Fluturasi de martie-aprilie 2011 (75)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

bb_yasmi

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

ailed_dotafelicitari ptr grasunica

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

salutare dagi burtici,noi deabia ne am trezit,ca intotdeauna ne culcam tarziu si ne trezim tarziu,mergem sa papam ceva si ne petrecem ziua linistiti pe aici pe acasa.nu stiu ce sa fac de mancare.oricum eu asa de mult mananc in ultima vreme,adica de multe ori si de toate ,pana acum nu am vazut semne de ingrijorare,dar daca apar o sa ma mai abtin...m am uitat la burticile voastre super dragute,azi cred ca o sa pun si eu o pozica,dar ca intotdeauna burtica mea e mai mica decat ale voastre,dar nu mai sunt ingrijorata,pt ca stiu ca bebe e cat trebuie sa fie,asa ca nu conteaza cat de mare e burticuta
va de numa pe toate,in special pe yoni,pe roxy si pe yasmi

22 saptamani de fericire cu baietel scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

cine imi pune si mie caruciorul albastru acolo pe lista?
la nume nu sunt sigura,dar pana acum e sebastian baietelul meu,daca nu gasesc altul mai frumos pana la final asa o sa ramana

22 saptamani de fericire cu baietel scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

viss esti o mamica curajoasa
eu am o finuta care tot asa s-a descurcat
cu doua gemene
dar la primele 3 luni a avut pe mama ei
cand a ramas singura
a trebuit sa aibe toate cele in casa ca nu oputea iesi afara cu doua
ii era tare dificil
sa te rogi sa doarma noaptea
asta e esential
ca sa te poti si tu odihni
ca la inceput e putin dificil
apoi e mai usor
si cumva faci cezariana?
ca va fi greu cu recuperarea
macar cele 2 saptamani legale sa isi ia sotul liber
ca sa apuci tu sa te vindeci la operatie

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

sipt toate burticutele
imi este tare dor de voi
am pierdut capitole intregi pe care nu cred ca le voi mai recupera
dar timpul si proasta stare cu cate mi s-au intamplat , nu m-au lasat sa va pot citit linistia
chiar daca ma mai puneam aici la calculici si va mai citeam cu nimic nu ramaneam in cap
parca ati vb si de listuci cu cele necesare
eu mi-am facut a mea lista si nu ma mi intorc sa vad ce ati mai scris voi .....ma consider cu mama experientza , cum zice Scrish si cred ca ce mi-am notat acolo e cam ce imi trebuie la inceput....pe urma , dupa 2-3 saptamani cand ma si recuperez cu operatia se face si mai cald pe afara, bebelina mai prinde puteri scoatem si noi nasucul pe la un auchan , kiabi etc...pe la mall nu prea ne duce soferul ca nu ii place lui

nu am citit cate grame cu fetitele lui Roxy si Madutza , insa imi imaginez ca-s maricele de le tot faceci grasunici....si pt asta le dau cate un la fiecare cu felicitarile de rigoare

si celalate mamici care au mers la eco si au aflat ce ascund in burtici sau si-au vazut baieteii sau fetitele

o felicit pe Yasmi ca reuseste sa se mentina ..cred ca si Anaxena e tot atenta la ce papa

eu nu tin cont....nu mai par zahar -dulciuri, patiserie, prajit-....
dar nici din ce am nevoie nu ma omor
tot cu un 65-66kg jonglez cantarul....dar desi as avea doar 4kg luate eu arata tare babana....am un fund...mama mama
evit tot ce-i muratura, desi as manca si borcanul de la ele...insa simt cum retin apa si ma simt tare umflata

bebelina mea e tare jucausa si acum ma morfoleste prin burtica....ma bucura ca si-a schimbat programul de joaca noaptea..nu mai e intre 2-3 ..incepe pe la 5.30....in unele zile chian nu m-am suparat pe ea ca m-am dat jos din pat si mi-am calcat pana la 7 toate rufele....pup-o mama pe ea..si-o fi dat seama ca-s cam lenesa si mi se stranserera multe rufe
dar ma ingrijoreaza ceva
mi se misca ff foarte jos...cum am burtica mare acum e fix sub buric , defapt sub burta..la 4 degete de buric in jos...daca stau pe fotoliu o simt si pe picioare...am o senzatie naspa..parca e fix pe operatia veche si operatie e in parul pubian facuta....
oare e normal???
iosup mi-a zis ca-i cu capul in jos si sa nu prea fac efort....m-a intrebat daca la seviciu sunt foarte solicitata stau mult in picioare....dar uite ca de emotie si uituca nici pe el nici pe vulturica nu i-am intrebat mai multe amanunte in legatura cu asta

Mada, felicitari pt baietelul prietenei....spune-i sa nu fie ingrijorata ca e asa mic..verisoara mea a nascut in februarie o fetitza de 1690g si daca o vezi acum e o dolofana....nu a avut nici un fel de probleme cu ea...singura chestie este ca nu le da drumul din maternitate panu nu ajung la 2000g..
sa nu dai si mie amanunte mai multe despre operatie, anestezist si tot ce se intampla pe la materitate..a nascut tot cu V?
bine, toate astea dupa ce vine ea acasa si puteti vb mai multe

gata va las ...ca am scris o gramada....nu corectez..stiu ca sunt si greseli de tipar, dar va descurcati voi...merg sa -i fac la fata de papa
fara numar pt toate si numai vesti bune sa citesc despre voi

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....22s+cronologic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

BB-Yasmi...de asta imi zice toata lumea ca am burtica de mamica de fetita..este ca un pepene...Nu stiu cum de s-a ridicat caci la inceput chiar era la baza.
Sunt mandra de ea ...
Si ma mentin si cu greutatea...55,6 kg...ceea ce este ok.
Sper sa ma tina si in continuare...

18+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Super burticuta, este un pepenas frumos dar bine conturat ce ascunde o micuta comoara

mami de Naty (10.04.2009) si s28 cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

madutza_bra sa aveti spor la shopingareala, te asteptam cu pozici pt noile achizitii

mami de Naty (10.04.2009) si s28 cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

wayce burtici frumoase am vazut
ptiu-ptiu sa nu va fie de deochi...dar toate aratati bine
l-am vazut si pegasunelul de Cristi....ce bun de pupacit pe bulanose este...Mada cred ca-l inebunei cu pupaturile la cat e de grasut...o sa-l mai privesc din cand in cand poate fac si eu o bulanoasa asa , ca la cea mare nu am avut parte de bulane grase...am nascut-o mai lunga si parea slabuttza de o poreclise dr. frantuzoaica si apoi de pe la 2 luni s-a gandit ea ca e cazul sa tina dieta si tot fara bulanoase a ramas....

Yasmi esti enervant de slaba la picioare
pe celalate nu va mai numesc dar asa cum am spus v-am admirat burticile

eu nu mai am album..l-am sters din greseala ca nu imi iesea sa sterg o poza ...si acum trebuie sa imi pun neuronul din nou la treaba .....ce imi pare rau ca am pierdut si primele 6 poze atasate ca s-au dus cu toatele....si nici in calculici nu le mai gasesc..alea erau primele mele poze cu burticutza

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....22s+cronologic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

deea ce ma bucur ca ai mai intrat!!! hai incearca si posteaza mai des....ne este dor de tine!!

strumfule tu ce faci azi?? leneveala sau smotru?

alin.n cum te simti azi???

happy nu vii sa ne spui ce ai mai copt azi??:) ca doar e wk

eu astept sa se trezeasca buburuza si mergem la masa la niste prieteni...mi-au pregatit papa ce imi plac mie

mami x2 , de fetita cu codite si s 27

Mergi la inceput