Fluturasi de martie-aprilie 2011 (75)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

fetelor fifti tari nu mai plangeti vreti sa va zic eu cu cat o sa trebuiasca sa ma descurc cand se naste bebe ,12 miloane din care 5 chirie 10 salariu sotului si 2 mil alocatia lui bebe ca eu nu pot lua prenatal mai am noroc cu ai mei parinti ca mamai ajutata cat pot si ei
dar ganditiva ca acum traim din 10 mil din care 5 chirie ca eu nu mai pot lucra ca am avut probleme cu sarcina plus intretinerea plus gaze lumina si sa mai si mancam

a si mai am noroc ca al meu e ospatar si mai face si el o spaguta nu mare pe zi cat sa avem a doua zi de una alta

deci nu mai plangeti eu incerc sa fiu tare si apropo credetima ca am fost invatata sa cheltui multi bani ca atunci cand lucrat invarteam multi bani dar m-am invatat sa ma limitez

ps scuze ca m-am intins atat de mult cu scrisul

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Madu, fac un pic de curatenie ca tot am amanat si nu se mai poate
Vazut Cristinelul cand era mic, ce scumpete si grasunel

fericita 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

dj laura, am uitat sa iti spun ca imi place mult tricoul tau cu stelute. are asa un aer de sarbatori

parca au aparut poze noi cu Ama?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Va pupacesc pe toate
Poate mai intru diseara

fericita 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

madutza_bra dar ai vazut cum sta pe mine ??
ianainte sa raman gravida venea pana in talie frumusel acum port mai mult tricouri de la al meuca eu aveam numai din astea pana in talie

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

ceau burtici :)

madutza dar repede m-ai prins :))) apropo intru si eu in clubul tau fara dieta :)))
eu am un nou pacat mai nou - gratarul in curte, cu mujdei de usturoi! as manca in nestire! ;))

Lalely felicitari ptr baietel!

incerc sa prind si eu din urma, dar greu, greu. eu am un eveniment mare maine si am fost prinsa cu pregatirile. acum inainte de sarbatori mi s-au cam aglomerat weekendurile.

eu m-am trezit de dimineata smiorcaita ca mie nu mi-a mai crescut burta. si m-a trimis barbatul la pozat, ca asa imi dau seama :))
am vazut si in galerie asa burticute frumoase niciodata nu am crezut ca o sa stau sa ma uit la burticute! :))

18+ Natalia

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IONY_82

Va pupacesc pe toate
Poate mai intru diseara

fericita 25+ cu

iony, noi suntem aici

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

ama te-am prins . spor la treaba! Iti tot verific blog-ul sa vad cand apar retete noi de sarbatori

laura, si la mine acum toate se ridica. Aveam niste rochite largute, care ziceam ca le pot purta si cu burta, dar acum se ridica pana sub fund , atunci erau pana aproape de genunchi

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Mada felicitari prietenei tale.. Refacere rapida si mult, multa sanatate bebelusului..e bine ca respira singurel

Ina e bine si un an de zile decat deloc...aici mama are dreptul la concediu maternal doar cateva saptamani, parca 15..2 sapt inainte de nastere si restul dupa . Deci cand copilul are doar 3 luni jumate mamicile sunt obligate sa se intoarca la munca ca sa nu-si piarda jobul..Sau altele daca stau mai bine cu finantele aleg sa renunte la job in favoarea copilului.
Aici e ok ca sunt crese de stat/particulare unde poti sa-ti inscrii copilul si de preferat ar fi inca de cand ai aflat ca esti insarcinata..ca sunt foarte multi copii si putine locuri. Dar nu e acelasi lucru cand o mama isi creste ea copilul..ok sunt 2-3 ingrijitoare la 14-26 copii cu varste cuprinse intre 0-3 ani, dar oricat ai incerca nu poti avea gija de toti.pe unii ii mai lasa sa planga, pe unii ii mai lasa cu pampersul plin la fundulet pana se opareste, pe unii ii lasa cu mucisorii pana in gura..si nu are rost sa-ti mai zic de boli, raceli...dar totusi ai un loc unde sa-ti lasi copilul cand nu ai parintii care sa te ajute sau vreo bona pe care sa o angajezi.
Pretul creselor la stat variaza in functie de salariul parintiilor, pretul creselor la particular e fix 500 euro indiferent ca aduci copilul sau nu-l aduci, ca e bolnav sau ca esti cu copilul in vacanta..plus 500 euro garantie...daca vrei sa-ti retragi copilul de la cresa ca ai gasit alta sau ca incepe gradinita la 2,5 ani, trebuie sa anunti cu 3 luni inainte acest lucru, altfel risti sa-ti pierzi garantia..sa nu-ti mai zis ca mamicile renunta la alaptat ptr ca isi duc copii la cresa aprope 9-10 ore pe zi..de la 7:30 pana la 6 seara ...si ar mai fi multe de zis...

Asa ca bucura-te ca macar ai posibilitatea 1 an de zile sa-ti cresti tu copilul..pana atunci vei gasi ceva soluti..de preferat ar fi o bona dar una buna si care sa nu te usuce la buzunar

Eu din ianuarie trebuie sa-mi inscriu copii si la o cresa particulara ca la stat i-am inscris din septembrie...dar slabe sanse sa gasim un loc..ne anunta ei..dar pana atunci trebuie sa asigur un loc si la particular si nu ptr unul ci ptr 2, ca Stefi de abia in noiembrie anul viitor face 2 ani jumate iar eu in principiu ar trebui sa ma intorc la job anul viitor in iunie..cu toate ca ma bate gandul sa muncesc jumate de norma ca sa pot sa-l alaptez si pe cel mic mai mult..am mai discutat is uc sotul daca e sa renunt la munca pana cand incepe Stefi gradinita si bebe sa fie mai marisor..dar sa vedem cum vom sta cu bugetul..ca mai e si casa de renovat..ajutor din partea parintiilor/socrilor nu avem si nici nu vom avea vreodata..asa ca trebuie sa ne descurcam singuri...eu nu stiu cum voi proceda cand voi merge la spital sa nasc..cu cine o voi lasa pe Stefi...probabil ca o vom lua cu noi ca nu avem efectiv pe nimeni cu cine sa o lasam, nu familei, nu preteni..sa speram ca se poate sa o luam la spital cu noi.....vom vedea..

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 21+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

eu preferam sa imi dea indemnizatie mica
da sa ma lase langa bebe 2 ani
nu am cum sa platesc bona
\si nu vreau sa se bucure altcineva
de buburuza mea
pt mine copii sunt cei mai de pret in viata asta
mai ales ca m-am chinuit atat sa ii fac