Floricele de liliac mai-iunie 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Da de unde rotisor Sabina?

Theo, acu am par scurt. M-am tuns singura. Eu pot si fara alea. O, si ce merge viata inainte si asa...
edit: la astea nu am renuntat ca si la tv si la microunde, voit. Ci npur si simplu nu mai intra in schema zilnica.

Ioana & Arturicii'S

manchiura nu exista ptr mine. eu imi rod unghile, de nervi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

eu le tai intr-o zi si in alta le pilesc...

ieri am dat cu solutie pe cada/ faianta si nu am apucat sa mai sterg. ce faceam eu la dus dimineata in loc sa profit de un mom calm? stergeam faianta....

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

nasol moment.

Mergi la inceput

cum ziceam, recuperez la pensie

of, mai bine mi-as roade unghiile la stress decat sa mananc dulciuri

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Citat:

Cordelia, gata omleta de pe capul tau?

Theo, ce imi facusi cu linkul ala de filme Ma uit la PS I love you

Ioana & Arturicii'S

Hihi, gata gata am reusit sa ma spal! Nu a fost asa de rau cum ma asteptam, insa oricum la spalat s-au facut putin frecatei din aia de omleta.

Multumesc de hint ptr portocala, am sa incerc si eu.

ma duc sa mai citesc ca vad ca s-au adunat deja 7 pagini in f scurt timp, sunteti harnice fetelor la scris.

Mergi la inceput

Citat:

cum ziceam, recuperez la pensie

of, mai bine mi-as roade unghiile la stress decat sa mananc dulciuri

Ioana & Arturicii'S

eu fac si una si alta

Mergi la inceput

dar Artu crezi, ca o sa mai avem noi timp de ceva la pensie cand o sa fim bunice de atatia nepoti?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui theophillina

Ale, bebe Stelios adoarme singur cand ii e somn oriunde, in leagan, in brate, pe salteaua de joaca sau in patut.

Artu, ha, ha, chiar aseara citeam la un alt subiect similar, mai vechi, cum ziceai ca Sabina doarme pe burta ta, nu o pusesesi inca in sling atunci. Zi-i cu clatita. He, he, si eu il vad acum a doua oara, prima oara tot aici l-am vazut dar nu cred ca l-am vazut tot. Eu pe site-ul asta imi fac veacul cand am timp, sunt cu house si nevestele disperate in brate.

Ada, in primul rand vreau sa-ti spun ca tiza mea e o frumoasa foc. In al doilea, cum pe minge? Pune si tu o poza te rog sa vaza si ochiul meu, ca eu n-am minge, dar imi iau imediat daca invatam ca ne ajuta la joaca, nu la somn, ca noi dormim oricum, oriunde.

Cordelia, in primul rand, eu ti-am mai raspuns (asa cum am stiut eu ) la intrebarile despre combinatii fructe/legume. In al doilea rand, acum cand ai zis ca baiatul tau are aproape 7 luni, m-am uitat la semnatura sa vad cand e nascut, nu scrie nimic, apoi pe prima pagina, iar acolo nu te-am gasit deloc. Nu stiu de ce...cum ne-a sau ti-a scapat, poate ne dai datele sa te trecem, ca eu nici nu stiu cum il cheama pe baietelul tau...

Aly_, pozele Sabinei sunt in contul webshots mai_iun_2010 cu aceeasi parola ca la flori_de_liliac_2010. Am vazut-o si pe Eliza, e o scumpa cu ochisorii ei frumosi.
Edit: zice Sabina ca pozele nu mai sunt pe webshots.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

He, cred ca am rata mesajul tau?! Posibil ca parca nu-mi amintesc si sigur as fi tinut minte/ notat retete:)

Cat despre semnatura/ datele mele, nu prea reusesc eu sa intru si sa fiu atat de activa pe cat mi-as dori insa va urmaresc cat de des pot dar de cele mai multe ori nu apuc sa scriu, din motivul asta nici nu am mai scris datele iar la semnatura ce sa mai zic, ca ramasesem pana nu demult cu semnatura gravi in 27 saptamani....so, intelegi acum. Oricum nu sunt foarte la zi cu tehnologia de pe forum si mi-e greu sa caut in contul meu si etc etc etc.

Daca tot vorbim de date, ale noastre sunt: bebe baietel, Stefan-Mihai, nascut 3 mai 2010, spital Polizu, natural (nastere grea, a2a oara am sa nasc cezariana sigur sigur)!!
mai trebuie ceva?

Fetelor, a achizitionat cineva scaunel/ leagan, jumper? Am vazut la o cunostinta, iar bebe (are aprox 1 an deja), sarea intr-o fericire in el si chiua si se bucura, iar parintii ziceau ca a fost singurul mod de a-l calma cand urla de colici sau alte suparari; si il pusesera in jumper de pe la 5-6 luni asa:).
Parca m-ar tenta....

Mergi la inceput

hihi, nu stiu; insa ce stiu e ca fac o calatorie in jurul lumii la pensie, inainte sa apara nepotii. De o vrea cineva sa ma insoteasca bine de nu asta e.

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Citat:

eu le tai intr-o zi si in alta le pilesc...

ieri am dat cu solutie pe cada/ faianta si nu am apucat sa mai sterg. ce faceam eu la dus dimineata in loc sa profit de un mom calm? stergeam faianta....

Ioana & Arturicii'S

Haha si eu patesc asta! seara le tai si le mai pilesc a 2a zi, cand doarme bebe! de cosmetica nu mai zic nimic ce naiba sa mai zic...

Mergi la inceput