Mos! Matei are multa treaba prin casa. Nu suporta sa vada jucariile adunate si le imprastie peste tot! Mananca doar ce apuca el si cand are chef! Eu am facut cerere la munca sa intru in cresterea copilului pt Maria! Cu siguranta pt sefii mei e peste limita suportabilitatii faptul ca voi intra in al-3-a CIC, dar uite ca legea e in favoarea mea! Multumesc de intrebare! Sper ca si voi sa fiti bine, sa aveti armonie in tot ce faceti! asta e esential pentru a merge mai departe!
Andreea ulei de masline ii d-au mezinei dupa baie. Se absoarbe usor in piele si nu pateaza. Eu am folosit pt mine lotiune tonica de la Garnier.
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra