Floricele de liliac mai-iunie 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 5
arturicii spune:
salutare tuturor
nu am citit nimic din urma ca-s ametita de cap dupa o noapte in care a plans Sabina cat nu a plans adunat de cand s-a nascut. Dimineata am mers la dr. Infectie la urechea stanga deci antibiotic.
tuturor
Ioana & Arturicii'S
aleesicoo spune:
imi pare rau artu
sanatate micutei
ALE
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza
(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
aleesicoo spune:
dar cu siguranta artu mamiciile nu sunt platite cu 6 mil timp de 1 an acolo
ALE
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza
(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
Virgi17 spune:
Nici la mine nu se deschide petitia.
Artu, sanatate multa Sabinei.
Fetelor, am vazut ca se pot comanda cartile din colectia Disney direct online pe site-ul editurii Adevarul. Poate va e mai usor asa.
Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010) 
flory_blanca spune:
Acum ma uitam la TV si am inteles ca legea se va aplica celor care vor naste dupa publicarea legii nu si celor care primesc deja indemnizatia. Intr-un fel (si nu dati cu rosii)era normala reducerea acesta, niciunde in UE nu este perioada de crestere a copilului asa de mare dar problema usturatoare este ca dincolo exista crese bine puse la punct si salarii decente incat sa iti permiti o bona sau o cresta pe cand la noi cu minimul pe economie abia traiesti. Ceea ce mi se pare tragic mie este nu ca vor sa reduca perioada ci ca nu se gandesc ca daca fac asa ceva trebuie asigurate si alternative sau o sa ne luam copii cu noi la lucru? Asta e... traim in RO si trebuie sa ne obisnuim cu asa ceva.
Eu raportez una bucata copil plangacios si greu de multumit ceea ce nu s-a mai intamplat pana acum. Ne-a terminat bronsiolita asta, nu mai vrea sa ia medicamentele nu mai deschide gura nici la mancare, un chin pe toate partile, nici nu doarme nici nu sta... greu ii mai faci pe plac.
MENIU (abia mancat cateva lingurite):
mar+para
fasole verde+carne vita+morcov
Vroiam sa scriu mai multe dar sincer am uitat cui, mai tin minte doar ce asa ca ma las pagubasa... ma duc sa ma intind putin ca nu mai pot de somn.
Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010
lenabum spune:
artu sanatate sabinei,sper sa treceti usor peste asta,d-ne ajutale

fericita mamica cu
mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family
maribell spune:

MULTA SANATATE SABINEI....

IMI TRIMITE SI MIE CINEVA PAROLA DE LA FLORICELE....?
MARIA
SUPER FERICITA
cu
ANDREEA ANTONIA
06.06.2010 
GALERIA ZAMBETELOR
un vot si pentru noi
ml-1
si
ml-2
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=21" target="_blank">
VOT
PUPICI TUTUROR 
n_a_n_a spune:
Virgi am vazut pe cont ca am un fan si am intrat pe profilul respectiv sa vad despre ce e vorba... Eu verific chestiile astea zilnic.
www.petitieonline.ro/petitie/petitie_impotriva_reducerii_perioadei_de_concediu_pentru_cresterea_copilului-p58537054.html" target="_blank">petitie impotriva reducerii perioadei de concediu pentru cresterea copilului
Nana, mamica
de ubirice dulce
, Adelina Ioana - 11 mai 2010
www.sos-animale.ro/?x=show&sel=11" target="_blank">poti ajuta si tu ![]()

ptr urari; sper sa ii treaca asa cu antibiotic