Gravidute&Mamici de IASI (122)
Raspunsuri - Pagina 11
inutsa spune:
Va multumesc pt urari si va servesc cu o felie de tort tiramisu, o nebunie
Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
inutsa spune:
LA MULTI ANI, STEFANIA!!!! LACRA, SA VA TRAIASCA PRINTESA!
Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
ella10 spune:
LA MULTI ANI STEFANIA Sa cresti frumos si sa aduci numai bucurii parintilor tai!!!
fetelor va doresc sa va aduca mos neculae tot ce va doriti voi
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008) si 21+
vine bebe
danyelle005 spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat
La multi ani Inesa!
La multi ani Stefi!
Si eu va doresc sa va aduca Mosul tot ce va doriti voi in special sanatate, ca la vremurile astea, sanatatea e cea mai de pret.
M-am gandit sa profit ca doarme printesa si sa intru putin pe aici. Noi am fost putin la sanius, primul pe anul asta, dodoluta mea a fost tare incantata, si acum a cazut rupta de oboseala. N-am stat f. mult pentru ca Amalia muceste si tuseste la greu. I=am facut si analize, toate au iesit bune, doar calciu e la limita inferioara.
Maine imi fac si eu niste analize ca nu am facut de cand eram insarcinata si m-am cam simtit rau in ultimul timp.
In rest abia astept prima serbare a printesei, vineri pe 10 au hotarat doamnele educatoare. e cam devreme dar cica la cealalta grupa mica au aparut primii copii cu varicela si sa nu avem surprize pana de Craciun sa nu mai avem copii la serbare. La noi s-au strans bani si toti copiii vor primi aceleasi cadouri, se va lua bradut, podoabe, cadouri la doamne...totul la comun. Cred ca e cel mai bine asa.
Gata, v-am lasat...o duminica placuta in continuare.
ella10 spune:
Daniela ce bine ca ti-ai mai facut un pic de timp si ai mai trecut si pe aici;sa va fie de bine saniusulmulta sanatate Amaliei,sa-i treaca mucisorii si tusea
Si noi avem serbare pe 13 decembrie,insa noi punem banuti doar pt cadou pentru doamne,in rest am vazut ca au facut bradut de saptamina trecuta,caci maine cind se trezesc din somn ii viziteaza Mos Nicolae,cadourile le ofera gradinita,niste dulciuri,iar la serbare tot gradinita le va oferi cadouri...
Pup!!!
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008) si 21+
vine bebe
iulia-stefy spune:
La multi ani, Inutsa!
Multumim pentru urari. Va ofer o felie de tort si sampanie pentru pititci....
Am nevoie urgenta de o recomandare de medic oftalmolog in Iasi. Pentru copiii. Multumesc.
kmy_black spune:
La multi ani, Inutsa!
La multi ani, Stefania-Iulia!!
si un mos neculae cat mai darnic la toate mamicile si burticile!!!
si nu in ultimul rand multa sanatate la toata lumea!!!
kmy DPN 18.04.2011
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
Anilansa spune:
Buna seara
inesa!!!!! La multi ani, sanatate multa , sa ai parte numai de cucurii alaturi de fam. sa fie printesa sanatoasa...si sa auzim numai de bine
La multi ani Stefi, sa fii sanatoasa, frumoasa, voioasa... lacra iar tie... sa creasca fata mare si sa iti umple casa de bucurie asa cum meriti
bun , noi am fost un wens la munte... darius sa jucat in zapada... Dany si darius are muci si tuseste...nu o mai scoatem la capat
o seara faina si o sapt usoara
P.S. va las si o cafeluta fierbinte pt dimineata
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa