Floricele de liliac mai-iunie 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 7
Madamar spune:
CU intirziere, dupa o lectura fugarita a capitolului curent, va spun din nou: MI-E DOR DE VOI!
SUNT ABSOLUT INDIGNATA de deciziile piticului BOC, si-i declar RAZBOI - DE PARCA L-AR INTERESA!
Imi vin iar in minte frauda si modul in care au obtinut puterea acesti NETRBNICI, si cit am suferit cind am vazut ca nu mai scapam de ciuma portocalie!!!
Urez LA MULTI ANI SANATOSI floricelelor de aceeasi virsta cu floricica mea, care a implinit 6 luni frumoase, astazi - de fapt ieri.
Pupici si noapte buna!
Mary,
lui
Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita,
puiul
maribell spune:
'neatza fete drgi......
va invit aici la mine pe terasa la un cappuccino delicios sa-l savuram impreuna la art curat si sa discutam aprins despre boc si ai lui....![]()
MARIA
SUPER FERICITA
cu
ANDREEA ANTONIA
06.06.2010 
GALERIA ZAMBETELOR
un vot si pentru noi
ml-1
si
ml-2
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=21" target="_blank">
VOT
PUPICI TUTUROR 
maribell spune:
DIANA
eu ii fac supita cam asa: dupa ce am taiat foarte marunt:morcov,pastarnac, telina, radacina de patrunjel, dovlecel, cartofel, ardei sau gogosar si le las in apa rece vre-o ora (THEO m-a sfatuit sa le tin asa ca sa mai iasa nitritii din ele) apoi dau in clocot o bucata de pui, o tai marunt, schimb apa la legume si le las la fiert in apa mai multicica pana se face cantitatea de supa pe care o papa tony.o strecor si-i dau asa, sau mai nou ii blenduiesc in supa si morcovel, carnita si cartofel, dar tot mai moale, ca sa poata trece prin tetina.tony papa supa cu biberonul.altfel cred ca as sta un an sa pape 150ml cu lingurita.
MENIUL DE AZI:
- mar si para -blenduite
-supa de legume cu puiut-la biberon ![]()
-lapte si cereale
-ceai si apa
-fier de 3ori /zi si vigantoleten 500
![]()
e foarte tare faza cu fata lu'anca roman.....LAURA , eu cat timp am fost la ARABESQUE adica 6 ani, fata anccai era mai micuta, dar niciodata nu o vedeam la palat la ore sau in deplasari...ea era cu invatatul, nu cu dansul, nici macar in vizita nu o prea aducea.....deci e ciudat ce-mi spui tu....dar mai stii, s-o fi apucat mai marisoara de dans, dar pana la faza sa-i tina loc mamei ei....e cam mult(dar....mare ti-e gradina ta doamne....si orice e posibil) chiar o sa ma interesez,sunt curioasa
....nu am mai fost pe la palat de vre-o 10 ani...ehe....ce copilarie am avut eu in palatul copiilor, spetacole, deplasari, turnee, schimburi culturale,tabere, tv...ma-u definit ca om.frumos, am ce povesti la batranete ![]()
nu stiu cum mai este acum anca....dar atunci, ori erai bun, ori mama baga cadouri doamnei ca sa faci parte din trupa care se alegea cu cireasa de pe tort.
.DINAMICUL era condus inainte de LIVIA ORBAN....acum nu mai stiu nimik, dar ei erau cei mai buni la dans modern, iar noi la balet ![]()
scuze fetele de off topik....dar pe tema asta sunt in stare sa umplu o carte....
LENA
cat de fericita esti cu sotul acasa? 
ARTU
ce mai face SABINA....E MAI BINE?
CRIS
CE MA BUCUR CA SEBY-BEBY E MAI BINE 
UN WEEK-END SUPERB VA DORESC.....
MARIA
SUPER FERICITA
cu
ANDREEA ANTONIA
06.06.2010 
GALERIA ZAMBETELOR
un vot si pentru noi
ml-1
si
ml-2
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=21" target="_blank">
VOT
PUPICI TUTUROR 
Reallaura spune:
Buna fetele
Imi pare rau de puiutii bolnaviori.
Artu nasol ca luati antibiotic, dar sper sa scapati repede...
Sabina frumoase fete ai, Ale ca deja nu mai e bb e o domnisoara superba, iar papusile...sunt bune de papat. sa fiti sanatosi!
Cu alaptatul noaptea, pai si Ilinca mea are nopti cand sta numai la san, nu mai pot sa ma misc de langa ea nici 20 de minute, dar nu ma intereseaza, asta este, dupa intarcat voi reusi sa dorm ceva mai mult. Mie nici Mirci nu-mi doarme intins toata noaptea. se mai scoala si cere la mine, facem schimb de copii, apoi cere Ilinca san, iar schimbam copiii, uneori si de 3 ori pe noapte. Or sa creasca. Cred ca beneficiul alaptatului e mai mare decat neplacerea cauzata de trezitul des. In fine. Eu stiu ca suptul noaptea stimuleaza lactatia asa ca nu ma vait si nu indraznesc sa sper la somn toata noaptea.
Cu modificarea legii mamelor, hm ce sa spun? Ma deranjeaza f tare impertinenta astora de apar la tv, un consilier al primarului sect 2 parca...intrebat ce fac mamele cu copiii de 1 an, unde ii duc, ca nu exista crese cica pai da, d-aia nu exista crese pentru ca legea era ca mamele sa stea 2 ani acasa si nu era cerere...nu era cerere! cand eu am insistat la cresa de stat pt Mirci de vreo 4 ori si nu am fost primiti - nici cu spaga-, iar o prietena s-a dus cu o relatie si i-a primit copilul imediat...ah, da si cica stimuleaza munca...iar mamele care veneau din CIC fiind ineficiente erau primele puse pe lista de concedieri...ma rog...mare nemernicie.
Cordelia spune:
Buna dimineata,
fetelor cearelele le dati la masa de 17.00? si le faceti pasta asa?
si eu am o problema, nu stiu cat trebuie sa-i dau sa pape piure de leguma/ fructe, adica el deschide gura asa si papa dar niciodata nu-mi dau seama daca e prea mult sau prea putin (folosim castronel din alea de la Ikea) si nu stiu cand sau nu...
Si de multe ori nici nu mai papa laptele de continuare si tot asa si ma tare tare ca nu o sa mai ia in greutate
! Si apa cand le dati bebeilor? adica, asa la plesneala sau cum iti dai seama daca ii este sete
??
Intreba cineva de apartamente, este un site care sare peste comisionul agentiilor deoarece sunt numai proprietari acolo; noi asa ma vandut apartamentul, site-ul este: www.magazinuldecae.ro .
scuze daca il stiai, dar este super eficient, ptr ca sunt si poze si date de contact ale proprietarilor si poti sa selectezi si ce zona te intereseaza. Succes
Noi nu zicem nici tata nici mama nimic
de ceee?? in schimb tipa cat il tin puterile![]()
Crissy_C spune:
Neata!
Monyca, sper ca ai avut o noapte mai buna. Iti spun si eu parerea mea, un pic diferita de a altor fete.
Eu cred ca o mamica extenuata nu ii e de niciun folos puiului ei, mai ales ca nici eu nu cred ca N. se trezeste de foame noaptea. Asa ca sunt de parere ca ai putea sa incerci sa-l ajuti sa doarma perioade mai lungi, daca si el coopereaza, bineinteles. Asta va va fi de folos amandurora, pt ca bebelusul are nevoie de macar o repriza lunga de somn in 24 de ore.
Am citit ca dupa 3 luni bebelusii sunt perfect capabili sa treaca peste noapte fara sa manance, mai ales daca au mancat bine peste zi si sunt ok cu greutatea. Asa ca el probabil si-a format un obicei de a se trezi la anumite ore, atunci cand trece dintr-un ciclu de somn in altul - bebelusii la varsta asta au cicluri de somn de cate 45 de min, cu somn superficial-profund-trezire. Si noi avem la fel, doar ca trecem dintr-un ciclu in altul imediat, fara sa ne aducem aminte ca ne-am trezit. Sistemul lor nervos nu este suficient de matur, asa ca ei pot avea dificultati in a adormi imediat la loc si cauta 'ajutorul' mamei.
In locul tau i-as da o masa suplimentara intre cea de dupa amiaza si cea de seara (daca mananca la 3 ore in restul zilei, de ex, as scurta timpul la 2 ore intre dupa amiaza si ultima masa a serii) si atunci cand s-ar trezi as incerca sa-l linistesc altfel decat punandu-l la san. Pentru el e important sa te stie aproape, nu neaparat sa-l pui la san - deci incearca treptat: prima oara ia-l in brate si leagana-l, fara sa-i dai san, a doua oara leagana-l usor cu mana in patutul lui, fara sa-l mai iei de acolo si fa-i shhh, apoi doar shh si in cele din urma il poti lasa pe el sa se obisnuiasca sa adoarma singurel. Bineinteles, daca incepe sa planga in toiul noptii nu cred ca te lasa inima sa-l lasi acolo, mai ales ca o ai si pe Eva, dar poate doar se foieste si adoarme singurel la loc.
Am mai citit ca e important ca bebelusii sa invete sa adoarma singuri seara tocmai pt ca noaptea daca se trezesc sa fie obisnuiti cu faptul ca se afla in patut (si nu in brate) si sa adoarma singurei la loc.
Somnicuri lungi si linistite!
aleesicoo spune:
neata dragele mele
CK-29 multumesc mult pt parola!
Nana, semnat petitia!!nu stiu ce vom rezolva cu aceasta petitie!
Cordelia, nici Karina nu zice mama, tata dar in skimb si ea tipa cat o tin plamanii, cred ca va ajunge o mare solista de opera![]()
Rar mai zice si ea COOOO!!! asa ii zic eu sotului!!
ALE
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza
(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
cris_09 spune:
Neata!
Dupa inca o noapte nedormita
Nu a servit nimeni cafeaua astazi,as avea si eu nevoie de o galeata asa
.Dar asta e,puiul meu sa fie sanatos,ca o sa am timp de odihna la batranete![]()
Intrebare intrebatoare:cum facem sa nu cada copilasii din pat?
Al meu e deja la a treia cazatura,merge de'abusilea si nu intelege,desi eu ii tot explic,ca marginea patului reprezinta pericol.Deci nu ca ar fi nesupravegheat,dar si din somn se trezeste,se intoarce pe burtica,si o i-a la pas..tzup tzup tzup.POC.
Week-end frumos si sanatate puiutilor bonlaviori.
Luni sa fie unul mai voios ca celalalt
Cristina,mamica implinita
de sufletel mic Sebastian Mihai
www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)Nu cartile cresc oameni,ci mamele.
arturicii spune:
Neata
Multumim de urari; din fericire antibioticul (amoxicilina) si-a facut imediat efectul (dupa prima doza a dormit micuta 3 ore apoi nu a mai fost maraita) insa il avem de luat 10 zile.
Maribell, eu sunt fascinata de dans in general iar filmele mele preferate sunt cele gen Dirty Dancing. Asa ca din partea mea povesteste muuuult muuuuulllltttt.
Si baietii au facut dans la Sala Palatului un sezon apoi i-am mutat in alta parte. Dar clubul se cheama Pasi in Doi.
Monyca, eu ii dau Sabinei de cate ori vrea ea, fie zi fie noapte; copilului ii poti face program, am avut eu la baieti insa acum sunt convinsa ca se regleaza ei singuri cand sunt pregatiti. In mod obisnuit, Sabina se culca pe la 20:00 si doarme pana la 7 cu o trezire pe la 00:00 si una pe la 4:00. Nu face altceva decat mananca si se culca, sau mai bine zis mananca dormind. Nu o schimb, nu vorbesc cu ea, nu o legan, nu aprind lumini. O mangai si ii dau sa pape.
Cat despre nopti dormite integral...Ce-s alea????? De cand am ramas gravida cu baietii nu cred ca mai stiu ce-s alea.
Aly, vazut poze cu bebe suuuper fain.

Cordelia, noi inca nu servim cereale. Apa nu ii dau decat cat se joaca ea cu canuta si cat bea la dus ![]()
Cris, eu la joaca o pun pe jos ca sa mai variem locatia. I-am luat niste covoare din spuma, un fel de mega puzzle-uri si sta pe alea.
Pe patul mare nu o las singura deloc.
Cand doarme pune-i perne (sau paturi facute sul) sub cearceaf, la marginea patului.
Fug sa incepem pregatirea de hockey (un costum are 25 de piese...)
Bye
Ioana & Arturicii'S
maribell spune:
....cum CRIS.....eu am dat cappuccino-ul, nu ai vazut????
e mai slab, dar tot e ceva cofeina pe acolo....ce mai face SEBY BABY???
SI PROFITAND DE OCAZIE
ca toate fetele sunt in week-end, sa-ti mai povestesc ARTU despre cea mai frumoasa amintire amea de pe scena....spectacolul care mi-a ramas in suflet, a fost frumoasa si bestia in colaborare cu o scoala de balet din alberta canada.l-am montat in ro, l-am dansat si aici pe scena palatului copiilor, scena operei romane din buc, a operei din iasi, timisoara si binenteles in alberta si new york.....acest schimb cultural nu o sa-l uit niciodata si dintre toate mi-a ramas in inima.
fiind mai multe acte, am fost pe rand: ceainicul, sticla de sampanie...in scena cu masa
, satean...in scena cu satenii care vin sa se lupte cu bestia...astea au fost rolurile cand a fost montat prima data , iar eu aveam 15 ani......mai tarziu am fost si belle inlocuind-o pe colega care racise rau si nu a putut participa la spectacol.in primul montaj primele roluri au fost dansate de colegii de la liceul de coregrafie din buc si de grupa mare a scolii de dans din canada. costumele au fost superbe, normal facute de canadieni.....in canada cand am fost am stat la ei acasa...o luna, nu-mi mai venea sa vin acasa.nu-ti pot spune ce distractie era....a, si acolo am mancat pt prima data cartofi prajiti cu ketchup
si am sarit pe trambulina pana o colega si-a rupt piciorul.....![]()
iar pt cine-si mai aminteste.....fetele care dansau la tip-top mini-top, ceaiul de la ora 5, feriti-va de magarus si multe altele.....eu si cu colegele mele eram.....
ma opresc aici, sa nu plictisesc
pupici sabinei
MARIA
SUPER FERICITA
cu
ANDREEA ANTONIA
06.06.2010 
GALERIA ZAMBETELOR
un vot si pentru noi
ml-1
si
ml-2
VOT
PUPICI TUTUROR