Floricele de liliac mai-iunie 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 8
cris_09 spune:
Maribell,Ssebi e mai bine.a avut scaun normal,numai ca nu are stare cum va ziceam,si se tot loveste,si pe jos sunt o gramada de "pericole"....Ma rog pentru testul de luni
Nu ne plictisesti,chiar imi place ce povestesti...si as vrea sa vad si poze/filmulete
Cristina,mamica implinita
de sufletel mic Sebastian Mihai
www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)Nu cartile cresc oameni,ci mamele.
maribell spune:
CRIS....cu placere as fi postat poze sau filmulete, dar din pacate sunt intr-o cutie in depozitul unde imi tin toate lucrurile pana ne terminam casa si ne mutam .....ca altfel....
TOT LA EMILIA IRZA VA DUCETI LUNI ???? SPER SA FIE TOTUL BINE....

ACUM vad reluarea la DANSEZ PT TINE... cat imi place 
urmaresc cu sufletul la gura coregrafiile, imi doream mult sa particip, dar nu am avut pt cine....de nenumarate ori am participat si doream sa dansez pt cineva oarecare, dar la inceput nu selectionau decat daca dansai pt cineva din familie.
MARIA
SUPER FERICITA
cu
ANDREEA ANTONIA
06.06.2010 
GALERIA ZAMBETELOR
un vot si pentru noi
ml-1
si
ml-2
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=21" target="_blank">
VOT
PUPICI TUTUROR 
aleesicoo spune:
maribell, pe mine nu ma plict deloc ca si eu am in spate 9 ani de dans sportiv de performanta
ani de munca si acum 45 kg la activ![]()
ALE
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza
(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
maribell spune:
wow...foarte tare ALESICOOO.... ce ne-am descoperit ![]()
unde ai facut dans?
in palatul copiilor era o trupa de dans sportiv si tare ma mai atrageau costumele.....eraau preferatii mei la spectacole
, nu mai spun ce-mi placeau baietii care erau vesnic gelati si cool 
cat despre 45kg....vise tata
pana la 28 ani, am avut 40-45kg, apoi cand am incetat sa mai predau si implicit nu am mai facut miscare si nici nu am mai controlat dieta.....am ajuns la 64kg cate am acum 
MARIA
SUPER FERICITA
cu
ANDREEA ANTONIA
06.06.2010 
GALERIA ZAMBETELOR
un vot si pentru noi
ml-1
si
ml-2
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=21" target="_blank">
VOT
PUPICI TUTUROR 
aleesicoo spune:
dans am facut la o scoala din vatra luminoasa
scoala nr 23 care asa se numea:"SCOALA DE DANS SPORTIV DE PERFORMANTA!"
si la Palatul Copiilor am facut gimnastica cu o d-na prof Dragomir Maria ce fusese repartizata de la Dinamo
pun acum pe contul comun 2 3 poze cu corpul meu subtirel tras prin inel :)))))
ALE
(01.06.2010)
maribell spune:
in palat ai facut gimnastica la etaj...nu? parca asa imi amintesc, ca ma maimutaream pe saltele alea si pe barna cand ma duceam sa duc benzile pt spectacole varului meu, care lucra ca sunetist si facea parte si ninn orchestra si o trupa rock 
MARIA
SUPER FERICITA
cu
ANDREEA ANTONIA
06.06.2010 
GALERIA ZAMBETELOR
un vot si pentru noi
ml-1
si
ml-2
VOT
PUPICI TUTUROR 
aleesicoo spune:
gata maribell , am pus pozicile![]()
ALE
(01.06.2010)
maribell spune:
le-am vazut........
WOW
si esti si inalta....dupa cum se vede
mult oricum nu te-ai schimbat.....esti super 
si ai vrea ca scorpiutza ta sa faca dans?
MARIA
SUPER FERICITA
cu
ANDREEA ANTONIA
06.06.2010 
GALERIA ZAMBETELOR
un vot si pentru noi
ml-1
si
ml-2
VOT
PUPICI TUTUROR 
Vivela spune:
Alesico, m-am uitat si eu, arati tare bine! 
mi-e un somn de mor, am fost iar sigura cu amandoi, david n-a dormit deloc azi, damian a fost cam marait. ca de acum vrea si el activitati, se cearta cu frac-su pe jucarii...eu ma asteptam la faza asta un pic mai incolo, dar se pare ca sunt depasita rau...si totusi, parca lego facea david dupa un an jumate, damian ar face de acum si e foarte frustrat ca nu-i iese.
si nu mai pot, dom'le sa mananc nimic in fata piciului, ca se intinde si el si bate din picioare ca sa-i dau. ma simt si prost cand mananc si el inghite in sec si tipa. david n-a fost asa, a mancat cand i-am dat, nu pot sa zic ca am avut probleme cu masa, dar nici n-a tras el de mine sa-i dau.
n-am prea mai citit ce ati scris, asa ca nu mai zic nimic, doar urez multa sanatate puiutilor bolnaviori
.
Traiesc in Orasul Alandala
aleesicoo spune:
nu sunt inalta
am 1.60
da la etaj am facut
as vrea tare mult sa faca si Karina si o voi inclina spre dans, balet sau gimnastica
una din astea tot ii va placea:D
e f bine pt o femeie sa stie sa danseze dansuri de societate
deh la nunta n am avut pr cu valsul
ALE
(01.06.2010)