Fluturasi de martie-aprilie 2011 (75)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

alina.n eu merg sa adorm fata

mada ai PM ... plssssssss nu mai fii suparici pe mama ta ... bine a procedat ca v-ati impacat

simonic si tu la fel ... e mama ta asa cum e ea ...

suntem in post si tre sa fim mult mai intelepti si mai ingaduitori ... mai putin pusi pe harta etc ... iar cand e vb de parinti nu mai zic
eram de alta parere
pana cand mi-a murit tatal
dar v-am explicat
cand l-am vazut in sicriu
parca iti vine sa faci orice
sa il aduci inapoi
sa ceri iertare pt tot
ca pana la urma eii ne-au facut si ingrijit
acum au o varsta si asta e
si noi p[oate vom fi la fel la anii lor

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 19+

asa e, stiu ce spui. M-a pufnit plansul pentru ca mi s-a parut nedrept, dar nu vreau s-o judec. Fiecare le avem si le stim pe ale noastre. Poate ca ea traieste intr-adevar cu impresia ca sta cam mult cu ai mei. (e adevarat ca i-am lasat in vacanta 1 luna pt ca nu am avut concediu...) Dar asata e impresia ei, pentru ea e prea mult poate..nu vreau s-o judec..ci sa ne fie bine. Dar stii tu ispitele cit sunt de puternice mai ales in post...

Simona, mami de baieti David, Matei si 24+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Happy, dar stiu ca-ti ies toate fara exceptieArata nemaipomenit, parca simt cum se topeste in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Happy ce bine arata checul tau ce sa fac si eu poftesc ca doar sunt gravi si reclamele nu ma lasa.

Abia astept sa vad cum imi iese maine prajitura ta cu branza de vaci, auzi tu cat ai tinut-o la cuptor?
Aaa si vreau sa fac si o placinta dobrogeana maine

mami de Naty (10.04.2009) si s28 cuAlex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Happy ce bine arata checul tau ce sa fac si eu poftesc ca doar sunt gravi si reclamele nu ma lasa.

Abia astept sa vad cum imi iese maine prajitura ta cu branza de vaci, auzi tu cat ai tinut-o la cuptor?
Aaa si vreau sa fac si o placinta dobrogeana maine

Ti-am spus felicitari pt treim III? Yeeeeyeee mai e putintel!

Mergi la inceput

Stefy,Miki,Mada am vazut hainutele sunt asa de frumoasa si dragalase..trebuie sa cumpar si eu cateva pe albastru pt baietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Simo eu cred ca si-a pierdut rabdarea. Mai ales daca mai are si alti nepoti cu care sta. Mama mea are 3 nepoate: una de 2 ani, 5 ani si 17 ani. A stat cu toate cnd erau mici. Mi-a zis ca e datoare sa ma ajute si pe mine dar eu i-am zis ca nu este nevoie pentru ca eu cred sincer ca nu mai are rabdare si copii pot fi obositori uneori daca sunt mai energici . Eu mi-o doresc pe mami cand o sa nasc o sa vad ca imi e dor de ea de mor (e in Italia la sora mea sta cu micuta de 2 ani). Tre sa le intelegem si pe ele..eu nu o mai am decat pe ea si o iubesc de mor..uf m-au luat sensibilitatea..
Mai bine fug sa mai citesc niste povesti..

PS: Cand o sa vina mami primul lucru pe care o sa-l fac e sa-i pup burtica ca a dus 4 sarcini si poate abia acum imi dau seama ca nu i-a fost foarte usor..

Va pup

------------------------------------------------------------------------------------------
25 cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

Mergi la inceput

Simo daa mai putin de 3 luni mai am, sa-mi ajute Domnul sa stea bb cumintel pana la final.

Happy cand eram insarcinata cu naty am impletit si eu o paturica pt bb pun poza in album sa o vezi, Sa ne arati si tu cum arata ceea ce faci la bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

cami , simo

alina, nu e musai sa fie albastre pt baietei

tb sa va spun ca ma roade o invidie de nu se poate . Adineauri am vb cu o colega care are baietelul nascut in aceeasi zi cu Cristi si vorbeste o gramadaaaaaa, iar Cristi abia scoate 3 cuvinte

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Simo eu cred ca si-a pierdut rabdarea. Mai ales daca mai are si alti nepoti cu care sta. Mama mea are 3 nepoate: una de 2 ani, 5 ani si 17 ani. A stat cu toate cnd erau mici. Mi-a zis ca e datoare sa ma ajute si pe mine dar eu i-am zis ca nu este nevoie pentru ca eu cred sincer ca nu mai are rabdare si copii pot fi obositori uneori daca sunt mai energici . Eu mi-o doresc pe mami cand o sa nasc o sa vad ca imi e dor de ea de mor (e in Italia la sora mea sta cu micuta de 2 ani). Tre sa le intelegem si pe ele..eu nu o mai am decat pe ea si o iubesc de mor..uf m-au luat sensibilitatea..
Mai bine fug sa mai citesc niste povesti..

PS: Cand o sa vina mami primul lucru pe care o sa-l fac e sa-i pup burtica ca a dus 4 sarcini si poate abia acum imi dau seama ca nu i-a fost foarte usor..

Va pup

------------------------------------------------------------------------------------------
25 cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

Dorinutza, si a mea tot 4 sarcini, dintre care una cu gemene. Ne mai certam noi, dar nu as putea sa pastrez supararea cu ea...niciodata

Mergi la inceput

Madutza, si ce daca? Baietelul sora-mii e cu 3 sapt mai mic si a fost un vorbaret si-ti trimite niste replici d enu s epoate....Si el nu mai avea frate mai mare ca Matei al meu care-l avea pe David si abia si-a dezlegat limba..>Stai linistita, chiar nu tb s ate panichezi...va turui de-o sa -i spui sa mai taca

Mergi la inceput