Floricele de liliac mai-iunie 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

In seara asta mami si fetita i-au rugat pe DD si pe ingerasi sa aline toate floricele de liliac bolnavioare!
pentru fiecare

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
www.sos-animale.ro/?x=show&sel=11" target="_blank">poti ajuta si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

La Multi Ani, asa, pe seara, tuturor floricelelor de 19!

Multa multa sanatate tuturor puiutilor bolnaviori si putere mamicilor grijulii!

Si o noapte linistita cu somnic adanc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jocurban
Daca tot e sa mi-o iau ca fraiera, macar sa nu mi-o iau pe gratis, de la stat!

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui aka

si mi-am amintit sa o salut pe mamica Mariei, Corinasmile. te-am vazut pe la bazar, carticica aia imi facea si mie cu ochiul. dar am luat alta tot de plastic si are mare succes. citeste Miruna cu gingiile in fiecare dimineata.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Pupam feteleeee! Eu mai luasem o jucarie de la tipa aia, asa ca m-am uitat ce mai avea, iar carticica mi s-a parut si mie numai buna pentru "citit cu gingiile"

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

Salutari si de la noi,
Noi ne-am procopsit cu o conjuctivita de toata frumusetea.Adevarul e ca in ultimul timp a fost mai nelinistita dar am crezut ca sunt dinti de vina si azi s-a trezit saracuta cu ochiul stang lipit.Am prmit picaturi Gentax si speram sa ne treaca repede.

Uram si noi toate cele bune si sanatate cu sacul tuturor floricelelor ce au mai adaugat lunite in ultimul timp cat am lipsit.

Sabina am vrut sa vad si eu pe Eka si pe Iusti si v-am cautat in toate conturile si pe mail si nu v-am gasit

mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010

Mergi la inceput

Fetelor, va inteleg perfect indignarea dar facand haz de necaz nu m-am putut abtine sa nu zambesc la unele afirmatii.
ALE ai fost tare "la scobit de pepeni" si NANAcu varza murata.

09.06.2010

Mergi la inceput

A,si vroiam sa va intreb cat costa in tara prevenarul ca aici costa 115 euro o doza ,si se fac 4 doze deci 460 euro.Acum e ceva reducere,costa doar 87,sper sa prind macar 2 doze la pretu asta mai economisim ceva.

09.06.2010

Mergi la inceput

Am mai pus ceva poze daca vreti sa ne admirati

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Monyca - referitor la trezitul din ora in ora, eu cred ca nu are cum sa-i fie foame atat de des, cu atat mai mult noaptea, cand metabolismul se incetineste (deja mititeii ar trebui sa faca diferenta zi / noapte). Eu cred ca se trezeste doar sa verifice ca esti langa el. Si eu am vazut parerile unor pediatrii si cam toti spun sa se mearga pe metoda plansului controlat. Adica il lasi 5 min sa planga, intri, il linistesti si apoi iesi din nou si stai o perioda mai lunga si tot asa. Eu nu am aplicat asta, deci nu stiu cum functioneaza. Dar pediatrii spun ca in 1 - 2 saptamani copiii ar trebui sa invete sa se auto-linisteasca si sa se culce singurei.
Si eu o alaptez pe Eva, insa am considerat ca alaptatul este o masa, nu o metoda de calmare. Nu am pus-o la san ca sa se linisteasca, la orice planset. Mie doctorul mi-a spus ca alaptatul din ora in ora noaptea nu este benefic nici pt. copil, nici pt. mama.
Stiu ca unele persoane nu sunt de acord cu ce spun eu aici, insa taca tu ai cerut pareri, am spus-o si eu pe a mea. Sper ca ti-am fost oarecum de ajutor.

Cris ne bucuram ca sunteti ceva mai bine cu stomacelul. Sa auzim cat de curand si de somn linistit!

Maria ce te invidiez ca adora supita; spune-mi si mie cum o faci, poate ai o reteta buna si ii va placea si Evei.
Mancati deja spanac? Nu este cam devreme?

Ruxi si eu ii dau calciul cu mare greutate Evei, tot cu seringa. O bag undeva in obraz, cica de acolo nu poate sa o scuipe (am citit asta in prospectul de la Rotarix). Am mai auzit ca unele mamici pun medicamentele in lapte, dar Evi nu a mancat pana acum biberon. La urmatoarea transa de calciu o sa incerc sa o strecor in ceva mancare. Sa vad cum merge. Sper sa nu refuze si mancarea din cauza calciului.

Ioana sanatate multa Sabinei . Offf, ma doare sufletul cand ma gandesc la mititeii astia cum or suferi ei si nu stiu sa spuna .

Aly poate este un sfat babesc, dar mie mi-a spus un pediatru ca ochiii bebeilor se curata f bine cu lapte de la san. Poate mai alaptezi inca si te ajuta. Eu i-am mai pus Evei cate putin laptic in ochi cand vedam ca sunt putin incarcati.

Meniul de astazi:
- mere coapte + suc de morcovi - s-a papat
- supa de legume zeama in care am pasat dovlecel si morcov - s-a degustat si s-a scuipat cu ea in toate partile, dar zambind adorabil, asa ca mami nu s-a suparat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura__ spune:

Ioana, sanatate multa Sabinei !
Flory_blanca sanatate Nadiei !
Bubu, Eurespalul este foarte inecacios la gust. Sunt multi copii care nu-l accepta din cauza asta, el fiind, de altfel un sirop extrem de eficient pt tractul respirator (are rol antiinflamator). Nu stiu cati ml ti-a recomandat medicul sa-i dai (ca un alt dezavantaj al lui este ca e eficient dar la doze destul de mari), nu-mi aduc aminte nici daca mai alaptezi sau nu, ca daca nu, i-l poti pune in biberonul cu lapte, iar daca da, incearca cu o pipeta sa-i picuri direct in gurita.
Fierul da-l la 2h dupa masa (sau 1h inainte de masa). Pana atunci mai are timp lapticul sa se digere si poate nu mai varsa.
Mira, daca aud pe cineva...in leg cu apart...iti spun.
Maribell, da, la Palat. Cu Anca Roman. Dar pana acum au facut cu o tipa tanara (din zvonuri ar fi fiica ei, cica) care are ansamblul de dans modern Dinamic. Oricum sunt foarte incantata si ei ii si place, vad.

Eu tocmai m-am delectat pe facebook cu Surya
Doamne cat de frumoasa este !!!!

Mergi la inceput