Fluturasi de martie-aprilie 2011 (75)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

fetelor pe unde umblati? sunteti la nani?

mami de Naty (10.04.2009) si s28 cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

deea daca vrei iti creez eu un album nou ca sa pui pozici.

mami x2 , de fetita cu codite si s 27

Mergi la inceput

CE PARERE AVETI DESPRE PRODUSELE NIP???? SUNT NEMTESTI (ca si NUK). acum cumparat un bibe cu tetina ca la Nuk dar la un pret mai acceptabil. aaa si fara BPA.

Mergi la inceput

deea pune si tu pozici noi sa te admiram,lasa ca daca iti faci acum pozele nu e timpul pierdut si vei avea poze cu burticul

yasmi da sunt bine, acum am venit de la socrii si am culcat bb.am papat bunatati si am un burtoi

Mergi la inceput

eu nu stiu aceste produse, noi folosim primii pasi iar la bb2 cred ca voi lua nuk si avent sa am in casa

Mergi la inceput

alina, in farmacii sunt. au exact modelul de tetina de la Nuk.

Mergi la inceput

revin cu un link. http://www.0123baby.com/images/Fl_Tintenfisch_dental125.jpg
dar al meu e mai frumos....:))) model mai OZN :))

Mergi la inceput

acum am vazut produsul, eu de ex la naty nu am putut sa o invat cu tetine de acest gen doar primii pasi si chicco

Mergi la inceput

alina nici iasmi nu putea bea la inceput cu cele de la NUk, cred ca, curgeau si mai incet si forma mai ciudata. apoi s a invatat.
cele de la NIP au 3 forme de tetine. uite ca am gasit si site-ul lor http://www.nip-babyartikel.de/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Buna burtici!

Sunt teafara si nevatamata, dupa raceala ce m-a cuprins joi seara. Ideea este ca daca aveam atunci ceva in casa as fi luat (paracetamol ceva...) insa cum nu am avut am lasat-o pe a doua zi. Era cit pe ce sa nu mai plec la servici ...ma dureau toate oasele, ..si m-am gindit ca daca stau in casa e mai rau... Am plecat in cele din urma..nemincata, dar am avut grija sa-mi iau 2 kg de mandarine pe care le-am ras pina la orele 14, apoi cind am ajuns acasa am papat salata de praz cu paine prajita,ceai cald ...mult, grefe rosii vreo doua, lamaie cu miere, frectie cu spirt, otet la nas paracetamol imi luasem...dar am renuntat la el
Aaaaa mi-a facut sotul o frectie....asta a fost hiba
Una peste alta m-am trezit dimineata ok, ...am dormit bine, m-am asezat cu burtica la spatele sotului si i-a "rupt coloana vertebrala" asa s-a laudat la prieteni de dimineata ...oricum a simti-o.

M-am apucat de curatenie, gatit... ciorba cu bors de gaina proaspata, spanac cu lapte si usturoi... peste proaspat prajit

Acum sunt obosita, merg la nani... Maine am musafiri...fac musai ceva dulce de dimineata, apoi restul pregatirilor...
Asa ca... intru mai tirziu.

Felicitari burticilor care ati ajuns la eco...roxy grasunica de grasunica ce ai tu acolo...
Merg acum sa ma uit si la foto si revin mai tirziu...sunt curioasa sa vad checul lui happiness
miki multumesc pentru raspunsul legat de CIC
Mai doreac sa adresez doua vorbe cuiva dar nu mai stiu ce si cui...
mii de scuze fetelor ca nu va numesc pe fiecare...asa era frumos...mii de scuze........... dar sunt la zi cu toate "birfele", sunt alaturi de voi cu ginduri numai de bine pentru fiecare.

p.s. cind are loc expo bebe in buc? nu am retinut data...Multumesc anticipat!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 20+

Mergi la inceput