Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***277***
Raspunsuri - Pagina 4
simplyana_m spune:
Si v-am zis ca s-a trezit maimuta: a inceput sa-l imite pe tac-so vb la tel in "spaniola": Eee...ee...sssi-siii! SSi-si-si!

http://www.lucamic.blogspot.com/
mireal spune:
Buna,Am admirat-o pe Alexandra, e frumoasa si pe Rares, ce gospodar este, mi-a placut sortuletul.Ayla, o pupam pe Luana
Eu de dimineata am fost nervoasa, si-a pierdut sotul portofelul cu toate actele, cardurile mele si banii.Acum m-am calmat, asta este ce sa-i faci.
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Inseamna ca si cu vorbitul stati bine. Cum e cu 2 picuratori? |
Nu, nu, inca nu a ajuns la stadiul de picuratoare, cel putin in comparatie cu frate-su
dar atunci cred ca-mi iau campii.Insa sunt super dragalasi cand fac un duet. Desi, nefiind la gradinita in aceasi grupa (logic), Claudiu are o memorie foarte buna, retine din prima activitate orice poezie, fie si de 2-3 strofe, cu el acasa chiar repet foarte putin. Asa ca daca o aude pe Luana vrea si el sa stie ce spune ea, si atunci ii citesc eu poezia ei, el o invata imediat, fiind cateva versuri doar, si atunci incepe distractia. Claudiu spune poezia de grupa mica, si Luana il completeaza.
De exemplu, vroiam sa va scriu o poezie:
"Mata zice: Miau-miau-miau, unde-i branza ca s-o iau.
Grivei zice: Ham-ham-ham, cum as roade-un os dar n-am.
Vaca zice: Mu-mu-mu, nu-mi vad vitelusul, nu.
Calul zice: Iha-ha, vino, manzisor, nu sta.
Rata zice: Mac-mac-mac, bine e sa-noti pe lac.
Gasca zice: Ga-ga-ga, pan-la rau cum as zbura.
Puii zic: Piu-pii, piu-pii, nu ne chinuiti, copii.".
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
simplyana_m spune:
Uhh, MIREAL, si al meu a patit asa asta primavara, i-a cazut din buzunar in taxi, pe la 3 dimi, cand se intorcea de la "beute cu baietii"...iti imaginezi deci ce a fost la gura mea atunci, nu?
simplyana_m spune:
AYLA, pai te-ai scos cu exersatul poeziilor!

Trebuie sa fie taaare simpatici!
ramona7575 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Nu, nu, inca nu a ajuns la stadiul de picuratoare, cel putin in comparatie cu frate-su dar atunci cred ca-mi iau campii.Insa sunt super dragalasi cand fac un duet. Desi, nefiind la gradinita in aceasi grupa (logic), Claudiu are o memorie foarte buna, retine din prima activitate orice poezie, fie si de 2-3 strofe, cu el acasa chiar repet foarte putin. Asa ca daca o aude pe Luana vrea si el sa stie ce spune ea, si atunci ii citesc eu poezia ei, el o invata imediat, fiind cateva versuri doar, si atunci incepe distractia. Claudiu spune poezia de grupa mica, si Luana il completeaza. De exemplu, vroiam sa va scriu o poezie: "Mata zice: Miau-miau-miau, unde-i branza ca s-o iau. Grivei zice: Ham-ham-ham, cum as roade-un os dar n-am. Vaca zice: Mu-mu-mu, nu-mi vad vitelusul, nu. Calul zice: Iha-ha, vino, manzisor, nu sta. Rata zice: Mac-mac-mac, bine e sa-noti pe lac. Gasca zice: Ga-ga-ga, pan-la rau cum as zbura. Puii zic: Piu-pii, piu-pii, nu ne chinuiti, copii.". www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana. |

super poezia, am scriso si eu pe hartie apoi exersez cu stefan pe diferote tonalitati... eu ii spun poezia "pisicuta, pis-pis-pis, te-am visat azi-noapte-n vis.." iae el gesticuleaza faza cu spalatu si pieptanatu`
pan` la vorba e cale lungaaaa ...Ei, cine mai stie poezii scurte si haioase ????
eu sunt cu caietu` pe brate la scris
Ayla21 spune:
Ramona eu iti pot scrie, tie si cui mai vrea, poezii, sau povestiri sau idei de activitati cu cei mici. Eu am mai incercat sa vin cu idei dar am fost inteleasa gresit si am preferat sa stau cuminte in banca mea.
Ramona, pentru grupa mica cele mai multe poezii au onomatopee si se recita insotite de gesturi, asa copilul intelege poezia mai bine, ii sugerezi prin gesturi ce urmeaza si activitatea e mult mai interesanta.
Pic, pic, pic
Cine-i oare, cine?
Pic, pic, pic
Iata ploaia vine.
Vine pe furis,
Pe acoperis,
Printre ramurele
Si pe floricele.
Ba o simt si eu
Pe nasucul meu.
Pic, pic, pic
Ploaia s-a intetit.
-----------------------
Am un nas, pe obraz, unu
Ochi am doi ca si voi, 1, 2
si mai am cinci degetele,
parca sunt lumanarele,
1, 2, 3, 4, 5.
------------------------
Degetul cel mare
Pleaca la plimbare
Aratatorul
Duce bastonul
Mijlociul
Duce pardesiul
Inelarul
Duce geamantanul
Numai degetul cel mic
Nu face nimic
Pentru ca el e pitic.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Salutare! Am mai incercat sa citesc ce ati mai scris voi, dar nu am mai reusit sa tin ritmul, sau sa scriu. Noi suntem bine, copiii merg super cu homeopatele pentru imunizare, nu am mai avut nici o problema. Luana a facut progresele la gradinita, am scapat de pampers, doar noaptea mai are let`s go, si de cele mai multe ori e curat dimineata. Am scapat de pampers dar nu si de suzeta. |

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui simplyana_m DENISAMADA, spor la treaba! ![]() ![]() ![]() |
Merci, m-am incadrat. Am terminat de introdus datele!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ayla21 spune:
simplyana
cred ca de asta si face Luana unele lucruri, pentru il vede pe Claudiu si incearca si ea.
Mireal, Dodo