Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (115)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Cred ca-mi fac si eu comanda de o cutie din alea de la Natracare, insa cele care aveti deja, ne spuneti cam cum arata continutul cutiei?

Irinuka, da' ti-au iesit multe dintr-un pachet de vata, eu din unul de 100g, am facut 8. Si fasa de tifon a fost de fapt o bucata mare, intreaga, din care am tot taiat exact cat trebuia pentru fiecare bucata.

Vreau si eu camasa cu capot De unde iau!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciudatica spune:

Irinukaaa iti recomand The Big Bang Theory, Two and a half Men, How I met your mother, Seinfeld...

33+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Fetelor, m-am uitat si eu la absorbantele natracare. Oare ne ajung 10 bucati?? ( cat stam in spital). Si nu se gasesc oare decat online? In farmacii nu?Cele care deja ati comandat, pt Bucuresti cat e transportul?

Pup burticile

FVL heterozigot, 30 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciudatica spune:

dangabriela eu am luat 2 cutii, sa fiu sigura...

Nu prea am gasit in farmacii, teoretic ar tb sa fie in farmaciile Dona, dar eu am intrat in vreo 3 si habar nu aveau despre ce vorbesc.

Pe mine ma costa 10ron transportul pt Bucuresti.

33+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui dangabriela

Fetelor, m-am uitat si eu la absorbantele natracare. Oare ne ajung 10 bucati?? ( cat stam in spital). Si nu se gasesc oare decat online? In farmacii nu?Cele care deja ati comandat, pt Bucuresti cat e transportul?

Pup burticile

Eu mi-am luat 3 pachete, nu prea au cum sa ajunga 10: doar dc poate folosim si din alea de vata- nici nu stiu dc o sa ma lase cu ele dar le folosesc acasa dupa daca e. Nu am gasit in farmacii, doar online in vreo 3 locuri. Trnasportul depinde cat comanzi si de unde, daca mai cumperi si altceva. (poate sa te duca si gratis). Eu de ex. am luat de pe organik si am mai comandat niste produse bio

34+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Laura Luiza hai ca nu e chiar asa de grav, ne adaptam noi. Eu am o saptamana de dieta si pot sa zic ca m-am invatat cat de cat. Am sa mai postez la topicul nostru marti, dupa ce ma intalnesc cu nutritionistul, despre portii, despre ce trebuie si ce nu trebuie sa mancam. Daca nu ai ajhuns la insulina e OK. La mine e a doua oara.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 27+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

In legatura cu cadita pt bebe, voi la ce v-ati hotarat??
Eu din cate am auzit, parerile sunt impartite: cadita simpla sau din cea cu profil in interior? Cica astea din urma, ar fi mai usor de fol pt noi mamicile debutante, dar ca in timp ele treb schimbate pt ca raman mici, bebeii crescand repede. In schimb, cele simple, pot fi fol timp mai indelungat, dar cica sunt greu utilizabile, pt ca bebe se misca, aluneca, si noi neavand experinta....
Voi ce ziceti?? Mamicile la bebe 2 sau 3,4 ce ne sfatuiesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Dangabriela, la primul bebe sunt si eu. Inca nu mi-am luat cadita dar ma gandam la una cu profil. Am vazut ca sunt si de dimensiuni mai mari. Nu e obligatoriu sa fie mica daca are profil.

Eu nu eram hotarata daca sa-mi iau sau nu suport la cadita. Dar ma gandesc ca bebe se agita si nu vreau sa am vreo secunda de neatentie.

30 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

bebelusi multumesc pt raspuns inca ma mai gandesc
fetele ideea e f buna cu absorbantele pt lohii , am sa-mi iau si eu desi la privat la euromaterna iti dau si tampoanele si capoatele si scutecel si pampersii si toate chestiile necesare pt tine si bebe , eu trebuie sa merg doar cu bebe la purtator , hainele mele si ale bebelusei.

am fost la echoooo
nu imi mai vazusem fata de la morfo decand avea doar vreo 450 gr si era mai mica cu 5 zile
ei bine mandra mea are 1150 gr , a recuperat , are mai mult cu 6 zile dupa echo si e bine si frumusica (ca i-am vazut si moaca la 4d)
sunt suuper incantata .
urmatoarea vizita tocmai in 20.12 (ultima zi de lucru pe anul asta) ... trebuie sa ma tin tare pana atunci ...

fetele intrebare : ce analiza ati facut exact sa vedeti faza cu diabetul !? la recomandarea dr. sau asa.. ati vrut benevol ..

mami 28 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

in legatura cu cadita , fetele cu experienta spuenau ca e la latitudinea mamei:
1. pt incepatoare e intr-adevar mai usor cu suport incorporat , ai mai multa incredere si spor la spalat bebelusul DAR viata caditei e destul de mica.. .. ideea fiind ca oricum , mai tarziu va fi mai usor sa iei puiul in brate si sa-l duyci la baie la baita.. e muult mai usor si nu se compara cu spalatul lacadita

2.chiar daca esti incepatoare iti poti lua o cadsita mai mare si supoprt separat , astfel ai in continuare incredere ca te poti descurca la baita dar si "viata" casditei sa fie mai lunga

eu cred ca o sa-mi iau cu suport separat

mami 28 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput