Gravidute&Mamici de IASI (122)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

andreeaamandoua implinim sapt in ziua de luni!

kmy DPN 18.04.2011

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata
poftiti la o cafea si un ceai cald

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

neatza fetelor!!!
vin si eu o cafea si un ceaiutz de dim!
o zi buna la toate!!!

kmy DPN 18.04.2011

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Ella iesi repejor din butoi ca tu nu ai ce cauta acolo! Face rau fetei, o superi si iti da ea un ghiont...Misca?!
Aseara am reusit sa ne spovedim! Ne-am mai linistit! Va recomand sa o faceti ca ajuta tare mult la armonia din familie!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

fetelor ce stiti de concediu cu risc maternal? Vreau sa zic ca am apelat la medicul de fam si de medicina muncii ca asa mi-a zis dr. ginecolog sa fac, iar astia parca erau picati de pe planeta Marte, ca nu stiu , ca nu pot sa imi faca, etc. Si cica o sa se intereseze pana luni in monitorul oficial. Grea treaba , pai daca ei nu stiu, eu ce sa fac, cum sa imi rezolv problema, si dr. ginecolog mi-a spus ca nu se poate sa nu imi acorde, ca sa insist si prostii de astea. M-au dat peste cap total. Voi ce stiti? ati luat asa ceva vreuna dintre mamici? o intrebare ar fi, care mi-a pus-o si medicul de med. muncii e : acest concediu se acorda mai devreme de cele 90 de zile de medical sau dupa terminarea celor 90 de zile? va rog mult sa nu treceti de mesajul meu si sa ma lamuriti, va rog!!!

...asteptand o minune in viata mea!

[url=http://www.pregnology.com/pregnancy/05/09/2011]www.pregnology.com/preggoticker2/990000/336600/My%20pregnancy/05/09/2011.png" border="0">[/url][url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url]

Mergi la inceput

concediu de risc maternal il acorda medicul d emedicina muncii , luand in calcul indicatiile ( prescriptiile ) medicale ale ginecologului!!!
cuantumul acestui concediu este de 120 de zile!!!
si nu are nici o treaba cu cele 90 de zile pe kre le poate da medicul ginecolog si nici cu concediu prenatal pe care il da medicul de familie!!!!
vei d ela medicina muncii de care aparii ar treb s aiti faca o evaluare a starii de sanatate si a conditiilor de munca si sa iti acorde concediu de risc maternal, mie, una , nu a vrut sa mi-l dea ca cik is sefa deci nu am nevoie sa depun efort odat ec am oameni la treaba, din paacte d-na doctor de medicina muncii credea ca la mmine la munca se sta picior peste picior si se bea cafea, si nu ca se munceste , ca si sef, mai mult decat o mare paret din oamenii din magazin!!!

kmy DPN 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

Buna dimineata fetelor,
Primiti-ma si pe mine din cand in cand la voi, ca si eu sunt moldoveanca!
V-am tot urmarit de ceva vreme, si eu voi face drumuri la Iasi pt echo...si acum ma tot gandesc la nasterea in Arcadia!

Kmy, si eu sunt ingrijorata cu miscarile bebelusului...sunt in sapt 18, eu marti trec in 19, si daca pana acum credeam ca bebele se misca, au venit mama si matusa-mea sa-mi spuna cum se simte de fapt miscarea..."ca un fluture, o coada de peshte". Eu, care nu am simtit asa, deja contrariata le intreb cum de stiu ele cum se misca aripile fluturelui , si mi-au trantit-o atunci: "in fine, nu ti s-a zbatut niciodata un ochi?"Si sa stau linistita, ca voi simti si eu mai tarziu, pt ca este prima sarcina. O colega de-a mea a simtit la 17 saptamani, tot prima sarcina! Ce sa mai zic? Ma linistesc si eu cum pot . Cu stetoscopul nu am auzit nimic pana acum, desi am citit pe net ca din sapt a 18-a se aud bataile inimii bebelusului!

Am facut si dublul si triplul test, iar in sapt 16, nu se vedea sexul copilului.

Am sunat la Avicena pt. programare 4D si mi s-a zis ca la 24 de sapt se face echo in 4D, si sa sun cu 4 sapt inainte pt. programare.

Ma intereseaza cezariana la Arcadia, dar cum eu nu am un medic care sa-mi urmareasca sarcina la Arcadia, ma pot lasa pe mana "oricui" pt operatie? Am trecut la faza aceasta de framantari in momentul asta..

Va doresc multa sanatate si un weekend minunat!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

La Multi Ani Inesa! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

|La multi ani Inesa, toate cele bune

Mamica fericita de doua buburuze

http://lb2f.lilypie.com/P2KQp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

lA MULTI ANI DRAGA INESA! Fericire si multe bucurii!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput