Floricele de liliac mai-iunie 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 4
Virgi17 spune:
LA Multi Ani bebeilor de 19 !!! ca multi mai sunt!!
Daaa, azi am facut si noi 6 luni si i-am facut cadou decoratiuni de Craciun din lemn de la mag Boribon(au si site pt cine e interesat), ca au sediu pe langa mine si Doamne...ce gasesti acolo, numai minunatii pentru copii.Poate ca ati vazut firma pe la targurile de bebei, au jucarii din lemn si nu numai. Mi-am luat si un ceas de perete de bucatarie stil vintage f frumos.Si multe produse de acolo sunt din Ungaria. f f frumoase. Ma si uitam la ele, atat se simple, as putea clar sa fac si eu.. Ca tot vorbeati de reprofilare.Uite, jucarii si decoratiuni pentru copii. Arata de milioane!
Sabina, ti-am vazut fetele in poze(in sfarsit, dupa ce m-am invartit intre atatea conturi). Sunt minunate!!! Si eu cred ca esti o supermama, superhero!!
Ioana nu mai vrea sa doarma cand o scot in parc la aer. De cateva zile maraie in carut si ma intorc cu ea in casa dupa 1/2 ora de stat pe afara. Azi a rezista o ora. Cum o bag in casa si o pun in patut, in 5 minute adoarme.Acum le sforaie.
Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010)
Vivela spune:
haha, am deschis si eu acum teveul, pe care am refuzat sa-l mai deschid in ultimele saptamani. nu stiu daca sa rad sau sa plang, aud asemenea gogomanii ca parca nu-mi vine sa cred.
se sugereaza ca femeile oricum se mai prostesc dupa stat acasa 1 an cu copilul, dupa 2 si mai si...de ce oare nu o spun pe sleau: mamele sunt cam proaste!!!
Congooooo, here i come!!! mai vine cineva cu mine?
Traiesc in Orasul Alandala
aka spune:
theo multam de primire. suntem bine acum, multumim lui Dumnezeu.
Vivela ce bine ca iti mananca d. e mare lucru...Miruna tine gura inchisa, abia var lingurita. mai iau pauza o zi apoi iar o iau de la cap cu niste piure...
mie mi-a intrat indemnizatia ieri pe card.in sectorul 4.
in alta ordine de idei. daca mie mi-ar fi foame noaptea si i-as cere sotului ceva de mancare si el ar veni cu un ceai luuuuuuunnnnngggg sigur as face foarte urat. asa si cu copilul. eu n-am indraznit sa-i scot Cristinei mesele de noapte de supt, cand a vrut sa se intarce atunci n-a mai supt. din punctul meu de vedere nu mai conteaza confortul meu ci copilasul, lui trebuie sa-i bine bine, din toate punctele de vedere, fizic, afectiv. eu poate voi reusi vreodata sa ma odihnesc si daca nu, functionez foarte bine si in conditiile astea.
daca au idei de reducere a perioadei de acordare a indemnizatiei cred ca ar trebui sa avem urmatoarele ganduri
cred ca le-am pus pe toate.
multa sanatate Sabinutei de Arturica, sa plece uratii de mucisori.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
maribell spune:
se pare ca nu degeaba aveam eu nervi azi......cu oamenii de la putere...tara asta o sa ajunga rau de tot.mai bine ne cumpara nemtii.......glumeam
ei nu mai spune LAURA.......la palatul copiilor???
eu chiar am fost corepetitor la arabesque, i-am tinut locul profesoarei anca roman aproape 1 an,apoi din cauza salariului de kk....am prins contract de instructor de balet la un colegiu din osaca intr-un schimb cultural.si acolo am ramas....in ro veneam in vacanta.iar cauza pt care nu am ramas definitiv acolo se numeste primul meu sot....
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
GALERIA ZAMBETELOR
un vot si pentru noi ml-1 si ml-2www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=21" target="_blank">VOT
PUPICI TUTUROR
aka spune:
si mi-am amintit sa o salut pe mamica Mariei, Corinasmile. te-am vazut pe la bazar, carticica aia imi facea si mie cu ochiul. dar am luat alta tot de plastic si are mare succes. citeste Miruna cu gingiile in fiecare dimineata.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
Virgi17 spune:
Brrrrr, Nana, si eu cred ca ala e pedofil!
Ma infior toata cand ma gandesc ca exista oameni ca astia...
Dar ma infior si de parintii care isi expun copiii pe net in felul acesta. Chiar nu mi se pare deloc normal ca atat un bebelus cat si copilasi de 3-4-5-6 ani sa fie pusi pe net in fundu' gol. ce or vrea sa arate cu chestia asta?Sincer, nu ma prind.
Virgi17 spune:
Uitasem, Nana, sa te intreb: cum de ti-ai dat seama ca individul da tarcoale pozelor Adelinei???
maribell spune:
cine imi da si mie parola de pe floricele?
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
GALERIA ZAMBETELOR
un vot si pentru noi ml-1 si ml-2www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=21" target="_blank">VOT
PUPICI TUTUROR
aleesicoo spune:
Sabina, in ce album sunt pozele fetitelor?pe ce cont?
Nana, Vivela petitia nu mi se deskide
ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
aleesicoo spune:
imi dati si mie un Pm cu parola de pe mail?
plss
mss
ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!