Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (115)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Si eu sunt cam gata cu cumparaturile pentru bb. Tocmai ne-am intors de la DM, unde au reducere zilele astea 20% la toate produsele si am luat pampersi, perie pentru parul lui bb...
Tot imi fac curaj sa fac tampoanele alea pentru lohii.

Noi am luat suzete de la Avent si de la Chicco si bibe de la Chicco. Am zis ca sa fie in casa...

Capotul eu l-am luat la set cu camasa. E pana la glezne, cu cordon din acelasi material ca si camasa.

Irina ~ 33+ cu Patrick Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Mama, sunt un car de nervi!! Si de draci ce am nu-mi iese nimic!
M-am apucat de tricotatul lu peste ca sa ma gandesc la altceva si am gresit tot, am desfacut de nu stiu cate ori...pana la urma am renuntat. Nu mi s-a mai intamplat.
Pfiu...sa-l ia draq de stat si de idioti care il conduc. Ce ma bucur ca 34% dintre participantii la nush ce sondaj l-ar vota acum pe Antonescu..extraordinar...adev e ca ne ajuta cu mult sa stim asta. ma intreb cati dintre astia s-au bucurat ca au primit galeti de plastic pe gratis si umbrele portocalii doar cu cateva luni in urma...Simt ca explodez. Ma imbrac si ies la plimbare. Poate-mi uit nervii pe undeva.

_
BB e deja pe drum
Roxana 32+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Roxx';nu te enerva ca si bebe o sa fie nervos
Du-te ...plimba-te /.respira adanc..si trece

TUNDE 27 sapt +Mami de ursulet MARIO 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

nu va mai enervati...ca nu putem schimba nimic cu conducatorii astia ai nostrii...si nu ne comparam cu tarile celelalte...care de exemplu deconteaza 5 sau chiar 7 fiv-uri pt a incuraja natalitatea..iar noi cheltuim si ce avem si ca nu avem pt asta, si platim acele medicamente ffff scumpe care nu se dau compensat....

deeci eu sunt calita, in loc de inca o casa...o sa am minunile..pe care eu le consider mult mai pretioase...si in momentele astea eu am fost fericita si deja ma gandesc la cum o sa le tin in brate...restu tb sa acceptam...nu putem noi sa schimbam legile...dar putem sa gasim solutii care sa ne priveasca doar pe noi...adica iar sa muncim ca sa avem...si sa avem sanatate...ca numai cine e sanatos poate sa razbeasca...ca e tare rau sa nu poti face nimic din punctul asta de vedere//

fluturas 28 EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac fetili ? Eu am dormit cam mult azi,au stat musafirii pana tarziu azi-noapte .
madalina ma bucur ca ti-a iesit totul bine la eco , m-ai surprins cu visul tau, perversa mica
tare bancul relusha
bafta tuturor care merg la eco azi
fetelor, eu mi-am luat camasa cu nasturi in fata,avea si halat subtire, am dat pe set 35ron.din piata de la big.pai ce rost are sa dau o gramada de bani sa le fac varza prin spital ...
pe toate
ralu te asteptam cu drag

carmen
31+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

din pacate, nu avem de unde sa stim daca ar fi altii la putere ar avea de unde sa suplimenteze deficitul de stat. Cand esti in opozitie e usor sa vorbesti. Eu urasc politica, nu sunt partizana nimanui, dar nu vedeti ca s-au perindat toti pe la putere si noi suntem tot in groapa? Si, daca imi aduc bine aminte, cei care au crescut indemnizatia de la 600 ron la 85% au fost tot cei care sunt astazi la putere. Nu stiu ce concluzie sa trag, poate chiar nu sunt bani ...
Adevarata problema este cea semnalata de Laura: nu sunt crese unde sa iti poti lasa copilul de 1 an! Unele dintre noi au norocul sa le ajute mama sau soacra, altele, care isi permit, au norocul sa dea peste o bona ca lumea (chiar am auzit destule cazuri), dar restul??? Asta ar trebui sa faca guvernul: sa gaseasca o solutie pentru mamele care se intorc la servici dupa un an (sau mai repede). Am auzit de companii multinationale care si-au facut gradinitge pt copiii angajatilor, sau colaboreaza cu o gradinita si angajatii isi duc copiii acolo gratis, dar sunt foarte-foarte putine!

29+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

madalina..bani nu mai are statu de 2 ani..dar s-a imprumutat la greu pt sal bugetarilor..ca de...sunt fff multi..si votau cu ei si se bucurau de galeti..si copii nostrii or sa plateasca dobanzile la fmi...

statul e falimentar acum...si nici nu mai are de unde sa ia..ca si firmele le-a pus pe butuci cu atatea taxe..cele mai mari din europa...

acum suntem ceva de genul fiecare pt el...eu asa simt...

fluturas 28 EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

mai fetelor dar bebelu chiar sa supy??
ca nu a intrat azi

bebelu hai ca te asteptam cu mare drag

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Andri eu am patut de lemn la Vlad, mi se pare mai igienic, nu se imbagseste de praf ca cel textil

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 32 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Fetelor, nu vreau sa va supi, dar de ex in Olanda ai 16 saptamani cu totul (postnatal, cic etc) iar tatal are 2 zile libere. Atat

Diana, 30+
Pe drum
Dear baby
Cutia cu surprize

Mergi la inceput