Floricele de liliac mai-iunie 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Va multumesc din partea Evei pt. felicitarile pt. primul dintisor.

Theo am fost astazi si i-am luat cadou: un Jumperoo din acela de la Fisher Price. Am pus-o putin in el acum pe seara cand ne-am intors, i-a placut, dar era cam obosita.

Cordelia mie pediatra mi-a spus ca la masa de la 17 sa ii dau morcov sau mar ras cu cereale sau cu biscuiti de bebelusi fara gluten.
Nu stiu cat are bebe al tau, dar poti sa ii dai (dupa 7 luni sau cum iti recomanda doctorul sa introduci alimentele urmatoare): iaurt simplu sau cu fructe proaspete, mamaliguta cu branza dulce. Mai scrie in hartiile pe care le am de la doctor ca poti sa ii mai dai si papanasi facuti cu branza de vaci de la 8 luni (dar nu cred ca e cazul).
Pun si reteta de papanasi pt. orice evantualitate:
80 g branza vaci facuta in casa
2 - 3 linguri de faina
1 galbenus de ou
Se amestaca ingredientele, se formeaza papanasi, se pun la fiert in apa clocotita si se fierb cca 15 - 20 min.
Se scot si se servesc cu iaurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

Sabina am cont pe facebook,astept sa-mi dai accept

Theo multumim

mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

maica-mea ii zice lui fac book - face buci. abia a invat si ea sa il manevreze. si eu m-am prostit dupa sora-mea. hai Artu sa te prostim si pe tine.

Eu tocmai ce mi-am cantarit fotomodelele, nu cred ca ne invinge cineva la 7 luni trecute de jumate avem vai de capul nostru Ekaterina 6.220 si Iustinica 5.880. Cine se mai streseaza, cine se mai streseaza?? Ca eu o iau pe araturi.

Am vrut si noi sa avem un weekend in 2 la Azuga, aveam nevoie de somn, liniste, plimbare. Pe drum vineri seara sun acasa sa vad ce si cum, mamei ii era rau, zic hai ca vin acasa si ea si sora-mea nu veni, uite asa ne-am certat pana seara la 10, dimineata o sun mama tot nu era in apele ei, vin acasa, nu veni, in final ma suna la 12 sa vin acasa. si uite asa s-a dus pe aratura wekendul nostru. Nu stiu cum se face, ca de fiecare data cand vine vb sa plecam undeva apare cate ceva.

Rocsy va primesc cu drag la noi. Vb si stabilim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

e, Theo, nu vezi, eu involuez. Nu tv, nu microunde, nu manichiura, nu coafor, bebe in sling, fara xbox ptr baieti, vorbesc la tel nu pe skype, nu mess, felicitari clasice cu posta nu online etc.

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Hai mai Theo, ma intrebi tu pe mine cum am facut clatita? Sau oare sa ma umflu in pene?
Clatita clasica in dulcele stil de acas' cu ou si lapte si apa minerala (borsec ) su am pus vanilie si scortisoara la impuls .
Le-am facut ptr trupa de baieti ce se afla la noi in casa si cum Sabina saliva dupa ele i-am dat si ei.
E tare dulce. Cand ii place ceva mult, musca, molfaie si face "mmmmm". A facut si la mango si la clatita.

Ioana & Arturicii'S

se livreaza Borsec toooocmai in Canada??

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui theophillina

Artu, hai, mai, eu credeam ca vreo clatita speciala pt bebei. Si cu facebook, am uitat sa-ti zic se numeste "retea de socializare" si are cont oricine acolo adica si obama, cred ca si basescu are.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

hai ca pe asta nu o stiam. dar lasand gluma la o parte si eu mi-am gasit prietene vechi vechi pe FB.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

Vizionat poze cu minunatii de fete(toate 3) sa va traiasca!!!

mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Theo, maine ma trag in poza cu a'mica in brate, just for you In principiu e o magaoaie de minge de vreun metru, pentru facut exercitii de burtica/picioare/ coapse, teoretic. In practica, ma pun pe ea cu Dora in brate si o balansez pe verticala incetisor, sa nu o zgaltai, mai facand si miscari pe laterala daca vreau sa adoarma in mai putin de un minut.

Ada, mamica de Timea Christiane (6 ani 1/2) si Teodora, 20.05.2010

Mergi la inceput

Sabina, avem si Borsec si Allegria si salam ro si eugenii si crema de galbenele si carti si ziare si pufuleti si almette si o gramada de chestii.

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Sabina, nu imi trebe FB, stiu sigur
Pacat de we vostru, las ca recuperati la pensie (asa imi zic eu cand nu imi iese ceva)

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput